Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-03-29@15:43:25 GMT

سیستم مدیریت ما من درآوردی است، نه سنتی

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۶۸۵۴۲

صراط: وزیر نفت با تاکید بر اینکه مدیریت وارداتی نیست بلکه آموزشی است، گفت: مدیریتی که ما داریم سنتی نیست، زیرا سنت بر پایه یکسری دستاوردهای تاریخی است. آنچه ما اکنون در کشورمان داریم یک سیستم من درآوردی است.
به گزارش ایسنا، ‌ بیژن زنگنه در همایش ملی شناسایی و پرورش مدیران آینده که امروز برگزار شد، در مورد سیستم ملی مدیریت کشورمان اظهار کرد: مدیریتی که ما داریم سنتی نیست، زیرا سنت بر پایه یکسری دستاوردهای تاریخی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه ما اکنون در کشورمان داریم یک سیستم من درآوردی است. ما همیشه کسانی را به عنوان مدیر انتخاب می‌کنیم که پیر هستند.
وی ضمن اشاره به اینکه مدیر پیر محافظه‌کار و محتاط عمل می‌کند و به دنبال حفظ شرایط موجود است، بیان کرد: ما با سیستم مدیریتمان راه جوانان و ایجاد تحول را هم بستیم.
زنگنه افزود: در بحث‌هایی که داشتیم این موضوع را مطرح کردیم که یک فرد برای مدیریت گاز یک استان یا کشور باید چه توانایی‌هایی داشته باشد و چگونه می‌توان آن را ارزیابی کرد و چند سال طول می‌کشد. بنابراین گفتیم دو تا سه سال زمان لازم است که فرد با حوزه نفت آشنا شود. سپس در بخش‌های کوچک‌تر مثل شهرستان‌ها و زیر نظر مدیران دیگر فعالیت کند و به تدریج به عنوان مدیر یک شهرستان آموزش‌های لازم را ببیند تا با فضای مدیریتی و فضای شرکت‌ها آشنا شود.
زنگنه در مورد مقررات اداری و انتخاب مدیران گفت: اگر مدیر می‌خواهد کسی را منصوب کند، باید به صلاحیت حرفه‌ای فرد توجه کند و آن را به عنوان اصل در نظر بگیرد. این صلاحیت حرفه‌ای برای کسانی که طی یک پروسه و فرآیند از مدیریت شرکت‌های کوچک تا بزرگ می‌تواند مدیرعامل می‌شوند، ضروری است. به همین دلیل باید وارد این فضا شویم.
زنگنه مدیریت را یک حرفه دانست و گفت: ادامه تخصص‌های مهندسی صنعتی یا اقتصادی به مدیریت منجر نمی‌شود بلکه مدیریت خود یک حرفه ویژه است و همان‌گونه که هیچ دانشگاه نظامی وجود ندارد که سرلشگر تربیت کند و فرد باید به تدریج دوره‌های آموزشی مختلف را طی کند، مدیریت نیز همان گونه است.
وزیر نفت تعامل بین‌المللی را لازمه بهبود و ارتقای مدیریت دانست و گفت: برای بهبود و ارتقای مدیریت کشور، دستگاه‌های ما به یک تعامل بین‌المللی نیاز دارند. نمی‌توان در انزوا زندگی کرد و به دنبال ارتقا و فناوری بود. به همین دلیل نیازمند تعامل و تسریع فرآیند یادگیری هستیم.
وی در زمینه جوانگرایی گفت: جوانگرایی معقول و منطقی از این رویه به دست می‌آید که ما بتوانیم به فرآیند صلاحیت حرفه‌ای توجه کنیم و همان گونه که یک دانشجوی دکترا و فوق‌لیسانس برای پایان‌نامه خود به استاد راهنما نیاز دارد، کسی که دوره‌های آموزشی را ‌گذراند و صلاحیت حرفه‌ای را دریافت کرد، برای مراحل بعد به یک استاد راهنما نیاز دارد تا در یک فرآیند استاد و شاگردی او را هدایت کند.
وزیر نفت در تشریح هدف تاسیس مرکز توسعه مدیریتی در شرکت نفت، گفت: هدف اصلی این مرکز این است که در زمینه تربیت مدیران کار کند و بخشی از این فرآیند، آموزش و طراحی یک سیستم است که هر کسی نتواند مدیر شود. هر چند من مدیریت را تخصص می‌دانم اما انتخاب مدیران فرآیندی بی‌حساب و بدون صلاحیت نیست.
زنگنه گفت: مهم‌ترین مورد برای یک وزیر برجسته نظام‌مندی شغلی است. اینکه ببیند امید برای کارش دارد و می‌تواند کارش را رشد دهد. همچنین بفهمد که توانمندی‌هایش درک می‌شود و راه برای پیشرفت و توسعه پیش روی اوست. بنابراین باید خودش هم کمک و تلاش کند.
وی در پایان ضمن اشاره به این نکته که رکن اساسی و اجتناب‌ناپذیر برای کشور داشتن مدیریت برجسته و تربیت آنهاست، گفت: مدیریت را نمی‌توانیم وارد کنیم. باید به توانمندسازی بپردازیم و برای دستیابی به تکنولوژی برتر به آموزش نیاز داریم، امیدوارم این نوع همایش‌ها برای فرهنگ‌سازی و ارتقای فرهنگ مدیریت استفاده از فناوری‌های امروز در دنیا و تعامل با دنیا مفید هستند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزین سراتو به بازار آمد!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، کیا هفته‌ی گذشته خودرو مورد انتظار K4 را به‌صورت اولیه به نمایش گذاشت و حالا شاهد رونمایی کامل آن هستیم. خودرو سدان K4 2025 که برای جایگزینی با سراتو رونمایی شده است، قبل از پایان امسال روانه‌ی بازار ایالات متحده خواهد شد.

کیا قصد دارد خودرو K4 را در دو نسخه با پیشرانه‌ی متفاوت روانه‌ی بازار کند. نسخه‌ی پایه به موتور ۲٫۰ لیتری چهار سیلندر با قدرت ۱۴۷ اسب‌بخار و گشتاور ۱۷۹ نیوتن‌متر مجهز است و از گیربکس CVT (سیستم انتقال قدرت متغیر پیوسته) استفاده می‌کند.

نسخه‌ی دوم خودرو کیا K4 به موتور توربوشارژ ۱٫۶ لیتری چهار سیلندر مجهز است که ۱۹۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۶۴ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند و از گیربکس اتوماتیک هشت سرعته بهره می‌گیرد.

در نسخه‌ی دوم، شاهد استفاده از پدل شیفتر (دنده‌ی پشت فرمان) هستیم. کیا در آینده تیپ GT خودرو جدیدش را نیز روانه‌ی بازار می‌کند که فعلا مشخصاتش را نمی‌دانیم. مدل پیشین سری GT دارای قدرت ۲۰۱ اسب‌بخار بود.

چهارمین سدان کامپکت کیا ابعاد بزرگ‌تری نسبت‌به نسل قبل دارد. به گفته‌ی کیا، K4 2025 با طول ۴٫۷ متر و پهنای ۱٫۸ متر بزرگ‌ترین سدان کامپکت در رده‌ی خودش محسوب می‌شود.

افزایش طول و پهنای خودرو باعث می‌شود K4 درمقایسه‌با سراتو دارای ۹۷ سانتی‌متر فضای اضافی برای پای سرنشینان عقب و همچنین ۹۵ سانتی‌متر فاصله‌ی اضافه برای سرِ سرنشینان عقب تا سقف باشد. فضای صندوق عقب ۴۱۳ لیتر است.

کیا می‌خواهد خودرو K4 را در پنج تیپ LX و LXS و EX و GT-Line و GT-Line Turbo روانه‌ی بازار کند.

در کابین خودرو شاهد نمایشگر ۳۰ اینچ هستیم که داشبورد را به سلطه‌ی خودش درآورده است و از سیستم‌های اپل کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی می‌کند. این خودرو همچون خودروهای تسلا به‌روزرسانی نرم‌افزاری آنلاین دریافت خواهد کرد.

کابین خودرو کیا K4 در تیپ‌های LX و LSX و EX به رنگ زیبای خاکستری مزین شده است، درحالی‌که تیپ GT-Line از رنگ عقیق و مشکی استفاده می‌کند (خریداران می‌توانند کابین تیپ‌ EX را با رنگ سبز هم سفارش دهند).

تیپ GT-Line به صندلی جلو با سیستم حرارتی مجهز است و خریدار درصورت تمایل می‌تواند سیستم تهویه‌ی مطبوع صندلی و سیستم حافظه‌ی صندلی را به‌عنوان آپشن به خودرویش اضافه کند.

خودرو سدان K4 از سبک طراحی فست‌بک استفاده می‌کند که کیا آن را Opposites United می‌نامد. این خودرو چراغ‌های LED هیجان‌انگیزی در بخش جلویی دارد و چراغ‌های پشتی‌اش از EV9 الهام گرفته شده‌اند. کیا دستگیره‌های در عقب را در ستون C پنهان کرده است.

کیا سیستم‌های ایمنی پرتعدادی را در خودرو K4 قرار داده است. کیسه‌های هوای عقبی در همه‌ی تیپ‌ها دیده می‌شوند و خودرو دارای سیستم جلوگیری از تصادف در ترافیک و ویژگی‌های مشابه است.

قیمت خودرو جدید K4 2025 در تیپ پایه هنوز مشخص نیست. قیمت پایه‌ی کیا فورته ۲۰۲۴ از ۱۹٬۹۹۰ دلار شروع می‌شد و انتظار داریم K4 چند هزار دلار گران‌تر باشد. در حال حاضر قیمت خودرو کیا K5 از ۲۶٬۷۴۵ دلار شروع می‌شود. جدیدترین خودرو کیا در نیمه‌ی دوم ۲۰۲۴ عرضه خواهد شد.

22722

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888940

دیگر خبرها

  • دلیل رد صلاحیت حسن روحانی مشخص شد؟ | خلجی: آقای روحانی؛ لطفا با مردم صادق باشید!
  • اولین واکنش دولت رئیسی به سخنان روحانی در مورد بنزین و اعتراضات 98: همین دروغگویی‌هاست که باعث رد صلاحیت می‌شود!
  • احمد مازنی: افکار، اندیشه‌ها و سلیقه‌های مختلف را باید به رسمیت بشناسیم/ صلاحیت بسیاری افراد را به دلیل ملاقات با آقای خاتمی رد کرده‌‎اند/ مشارکت به معنای واقعی کلمه با ایجاد فضای احساس تعلق ملی ایجاد می‌شود/ امید باید واقعی باشد
  • جایگزین سراتو به بازار آمد!/ عکس
  • جوجه کباب رو حرفه‌ای مزه دار کنید (فیلم)
  • «نوروز خوانی» سنتی شاد که همدلی را در خود دارد
  • جشن بزرگ آیین سنتی گرگیعان در شهرستان شوش باشکوه برگزار شد
  • (تصاویر) آیین سنتی «گرگیعان» در شوش
  • (ویدئو) روایت پزشکیان از تایید صلاحیت شدنش با توصیه رهبری
  • ببینید| روایت پزشکیان از تایید صلاحیت شدنش با توصیه رهبری