سفیران سیاسی از رفتار انقلابی خجالت نکشند!
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۳۵۷۹
این روزها عکسی در فضای مجازی انعکاس یافته که غرور ایرانیان را جریحهدار ساخته است.
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، این روزها عکسی در فضای مجازی انعکاس یافته که غرور ایرانیان را جریحهدار ساخته است. در این تصویر آقای عراقچی و نمایندگان کشورهای اروپایی دور میز مذاکره نشسته اند و پشت سر آنان پرچم هشت کشور از جمله آمریکا و آلمان و فرانسه و.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
در واقع قدرتطلبان و سرمایهپرستان غرب ، فرهنگ را ابزاری میپندارند برای تثبیت حاکمیت و پیشبرد اهداف سیاسی - اقتصادی خویش و از هر موقعیتی در جهت دستیابی به این اهداف بهره میگیرند؛ از محیطهای آموزشی و اجرای 2030 گرفته تا عرصه نشریات و کتاب و به استهزاء گرفتن شخصیتها و مقدسات اسلامی ، حتی در عرصه دیپلماسی و دیدارها و مذاکرات و نشستهای سیاسی نیز مبتکرانه بر تحمیل فرهنگ خود اصرار دارند کما اینکه سیاستمداران زن را با پوشش زننده به دیدار مسئولان اسلامی می فرستند. مسئله قابل توجه آن است که گرایش سیاستمداران دیگر کشورها به غرب، به عنوان یک شاخص برای آنان از اهمیت ویژه ای
برخوردار است تا آنجا که بر اساس اسناد لانه جاسوسی ، سیاستمدار آمریکایی در دیدار با بنیصدر خائن همین نکته را مورد توجه قرار میدهد و پوشش اتوکشیده غربی او را نشانهای از فاصله گرفتن تدریجیاش با انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) میانگارد.
خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی ، ملت ایران و به تدریج سایر ملتهای مسلمان، این دستور صریح قرآن را سرلوحه خویش قرار دادهاند که :
"خداوند به مسلمانان اجازه نمی دهد تحت قیمومیت و سرپرستی کافران قرار گیرند" و در جایی دیگر به مومنان هشدار می دهد که "اگر از کافران تبعیت کنید موجب عقبگرد و زیانکاری شما خواهد شد."
و با تکیه بر همین خودباوری انقلابی مردم ما برای در هم شکستن هیمنه پوشالی شیطان بزرگ پرچم آمریکا را به آتش کشیدند و امروز اقدام به نمادی برای دفاع از هویت ملتها و پاسخ به طغیانگریها و جنایات استکبار جهانی تبدیل شده است. بر همین اساس نمایندگان جمهوری اسلامی نیز در عرصه بین المللی باید بر پایه "اعتزاز به اسلام" ، حضور و خط مشی خویش را در خارج از کشور ترسیم نمایند و توجه داشته باشند که در دستورات اسلام ، "تشبه به کفار" مورد نکوهش قرار گرفته است خواه در پوشش ، خواه در آداب و رسوم و پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود : هر کس خود را به قومی شبیه سازد، از آنان محسوب می شود . همچنین از امام صادق (ع) نقل شده است که :
خداوند به یکی از پیامبران وحی فرمود که ، به مومنان بگو لباس دشمنان مرا نپوشند و غذای دشمنان مرا نخورند و خود را شبیه دشمنان من نیارایند و راه دشمنان مرا نپیمایند. با توجه به همین ارزشها در سالهای نخستن پیروزی که شور و نشاط انقلابی مردم به دستگاههای اداری و از جمله وزارت خارجه هم راه یافته بود. برای دیپلماتهای ایرانی پوشش ویژهای طراحی و کراوات حذف شد و همین الگو امروز در عرصه بینالمللی هم تسری یافته است، اما متاسفانه به تدریج نوعی انفعال در برخی سیاستمداران پدید آمد که موجب تجری سیاستمداران غرب شده است. در این شرایط ، سفیران سیاسی کشور ایران باید بیاموزند و به یاد بیاورند که نماینده انقلابی هستند که بنیانگذار آن حتی در دوران قبل از پیروزی ، هیچ گاه در برابر زورمداران و نمایندگان رژیم پهلوی و صدام تواضع نکرد ، آنان باید همواره خاطره آن نوجوان رزمندهای را در ذهن خویش مرور کنند که در شرایط اسارت تا خبرنگار زن غربی ، روسری بر سر نکرد ، حاضر به مصاحبه با او نشد. چه بسا باید گروه ویژه ای از دیپلماتهای انقلابی وزارت خارجه بنشینند و با رویکردی تهاجمی و فعال برای بهره گیری حداکثری و دفاع از فرهنگ انقلاب در عرصه دیپلماسی ، برنامه ریزی کنند و دستورالعمل تهیه نمایند و علاوه بر آن از تکرار برخی حوادث تلخ که به غرور ملت ایران ضربه وارد میسازد ، پیشگیری نمایند.
انتهای پیام/
R1361/P1361/S9,1299/CT12
منبع: تسنیم
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
ایمانیپور: دشمنان راهپیمایی اربعین را تحریف میکنند، زیرا جلوه رحمانی اسلام را نشان میدهد
به گزارش خبرنگار باشگاه توانا مراسم اختتامیه هشتمین جایزه جهانی اربعین در رشتههای عکس، فیلم، سفرنامه، فعالان فضای مجازی و کتاب با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجتالاسلام محمدمهدی ایمانیپور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و از برخی چهرههای خارجی فعال در فضای مجازی در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام ایمانیپور با اشاره به هدف اصلی جایزه جهانی اربعین گفت: هدف ما نشر این رویداد جهانی است که متأسفانه توسط رسانههای مختلف در قالب توطئهای دچار سکوت یا تحریف شده است.
وی افزود: راهپیمایی اربعین، جلوه رحمانی اسلام را به خوبی میتواند نشان دهد و این رسانهها مایل نیستند که این چهره از اسلام نمایان شود و ما برهم زننده یک جریان اسلام هراسی در جهان هستیم.
ایمانی پور درباره اهمیت جهاد تبیین گفت: حضرت زینب (س) وظیفه مهمی که به عهده گرفتند، جهاد تبیین و جهاد روایت بود و ما هم باید به تأثیر از ایشان در این روزها فعال باشیم و خواست مقام معظم رهبری در این خصوص را به عنوان فریضهای همگانی به صورت فوری در پیش بگیریم. مقام معظم رهبری کار حضرت زینب (س) را چیزی غیر از حماسه حسینی نمیدانند.
در ادامه محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی درباره راهپیمایی اربعین اینگونه گفت: در اربعین ۱۴۰۱ با وجود گرما میلیونها ایرانی به عراق مشرف شده و در مراسم اربعین شرکت کردند. اداره این اقیانوس جمعیت شبیه معجزه بود، چرا که میلیونها عراقی و ایرانی عاشق در کنار سایر ملیتها با نام حسین (ع) کنار هم جمع شده بودند.
وی در رابطه با عظمت اربعین افزود: بدخواهان اسلام نمیخواهند عظمت اربعین را ببینند و از دشمن بیش از این هم توقع نیست، با وجود موج جمعیت در کربلا همزمان با اربعین حسینی، رسانههای غربی وعبری به آن نپرداختند، در حالی که وقتی موضوعی را خودشان میخواهند پوشش داده و آن را برجسته میکنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تقارن اربعین با دهه فجر تصریح کرد: چند سال قبل مقالهای با عنوان اربعین و انقلاب اسلامی نوشتم و در آن اشاره کردم که انقلاب اسلامی در تقویم شیعی به پیروزی رسیده است. در مهرماه سال ۴۱ که همزمان با فاطمیه بود و از سال ۵۶ با نام اربعین انقلاب اسلامی به حرکت افتاد. همچنین اربعین رحلت مصطفی خمینی بود و در قم و سایر شهرهای ایران در نهم آذر سال ۵۷ و بعد از آن ۱۹ دی مراسمهایی برپا شد که موج فزاینده انقلاب را گسترش داد و در نهایت انقلاب اسلامی در عاشورا و تاسوعا سال ۵۷ و بعد اربعین سال ۵۷ به پیروزی رسید.
وی با بیان اینکه مسیر حرکت و نقطه عطف جمهوری اسلامی ایران به نوعی با مکتب عاشورا و اربعین گره خورده است، افزود: با سرنگونی رژیم بعثی، مردم مظلوم عراق سنت اربعین را به خوبی احیا کردند و حتی در سالهای اختناق با محدودیتها که نتیجه آن قتل و آزار و اذیت بود، سعی در حفظ آن داشتند. مردم عراق سنت بزرگ را احیا کرده و بزرگانی مثل حاج قاسم و در رأس همه رهبر انقلاب، اربعین را به عنوان مؤلفه فرهنگساز دینی معرفی کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه حق اربعین و این حرکت انسانساز این است که جشنوارهای در خور آن برپا شود، افزود: با همتی که از دوستان سراغ دارم، امیدوارم بخشهای مختلف همچون شعر در این مراسم توسعه یابد. شعرای ما قرنهاست درخصوص این مناسبت اشعاری سرودند و حماسه اربعین هم چشمه ذوق و هیجان را در همه دلدادگان به خروش آورده است.
وی آخر وی گفت: امیدواریم سال آینده این جایزه با ابعاد بیشتر و وسیعتری برگزار شود.
به گزارش توانا در پایان این مراسم برگزیدگان جایزه جهانی اربعین معرفی و تجلیل شدند.
پایان پیام/