Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدانی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت:

دیگر وقت آن گذشته که تیم‌های باشگاهی ما فقط به فکر رسیدن به آسیا باشند. باید برای موفقیت در آسیا برنامه ریزی داشته باشیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

همدانی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت:

دیگر وقت آن گذشته که تیم‌های باشگاهی ما فقط به فکر رسیدن به آسیا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید برای موفقیت در آسیا برنامه ریزی داشته باشیم.

ستار همدانی اظهار داشت:

حسن کار استقلال در هفته‌های اخیر این است که نوسان ندارد و تیم آرام آرام شکل می‌گیرد. این حرکت اصولی و منطقی نوید این را می‌دهد که در نیم فصل دوم شرایط خیلی بهتر از نیم فصل اول باشد. ادامه این مسیر به زودی آبی پوشان را به انسجام لازم می‌رساند.

وی افزود:

البته این تیم تا استقلال واقعی شدن فاصله زیادی دارد و زحمات زیادی در تیم باید کشیده شود تا به مرحله‌ای برسد که بتوان گفت به استقلال واقعی نزدیک شده است. شفر تیم را به خوبی آنالیز کرده و نقاط ضعف و قوت آن را شناسایی کرده و به درستی برای برطرف کردن نقاط ضعف اقدام کرده است.

پیشکسوت آبی پوشان در خصوص دیدار این تیم مقابل ایرانجوان بیان داشت:

این تیم به خودی خود به دلیل حضور در لیگ دسته اول یک لول از استقلال و دیگر تیم‌های لیگ برتری پایین‌تر است و در همان مسابقات لیگ یک هم شرایط مناسبی ندارد. اما از آنجایی که جام حذفی جام شگفتی هاست، هیچ تیمی را در این مسابقات نباید دست کم گرفت. استقلال هم این حق را ندارد حتی برای یک لحظه ایرانجوان را دست کم بگیرد. چون در این صورت قطعا تاوان سنگینی پس می‌دهد.

همدانی گفت:

من لیگ یک را خیلی جدی دنبال می‌کنم و از تیم ایرانجوان شناخت خوبی دارم. هرچند شرایط مناسبی در جدول رده بندی ندارد اما تیمی خوش ساختار و منسجم است و از بازیکنان سرعتی خوبی در خط حمله سود می‌برد. ضمن این که از ضربات ایستگاهی هم خیلی خوب استفاده می‌کند.

نظر مدافع پیشین آبی‌ها را در خصوص رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و حضور استقلال در سخت ترین گروه ممکن جویا شدیم که وی در پاسخ گفت:

دوره آن گذشته که هدف ما کسب سهمیه آسیا و حضور در لیگ قهرمانان باشیم. نمی‌گویم در آسیا زنگ تفریح هستیم اما واقعیت این است که سالهاست باشگاه‌های ما در آسیا حرفی برای گفتن ندارند. بهترین تیم‌های ما که استقلال و پرسپولیس باشند به بدترین شکل ممکن اسیر تیم‌های عربی حاشیه خلیج فارس شدند. وقتی استقلال و پرسپولیس مقابل این تیم ها اینطور کم بیاورند از دیگر تیم ها چه انتظاری می‌رود؟

همدانی گفت:

عمده مشکل فوتبال ایران این است که برنامه ریزی ندارد. ما برای حضور در آسیا هیچ برنامه مدونی نداریم و هدف باشگاه‌های ما فقط و فقط کسب سهمیه و حضور در این مسابقات است. مدیران ما حاشیه امنیت ندارند و ضمانتی برای حضور بلند مدت بر کرسی مدیریتی ندارند. بعنوان مثال همین آقای افتخاری اگر می‌دانست ۱۰ سال مدیر این باشگاه است و نتیجه گیری هم خللی در این مدیریت وارد نمی‌کند قطعا خیلی اصولی تر و بهتر برنامه ریزی می‌کرد.

کاپیتان پیشین آبی‌ها گفت:

شاید خیلی‌ها بگویند تیم‌های ثروتمند عربی با پول بازیکنانی مثل خربین، عبدالرحمان، سومه و… را دارند و باشگاه‌های ما نمی‌توانند چنین بازیکنانی بخرند. ولی من می‌گویم با برنامه ریزی بهتر می‌شود از همین داشته‌ها خیلی بهتر استفاده کرد. مثلا مگر همین استقلال بازیکنان کوچکی دارد؟ آیا بازیکنانی با کیفیت سید حسین حسینی، سید مجید حسینی، امید ابراهیمی، امید نورافکن، جباروف و دیگران کم کیفیت هستند؟ کدام تیم درجه یک آسیایی را سراغ دارید که آرزوی داشتن بازیکنی مثل جباروف را نداشته باشد؟ مثلا به همین مهدی قائدی نگاه کنید، آیا اگر این بازیکن مدیریت شود و خوب از او استفاده شود بهتر از خیلی از ستاره‌های آسیایی نیست؟ به نظر من که حتی از عبدالرحمن هم بهتر است. اما متاسفانه فوتبال ما به دلیل همین سوء مدیریت‌ها حتی استفاده از داشته‌های خود را هم بلد نیست.

ملی پوش سابق فوتبال کشورمان تاکید کرد:

هرچند واقعیت این است که روی کاغذ شانس زیادی برای نماینده‌های کشورمان در آسیا نباید قائل بود و شاید در بهترین شرایط فقط بتوانیم از گروه صعود کنیم، اما باز هم ما وظیفه داریم که برای فوتبال کشورمان و همه نماینده‌های خود در آسیا آرزوی موفقیت نماییم.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۵۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟

صنعت فوتبال در جهان از مزایا و امکانات اقتصادی بسیاری بهره‌مند است که از آن جمله می‌توان به سه بخش عمده شامل درآمد‌های روز مسابقه، امور تجاری و حق پخش رسانه‌ای نام برد. در سال ۲۰۱۸ به طور متوسط ۴۰ درصد درآمد باشگاه‌های پردرآمد جهان حاصل از فعالیت‌های تجاری، ۴۳ درصد از طریق فعالیت‌های رسانه‌ای و فروش حق پخش مسابقات و ۱۷ درصد در پی فعالیت‌های روز مسابقه از طریق فروش بلیت و اقلام باشگاه حاصل شده است.

با این وجود باشگاه‌های لیگ برتری فوتبال ایران، بخصوص پرسپولیس و استقلال که تا روز گذشته به نوعی تنها تیم‌های دولتی محسوب می‌شدند از بخش قابل توجیه از درآمد‌های معمول باشگاه‌های فوتبال جهان محروم هستند. از طرف دیگر به دلیل مدیریت واحد دولت بر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال با هشدار محرومیت از مسابقات آسیایی مواجه بودند.

استقلال و پرسپولیس در طول دهه‌های گذشته به نوعی از مهم‌ترین تیم‌های فوتبال ایران محسوب شده‌اند. علاوه بر آن‌که این دو باشگاه سکوی پرتاب بسیاری از فوتبالیست‌های ایرانی به تیم‌های خارجی بوده و هستند بعضا استخوان‌بندی تیم ملی را نیز بازیکنان این دو باشگاه تشکیل می‌دهند؛ بنابراین تقویت سرخابی‌ها می‌تواند به نوعی تقویت صنعت فوتبال در ایران و متعاقبا تیم ملی باشد.

بدهی حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومانی سرخابی‌ها

از سوی دیگر به دلیل مشکلاتی که طی دهه‌ها در مدیریت سرخابی‌های پایتخت وجود داشته پرسپولیس با ۸۲۶ میلیارد تومان بدهی و استقلال با حدود ۷۷۰ میلیارد تومان بدهی انباشته مواجه است.

اما پس از حدود ۱۳ سال که زمزمه واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی مطرح شد، سرانجام روز گذشته این اتفاق رخ داد. دیروز در فرابورس ایران ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام خمینی و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین انتقال پیدا کرد.

امروز ساعت ۱۰:۳۰ صبح آیین واگذاری دو شرکت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با حضور وزرای اقتصاد و ورزش و سرپرست سازمان خصوصی‌سازی برگزار می‌شود.

اگرچه برخی کارشناسان نسبت به این نوع از خصوصی‌سازی که آن را واگذاری به بنگاه‌های شبه‌دولتی می‌دانند نقد‌هایی وارد کردند، اما این واگذاری ثمراتی را نیز در پی داشت. تفکیک مدیریت دو باشگاه و اقدام برای خصوصی‌سازی آنها می‌تواند مهم‌ترین فواید این واگذاری باشد.

ابراهیم بازیان ـ سرپرست سازمان خصوصی‌سازی در این‌باره گفته که با واگذاری حداکثری سهام دولت به دو کنسرسیوم ما امروز از دولتی بودن دو باشگاه پرسپولیس و استقلال فاصله گرفتیم و شاهد دو مشتری راهبردی برای پرسپولیس و استقلال هستیم.

اقتصاد دو باشگاه شکوفا می‌شود

وی افزود: در کنسرسیوم بانکی، یکی از بانک‌های کاملاً غیردولتی یعنی بانک شهر پا به میدان گذاشتند. سهام‌دار اصلی بانک شهر، شهرداری تهران است و به نوعی شهرداری یک نهاد امور دولتی با زیرساخت‌هایی در حوزه مدیریت شهری است و یکی از فرصت‌هایی است که می‌تواند در شکوفایی فعالیت‌های ورزشی این تیم بزرگ و نام‌آور ایفای نقش کند.

بازیان درباره خریدار باشگاه استقلال هم گفت: می‌بینیم یک مجموعه نفتی موفق با کنسرسیوم شرکت‌های وابسته خود پا به میدان گذاشت. این اقدام کاملاً با نگاه امید به آینده و با نگاه کاملاً متفاوت در مقایسه با گذشته رقم خورد.

رییس سازمان خصوصی‌سازی تاکید کربد: یک بحث دیگر مالکیت باشگاه‌ها بود که تقریباً با این عرضه منتقل می‌شود؛ بحث دیگر، مدیریت آنهاست که در یک مرحله بررسی اهلیت و صلاحیت صورت گرفت؛ آن هم در کمیته تخصصی سازمان خصوصی‌سازی با حضور دستگاه‌های مرتبط و فرابورس که به لحاظ کفایت مالی، توانایی متقاضیان مورد بررسی قرار گرفت.

بازیان با اشاره به بررسی اهلیت داوطلبان از سوی سازمان خصوصی سازی و سازمان فرابورس گفت: بخشی از اهلیت‌ها ناظر به مدیریت این باشگاه خواهد بود. هماهنگی خوبی میان وزارت ورزش و وزارت اقتصاد انجام شد. با این ویژگی‌ها ۸۵ درصد از سهام دو باشگاه به مجموعه‌هایی واگذار شد که امید و نشاطی را ایجاد می‌کنند؛ هواداران پرسپولیس و استقلال هم نگاه امیدوارانه به آینده این دو باشگاه دارند.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم ادعا و افتخار می‌کند که پروژه‌های نیمه تمام را تمام می‌کند؛ در سازمان خصوصی‌سازی هم در حوزه واگذاری، پروژه‌های نیمه تمامی داریم که با این واگذاری دولت، برگ برنده‌ای را در حوزه واگذاری‌ها دستش گرفت.

امیدواری نسبت به استفاده از حق پخش تلویزیونی

بازیان با بیان ایان‌که نگاه امیدوارانه‌ای در باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال ایجاد می‌شود، گفت: در فضای مدیریت ورزش کشور نیز امیدواری ایجاد شده و با تدابیری که دراین مدت صورت گرفت، امیدوار هستیم در آینده اخبار خوبی از حوزه مجموعه مالکین جدید این مجموعه‌ها داشته باشیم.

وی با اظهار امیدواری نسبت به بهبود اقتصاد ورزش و بهره بردن دو باشگاه از تولید برنامه و حق پخش گفت: ان‌شاءالله بعد از این مدت، این روز را به عنوان یک روز تاریخی در کشور و واگذاری این دو باشگاه مهم خواهیم داشت و این امکان‌پذیر نبود جز در یک تعامل همه‌جانبه و همسو در جهت انجام یک اقدام بزرگ مردمی.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حزباوی جلوی چشم ابراهیمی جشن می‌گیرد
  • استقلال رنگ و بوی تازه می‌گیرد؟!
  • مازندران قهرمان جوانان و گیلان قهرمان زیر ۲۳ سال آب‌های آرام شد
  • پیش‌بینی جوی آرام برای آخر هفته در لرستان
  • وزیر ورزش: همه تیم‌ها در لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا حضور پیدا می‌کنند
  • پایان سلطه ۷ ساله الهلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • تصمیم ستاره رئال: تعویضی هم باشم می‌مانم
  • آیین رسمی واگذاری سرخابی‌ها فردا برگزار می‌شود
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی