Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-19@03:31:47 GMT

تربیت قاری و حافظ قرآن در تگزاس، افتخار مدرس مراکشی

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۴۹۴۹

تربیت قاری و حافظ قرآن در تگزاس، افتخار مدرس مراکشی

‍‍‍‍‍‍

عبدالرحیم الدغوش، قاری کشور مراکش در گفتگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) تصریح کرد: در ایالت‌های مختلف آمریکا از جمله هاوایی، کارولینای شمالی و تگزاس، قرآن تدریس کرده ام و این حرفه را افتخاری برای خود می‌دانم.


وی گفت: همان‌گونه که پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند بهترین شما کسی است که قرآن را آموخته و به دیگران می‌آموزد، آموزش قرآن به دیگران افتخار بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدالرحیم الدغوش در شهر رباط (Robat)، پایتخت مراکش به دنیا آمد و در سنین کودکی کل قرآن کریم را حفظ کرد.


وی در رشته اقتصاد وارد دانشگاه رباط شد و در همان زمان در موسسه قرآن نیز تحصیل می‌کرد.


تدریس در ایالت‌های آمریکا


الدغوش پس از مهاجرت به آمریکا علاوه بر تلاوت، مشغول تدریس قرآن در ایالت‌های مختلف شد. وی در این باره گفت: به عنوان معلم حفظ قرآن در سال 2003 در مرکز اسلامی شهر هونولولو (Honolulu)، مرکز ایالت هاوایی تدریس می‌کردم و از سال 2004 تا 2005 در مرکز اسلامی رالی (Raleigh)، مرکز ایالت کارولینای شمالی، از سال 2006 تا 2007 در مرکز اسلامی شهر ایروینگ (Irving) در تگزاس، از سال 2007 تا 2008 در آکادمی اسلامی برایتر هوریزونز (Brighter Horizons Academy) در شهر گارلند (Garland) در تگزاس، از سال 2008 تا 2015 در مدرسه اسلامی شهر ایروینگ تگزاس، تدریس داشته‌ام.


الدغوش افزود: از سال 2016 تاکنون در آکادمی قرآن شهر دالاس و مدرسه اسلامی شهر ایروینگ تگزاس مشغول به تدریس حفظ قرآن هستم.


تربیت قاریان و حافظان


عبدالرحیم الدغوش به صدها کودک در آموزش حفظ و قرائت قرآن در آمریکا کمک شایانی کرده و بسیاری از آن‌ها را برای شرکت در مسابقات ملی و بین‌المللی تربیت کرده است.


وی در مورد نحوه تدریس قرآن اظهار کرد: با روانشناسی کودک آشنایی دارم و می‌دانم چگونه آن‌ها را در فرایند یادگیری درگیر کرده و در زمینه‌های تلفظ و خواندن آیات حتی در خارج از کلاس آن‌ها را رقابتی بار می‌آورم.


الدغوش افزود: دانش‌آموزان قرآنی در آکادمی قرآن دالاس و ایروینگ در تگزاس تحت نظارتم حفظ قرآن را کامل می‌کنند و آن‌ها را برای واجد صلاحیت شدن در مسابقات ملی و بین‌المللی آماده می‌کنم.


وی با بیان اینکه در مسابقات قرآن تشکل اسلامی آمریکای شمالی (ICNA) هر سال به عنوان داور رسمی حضور دارد، تصریح کرد: از بین دانش‌آموزان قرآنی، کسانی بوده‌اند که در مسابقات بین‌المللی قطر و مسابقات ملی و بین‌المللی دیگر شرکت کرده و به رتبه‌های نخست دست یافته‌اند.


تاثیر قرآن روی سبک زندگی


قاری مراکشی تاثیر قرآن کریم روی سبک زندگی اسلامی را به این صورت توصیف کرد: باید محیطی را برای فرزندان خود به وجود بیاوریم که بتوانند به استعدادهای بالقوه خود بر مبنای اصول و هنجارهای اسلامی دست یابند و به شهروندان خوبی با ارزش‌های یک مسلمان میانه‌رو، مسلمان متعهد و یک مسلمان عالم تبدیل شوند که به دیگر شهروندان خدمت کرده و در توسعه اجتماع سهیم باشند.


وی افزود: باید به فرزندان خود ارزش و اهمیت ایمان، اهداف نماز و اخلاقیات را بیاموزیم و همه این‌ها ریشه در آموزش قرآن به آن‌ها دارد. بهترین چیزی که می‌تواند دنیا و آخرت کودکان را تضمین کند، آشنایی با بنای مستحکم قرآن کریم است.


تلاوت به روش‌های ورش از نافع؛ حفص از عاصم


الدغوش در مورد سبک تلاوت خود گفت: قرآن را به روایت ورش از نافع و حفص از عاصم تلاوت می‌کنم.


دو قاری محبوب


الدغوش در مورد قاریان محبوب خود گفت: به تلاوت‌های شحات محمد انور و محمد اللیثی در میان قاریان دیگر علاقه فراوانی دارم. قطعه زیبایی از تلاوت عبدالرحیم الدغوش را در ادامه تقدیم می‌کنیم.

Number of Visited: 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

 

 

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟

به گزارس جام جم آنلاین،‌ سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده برنامه «محفل» در واکنش به تمجید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شیوع تلاوت قرآن در بین اقشار مختلف مردم در سراسر کشور از همیشه درخشان‌تر و زیباتر جلوه کرد و رسانه ملی هم در ارائه پیشرفت بزرگ نقش ایفا کرد»، گفت: اگر کار معارفی مرتب انجام شود، اثرگذاری دارد. اینگونه نیست مردم ما با کار‌های معارفی زاویه داشته باشند. اصلاً به کار‌های معارفی اهمیت داده نمی‌شود. آن بودجه‌ای که تلویزیون به سایر حوزه‌ها اختصاص می‌دهد، به پای بودجه برنامه‌های معارفی نمی‌رسد. البته مسئله فقط بودجه نیست و به اولویت مدیران هم بر می‌گردد. 

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که رسانه‌های فارسی زبان این هجمه را راه انداختند، که مردم ایران ارتباطی با دین ندارند، توضیح داد: نمی‌توان این نظر را به کل مردم ایران تعمیم داد. فقط ۲۰ هزار نفر از مردم در تعطیلات عید بخاطر برنامه «محفل» به ورزشگاه آزادی رفتند. اگرچه این تعداد کل مردم ایران نیست، ولی تمام مردم ما دیندار هستند و به دین اسلام علاقه دارند. آنها به قرآن علاقه‌مندند. 

این تهیه‌کننده درباره نقش برنامه‌های امثال «محفل» در معرفی مستعدان قرآنی به جامعه گفت: الان سوژه‌های ما به کشور‌های مختلف دعوت شدند. خیلی خوشحال می‌شوم وقتی می‌بینم فلان شبکه سوژه قرآنی را به برنامه دعوت می‌کند. سلبریتی فقط بازیگران و مجریان تلویزیون نیستند. قاری قرآن، کارآفرین و استاد دانشگاه هم می‌تواند سلبریتی باشد. 

وی در پاسخ به این سوال که دعوت صالح مهدی‌زاده، قاری نوجوان ایرانی به عربستان سعودی برای شرکت در مسابقه «عطر الکلام» صحت دارد؟ گفت: الان اسم مسابقه را نمی‌دانم، فقط می‌دانم عربستان از او دعوت کرده است. کشور‌هایی مانند عراق، اندونزی، فیلیپین و پاکستان سوژه‌های ما را دعوت کرده است. مثلاً آقای هادی اسفیدانی که در فصل قبل برنامه حضور داشت تعریف می‌کرد در طول یکسال گذشته به ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است. تقریباً تلاوت الاخلاء ایشان بین‌المللی شده است. او تعریف می‌کرد که هر جا می‌رفتم به می‌گفتند الاخلاء را بخوان. حتی اسمش را با این تلاوت ذخیره کرده بودند. 

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که در حالی که یک قاری ایرانی که در همان مسابقه عربستان شرکت کرده بود، تعریف می‌کرد که سعودی‌ها هنوز قاریان ایرانی را به رسمیت نمی‌شناسند، تصریح کرد: در حالی که ما بهترین قاریان دنیا را داریم. امروز دیگر حضور در مسابقات کفایت نمی‌کند! مسابقاتی که به شدت تخصصی است و توده مردم نمی‌توانند با آن ارتباط بگیرند. ما اگر می‌خواهیم جامعه قرآنی داشته باشیم، باید قرآن را در بستر رسانه و زندگی مردم بیاوریم. 

تهیه‌کننده برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه سری جدید «حسینیه معلی» در دام یکسری انتقادات افتاد، ولی «محفل» از انتقادات به دور بود، گفت: ما خیلی چیز‌ها را پیش‌بینی نمی‌کردیم، ولی خدا برکتش را داد. ما فکرش را نمی‌کردیم آقای مهدی‌زاده آنقدر خوب دیده شود. باور کردنی نیست یک فیلم ۱۰۰ میلیون بار دیده شود. به برنامه‌های طنز تلویزیون با پروداکشن عظیم نگاه کنید، حداکثر دو میلیون بازدید می‌گیرد. اینها برکتی است که خدا می‌دهد.

دیگر خبرها

  • نانوای حافظ قرآن کریم مورد تقدیر قرار گرفت
  • تقدیر از نانوای حافظ قرآن کریم در اسفراین
  • انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع
  • (ویدئو) تلاوت قاری نوجوان قرآن در تمرین پرسپولیس
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • کرسی ثابت تلاوت و تدبر در قرآن کریم در یاسوج
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی چه بود؟
  • گفت و گو با حافظ : ساقی شده منشی اداره (فیلم)
  • ببینید | شوخی جالب حسن روحانی با یک قاری قرآن؛ زنگنه با سرماخوردگی آمد، ظریف دیر رسید