Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مسئول معاونت سازندگي بسيج دانشجويي اقدامات گروههاي جهادي دانشجويي در مناطق زلزله زده را تشريح کرد. صادق مفرد مسئول معاونت سازندگي بسيج دانشجويي در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري تسنيم با تشريح اقدامات صورت‌گرفته در منطقه زلزله‌زده کرمانشاه از سوي گروه‌هاي جهادي اظهار داشت: بعد از وقوع زلزله بالغ بر دو هزار و صد جهادگر در قالب 185 گروه جهادي استاني با هماهنگي دبيرخانه بلاياي طبيعي معاونت سازندگي بسيج دانشجويي براي امداد رساني در زمينه آواربرداري، شناسايي، ارائه خدمات پزشکي، عمراني و فرهنگي در مناطق و روستاهاي زلزله‌زده حضور پيدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بيشتر بخوانيد:
250 گروه جهادي در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه فعاليت مي‌کنند
وي افزود: نزديک به 430 دانشگاه در سراسر کشور تحت پويش "کرمانشاه‌ جان ايران" در دانشگاه‎‌ها و مکان‎هاي عمومي شهر به جمع‌آوري کمک‌هاي نقدي و غير نقدي اقدام کردند که جمعا 220 کاميون کمک‌هاي مردمي توسط گروه‌هاي جهادي دانشجويي به مناطق ارسال شد.
مسئول معاونت سازندگي بسيج دانشجويي يادآور شد: شبکه‎اي از گروه‌هاي جهادي براي شناسايي نياز مردم هر منطقه به 230 روستا اعزام شدند. کمک‌هاي مردمي در 3 انبار در مناطق سرپل ذهاب، قصر شيرين و کرند، تجميع و بسته‎بندي شدند و بر اساس نياز هر منطقه براي هموطنان ارسال شد.
وي تصريح کرد: در روزهاي اول پس از‌ وقوع زلزله،‌گروه‌هاي پزشکي جهادي، براي ارائه خدمات اورژانسي در بيمارستان‌هاي شهر و بيمارستان‌هاي صحرايي، فعاليت خود را آغاز کردند. دو پايگاه ثابت براي ارائه خدمات پزشکي نيز در منطقه "ازگله و سرپل ذهاب" شکل گرفت. همچنين برخي از گروه‌هاي پزشکي به‌صورت سيار در روستاها به فعاليت پرداختند.
مفرد ادامه داد: با توجه به تخريب مکان‌هاي نگهداري دام، علوفه و همچنين تلفات سنگين دام و طيور، گروه‌هاي دامپزشکي براي ارائه خدمات درماني و مشاوره‎اي و ايجاد محل‌هاي موقت دام به مناطق اعزام شدند‌.
وي يادآور شد:جمعيت دانشجويي امام حسن(ع) با در نظر داشتن شرايط ويژه کودکان،‌ تيم‎هاي مختلفي را براي ارائه فعاليت‎هاي فرهنگي به منطقه اعزام کردند.پايگاهي ثابت در منطقه سرپل ذهاب تأسيس و در قالب ايستگاه‌هاي فرهنگي سيار نيز در روستاها فعاليت‌هايي تحت عنوان دالاهو اجرا شد.برپايي ايستگاه‎هاي صلواتي، پذيرايي چاي و طبخ و پخت غذا از ديگر خدمات گروه‌هاي جهادي بوده است‌.
مفرد تاکيد کرد: در حوزه عمراني در گام نخست گروه‌هاي جهادي در آواربرداري، خروج لوازم و وسايل سالم مردم کمک کرده و سپس در ساخت سکو و اجراي 290 کانکس فعاليت کردند.‌همچنين 120 کانکس با کمک‌هاي مردمي تهيه و به منطقه ارسال شد که برخي از اين کانکس‌ها به دست گروه‌هاي جهادي دانشگاه‌هاي فني‌حرفه‌اي ساخته شد.
وي تصريح کرد: همراه با ايجاد مسکن موقت،گروه‌ها فعاليت خود را در زمينه ساخت سرويس بهداشتي و حمام عمومي نيز آغاز کردند و تا‌کنون 80 چشمه راه‌اندازي شده و اين خدمات همچنان ادامه دارد.گروه‌هاي جهادي تا رفع مشکلات مردم در منطقه حضور دارند و اين خدمات در عرصه‌هاي مختلف همچنان ادامه خواهد داشت.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه

حسین رضایی امروز با حضور رحمانی معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری در دیدار با پورقاسمی مشاور جهادی حوزه مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و سعدلو مدیر درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: این گروه جهادی با نیت و میل خدمت به مردم و نیز تحمل سختی‌ها سعی می‌کند گرهی از مشکل مردم باز کند که یقینا مورد رضایت پروردگار و بندگانش واقع خواهد شد.

محمود پورقاسمی مشاور جهادی حوزه مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم در این دیدار به گزارش عملکرد خدماتی که طی دو سال اخیر از سوی گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه انجام شده اشاره کرد و افزود: با روحیه جهادی برآمده از متن دین، با همکاری همه واحد‌های مجتمع مس سرچشمه و گروه جهادی شهدای صنعت مس با هدف محرومیت زدایی و خدمت رسانی هدفمند به اقشار نیازمند جامعه و نیز ترویج گفتمان حرکت‌های جهادی شروع به کار کردیم و طی دو سال اخیر خدمات ارزنده‌ای در حوزه‌های متخلف عمرانی، علمی، درمانی و ... نثار این خانواده‌های بی بضاعت شد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ به میزان ۵۳ هزار و ۸۰۹ مورد خدمت در بخش‌های دندانپزشکی، پزشکی و پرستاری، دامپزشکی، آموزشی، سبدکالا و ... در راستای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت مس در نقاط محروم استان کرمان و سیستان و بلوچستان انجام شد.

پورقاسمی بیان کرد: همچنین با افزایش خدمات طی پارسال، ۱۱۲ هزار و ۸۵۲ مورد خدمت در انواع مختلف پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، عمرانی، جهیزیه، سبد کالا، هدیه کفش، بیمارستان صحرایی و اهدای کالاپزشکی و دیگر خدمات انجام شد.

وی تصریح کرد: سال قبل بالای ۱۴ اردوی جهادی و درمانی برگزار کردیم و امسال هم نخستین اردوی درمانی را قرار است برای خانواده‌های تحت پوشش موسسه‌های خیریه‌ها و مراکز نیکوکاری ارائه دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد