Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی وزارت علوم گفت: سرانه دانشجویی در بودجه سال ۹۷ به صورت متوسط حدود ۹ میلیون تومان لحاظ شده که در گروه های مختلف دانشجویی متفاوت است .

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عسکریان ابیانه، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با حضور در برنامه خبر ۲۰ درباره سرانه دانشجویی در بودجه ۹۷ و اینکه بودجه سال آینده کفاف هزینه دانشگاه ها را خواهد داد گفت: سرانه دانشجویی به صورت متوسط حدود ۹ میلیون تومان است که در گروه‌های مختلف متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به عنوان مثال، گروه کشاورزی بالاترین عدد را به خود اختصاص داده و در مرحله بعد گروه فنی و مهندسی و هنر قرار دارند، سرانه گروه علوم هم متوسط است ولی سرانه گروه علوم انسانی سرانه کمتر و حدود ۷ میلیون است.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم درباره اینکه آیا بودجه سال آینده کفاف هزینه دانشگاه ها را خواهد داد افزود:  بستگی دارد این موضوع را چگونه تعبیر کنیم، حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد اعتبارات درصورتی که ۱۰۰ درصد تخصیص داده شود، صرف امور جاری مانند، حقوق پرسنل و تغذیه دانشجویی می شود.

وی ادامه داد: اگر ۱۰۰ درصد بودجه تخصیص داده شود، فقط از این بودجه، ۱۰ درصد امکان رسیدگی به پژوهش را داریم، برخی مواقع ۱۰۰ درصد بودجه تحصیص داده نمی شود مثل امسال که بودجه تخصیص کامل داده نشد، اگرچه قول داده شده تا پایان سال جبران شود.

عسکریان ابیانه افزود: هیات های  امناء دانشگاهه ها مصوبه دارند که در دانشگاه های سطح یک ۲۵ درصد و در دانشگاه‌های دورتر ۱۵ درصد بودجه به پژوهش اختصاص یابد، که رشد ۱۳ درصدی بودجه ۹۷ با ۲۵ درصد که برای اختصاص به پژوهش مشخص شده در دانشگاه ها  همخوانی ندارد.

وی ادامه داد: وزارت علوم یک برنامه بودجه ای را تدوین کرد که با برنامه ششم هم تطبیق دارد، این برنامه بودجه ای منطبق برشاخص هایی است مانند نسبت دانشجو به هیات علمی که براساس این برنامه باید از ۲۵ به ۲۰ برسد و یا سرانه مقاله، به اعضای هر هیات علمی از ۶۴ به ۹۵ صدم برسد، اگر با این شاخص ها بخواهیم فعالیت کنیم، رشدی حدود ۲۷ درصد نیاز داریم تا بتوانیم متوسط پژوهش را نیز داشته باشیم.

وی درباره حذف جدول ۱۴ گفت: محقق شدن جدول خیلی سخت است دراین جدول، عدد قابل توجه ای به صورت وام لحاظ شده بود که سازکار آن مشکل بود به صورتی که هیات امناء دانشگاه باید باز پرداخت آن را تضمین می کرد و بانک مرکزی و سازمان برنامه سازکار مشخص نداشت عملا به جایی نمی رسید حتی دستگاه های ذی ربط نیز نتوانستند از آن استفاده کنند.

معاون اداری مالی وزارت علوم افزود:  درحال حاضر روند ساده تر شده اما چون دانشگاه ها باید بازپرداخت آن را تقبل کنند با توجه به کسری بودجه سخت است.

وی درباره اینکه در بوجه سال ۹۷ چه بخشی از هزینه برعهده خود دانشگاه ها قرار داده شده گفت: هدف گذاری هیات امناء دانشگاه ها این است که به تدریج درآمد اختصاصی دانشگاه ها در بخش آموزش، صنعت و پژوهش افزایش یابد.

عسکریان ابیانه افزود: البته صنعت به این امر رغبت نشان نمی دهد دانشگاه های بزرگ ۵۰ درصد و دانشگاه های کوچک ۲۰ تا ۲۵ درصد هزینه های عمومی را باید ازاین ارتباطات تامین کنند که البته محقق نمی شود، چون هزینه پژوهش ۹۰ درصد صرف خود می شود و تنها ۱۰ درصد آن را دانشگاه ها می توانند استفاده کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی به محیط داخل دانشگاه کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌های مختلف و تعامل با دانشجویان همکاری کنند.

 

زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی محیط داخل دانشگاه را کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌ها و تعامل با دانشجویان و جذب دانشجویان مختلف همکاری کنند.


وی افزود: همچنین تشکل‌های اسلامی تعامل و ارتباط خود را با سایر تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های اسلامی، کانون های علمی و فرهنگی همچنین کمک به پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را داشته باشند.


وزیر علوم اضافه کرد: ۸۵ ساعت از اوقات فراغت دانشجویان در داخل دانشگاه می‌گذرد و باید برای این زمان برنامه داشته باشیم و همچنین بسیج دانشجویی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه و خوابگاه‌ها داشته باشد.


وی ادامه داد: رهبر انقلاب از بسیج دانشجویی انتظار دارد که اولین نقش خودش را در افزایش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی در داخل دانشگاه رقم بزند و تعامل چهره به چهره با دانشجویان داشته باشد؛ و محیط داخل دانشگاه را یک محیط زیبایی که فکر زیبای بسیج و بسیجی درآن باشد، داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • زلفی گل: بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟/ شوخی وزیر علوم با بسیج دانشجویی + فیلم
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • هر کاری می‌کنیم با بسیج دانشجویی رفیق بشویم نمی‌شود! / بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟+ فیلم
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی