Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملایر- ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر گفت: دولت تدبیر و امید به جد از طرح ها و ایده های اشتغالزا حمایت می کند.

به گزارش ایرنا عبدالعظیم رضایی عصر چهارشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با بیان اینکه در حال حاضر 6 نوع تسهیلات اشتعالزایی در استان همدان وجود دارد افزود: با کمک وهمراهی دانشگاه ها باید طرح ها و ایده های خوبی برای اشتغال ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضایی با بیان اینکه هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید تسهیلات بسیار خوبی را برای ایجاد اشتغال در نظر نگرفته است افزود: در این راستا دانشگاه باید با ایده پردازی به جوانانی که طرح های خوبی برای ایجاد اشتغال و تولید دارند، کمک کنند تا بتوانند در راستای تخصص خود از آنها بهره مند شوند.
وی ادامه داد: پژوهش هایی که در دانشگاه ها ارائه می شود باید راهبردی بوده و بتواند گره ای از مشکلات جامعه و مردم باز کند.افزود: باید به اساتید و پژوهشگران دانشگاه ها بها دهیم و در راستای حل مشکلات جامعه از آنها حمایت کنیم.
رضایی با تاکید بر اینکه پژوهش ها نباید در حوزه تئوری و عملی محدود شود، اظهار کرد: امروز برای حل مشکلات عدیده ای همچون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی باید از دانشگاه ها و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی این مراکز کمک بگیریم.
وی تاکید کرد: دانشگاه ها باید ارتباط خود را با صنعت، کشاورزی و حوزه های متنوع خدماتی تقویت کرده و فعالیت های پژوهشی خود را در این مسیر هدایت کنند.
رضایی با تاکید بر اینکه مردم باید نتیجه این ارتباط را به خوبی لمس کنند، اشتغال را دغدغه کنونی کشور برشمرد و ادامه داد: دانشگاه ها باید با توجه به شناختی که از محیط و پتانسیل های شهرستان و ارتباطی که با جوانان و دانش آموختگان دارند، باید در اجرای طرح های اشتعالزایی کمک کنند.
فرماندار ویژه ملایر دانشگاه را منشاء بسیاری از موفقیت ها، افتخارات و تحولات دانست و اظهار کرد: با توجه به وجود بسیاری از نارسایی ها و خلاء ها در جامعه، برای رفع آنها باید از دانشگاه ها کمک بگیریم.
رضایی با مهم برشمردن جایگاه پژوهش در کشور تاکید کرد: هیچ موفقیتی بدون تحقیق و پژوهش به ثمر نمی رسد و باید قدردان تحقیق ها و پژوهش هایی که توسط متفکران، دانشمندان و پژوهشگران کشور صورت گرفته، باشیم.
وی با تاکید بر اینکه طرح های پژوهشی باید در مسیر راهبردی باشد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون خدمات بسیار اثرگذاری را در کشور به ویژه در حوزه تحقیق و پژوهش ارائه کرده و تولیدات علمی و پژوهشی باید منجر به ثروت در جامعه شود.
در این آیین از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر تجلیل شد.
هم اکنون بیش از پنج هزار دانشجو در 150 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر مشغول به تحصیل هستند.
21 تا 27 آذرماه به نام هفته پژوهش نامگذاری شده است.
ملایر در 75 کیلومتری جنوب همدان قرار گرفته و دارای بیش از 300 هزار نفر جمعیت است.
7528/2087
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: زهرا پیرنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.

وی خاطر نشان کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.

به گفته محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.

دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.

وی افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت: دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری

الکترومغناطیسی تقویت کننده های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی های این تحقیق بوده است.

گفتنی است، اساتید راهنمای این پروژه دکتر احد توکلی و دکتر پریسا دهخدا از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده اند.

کد خبر 6086516

دیگر خبرها

  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • کنعانی: آمریکا به مطالبات قانونی دانشجویان احترام بگذارد
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کارکنان دادگستری قم
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • ضرب الاجل یک هفته‌ای فرماندار میاندآب برای جمع آوری سد معبر
  • کارگران موتور محرکه اقتصاد کشور هستند
  • پیش‌بینی برداشت ۳۳۰ هزار تن گندم در کرمانشاه