تعیین تکلیف قرارداد ونسی تا چند ماه آینده
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۳۸۶۸
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: در مراحل پایانی مذاکرات با شرکت ونسی هستیم و اگر اتفاق خاصی نیفتدتا چند ماه آینده با آنها به توافق خواهیم رسید.
به گزارش ایمنا درباره آخرین وضعیت قرارداد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با شرکت ونسی، اظهار کرد: مذاکرات قراردادی با این شرکت سخت است، زیرا هر دو طرف (شرکت فرودگاهها و شرکت ونسی) به دنبال گرفتن منافع بیشتر هستند و همین امر مذاکرات را طولانیتر کرده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی افزود: در حال حاضر، کار در حوزه ما تمام شده است، اما شرکت ونسی برخی خواستهها و دولت نیز انتظاراتی دارند که درباره آنها در حال مذاکره هستیم و بعد از برطرف شدن این موضوع به سمت جدی شدن قرارداد و امضای نهایی پیش خواهیم رفت.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران درباره اینکه اگر شرکت ونسی به تعهدات خود پایبند نباشد و مذاکرات لغو شود چه خواهید کرد، تصریح کرد: ما کار خود را انجام خواهیم داد و نباید منتظر بمانیم، اما باید تأکید کنم که در شرکت فرودگاهها برای جذب سرمایهگذار خارجی تلاش خواهیم کرد و از این موضوع چشمپوشی نمیکنیم، زیرا سرمایه خارجی مطمئن و ارزان است.
وی شرکت ونسی را یک شرکت ریسکپذیر دانست که چندی پیش در کامبوج سرمایهگذاری کرده است و افزود: اگر بتوانیم با این شرکت به تفاهم نهایی برسیم، از پایبندی به تعهدات آنها نگرانی نخواهیم داشت.
مه آبادی درباره برنامههای این شرکت برای افزایش و تأمین منابع، گفت: شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در چند سال اخیر از نظر درآمدی متحول شده است و سعی کرده از امکانات موجود حداکثر استفاده و بهرهبرداری را داشته باشد، همچنین حمایت و مجوزهایی که مجلس شورای اسلامی به قانون دائمی شدن برخی از احکام توسعه و برنامه ششم داده است، چشمانداز بسیار روشنی را برای ارتقای درآمدهای این صنعت فراهم میکند. ما باید بتوانیم به بهترین شکل از فرصتهای قانونی استفاده کنیم.
وی افزود: شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران جزء پیشتازترین حوزهها در بخش حملونقل، برای جذب سرمایهگذار قرارداد بسته و به صورت جدی نیز پیگیر قراردادها است و مذاکرات قراردادی خوب پیش رفته و اصلاً متوقف نشده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه پروژه اصلی ما در حال حاضر ونسی است، گفت: در مراحل پایانی هستیم. اگر اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند ماه آینده با آنها به توافق برسیم. در حال حاضر، بحث منافع و مصالح است. آنها میخواهند منافع بیشتری بگیرند و ما هم باید حواسمان جمع باشد.
منبع: هفتهنامه حملونقل

منبع: ایمنا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
محدوده معدنی تعیینتکلیفنشده در استان وجود ندارد
معاون امور معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: با برگزاری مزایده ۵۱ معدن غیرفعال استان تهران، دیگر محدوده معدنی تعیین تکلیف نشده در سطح استان وجود ندارد.
به گزارش ایران اکونومیست، «علی عبدی» در گفتوگو با ایران اکونومیست افزود: در استان تهران ۳۵۰ فقره معدن وجود دارد که از بین آنها ۲۸۰ فقره دارای بهرهبردار بوده و ۷۰ فقره دیگر نیز فاقد بهره بردار و به عبارتی متروکه و غیرفعال است.
وی گفت: پس از بازبینی محدوده های معدنی و نقشههای کاداستر مربوطه، سال گذشته ۷۰ معدن باقی مانده به مزایده گذاشته شد که فقط ۱۹ فقره آنها صاحب بهره بردار شد و در آینده نزدیک پروانه بهره برداری آنها صادر خواهد شد.
عبدی ادامه داد: مزایده بقیه ۵۱ معدن باقی مانده در تاریخ ۲۱ دی ماه امسال برگزار شد که ۱۶ برنده داشت و برای بقیه آنها متقاضی پیدا نشد. امید می رود تا پایان سال ۱۴۰۲ این معادن نیز تعیین تکلیف شده و صاحب پروانه بهره برداری شوند.
وی اظهار داشت: در نخستین فرصت طی ماه های آینده، معادن باقی مانده مجدد به مزایده گذاشته خواهد شد و پس از دو بار مزایده رفتن، در صورتی که متقاضی نداشت، پس از ۶ ماه به اولین مراجعه کننده بدون فرآیند مزایده واگذار خواهد شد.
این مسوول تصریح کرد: به این ترتیب دیگر محدوده معدنی تعیین تکلیف نشده در سطح استان تهران وجود ندارد.
معاون امور معدن و صنایع معدنی سازمان صمت استان تهران خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد معادن استان تهران را معادن مصالح ساختمانی تشکیل می دهد که شامل سنگ لاشه، شن و ماسه، سنگ آهک و غیره است و میزان ذخایر قطعی آنها ۲.۲ میلیارد تن است.
وی گفت: در مجموع ۲۶ نوع ماده معدنی در استان تهران یافت می شود و ظرفیت اسمی کل پروانه های بهرهبرداری معادن استان ۵۲ میلیون تن است.
منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ، شهر تهران ، سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران