Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند گفت: وظیفه جوانان اعم از دانشجو و طلبه است که با شناخت درست از اسلام و غرب، به تبیین صحیح انقلاب و اسلام ناب محمدی(ص) بپردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی پور سلطانی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجنددر گفتگو با خبرنگار دانشجوپرس با بیان اینکه اول بار بحث وحدت حوزه و دانشگاه توسط امام راحل مطرح گردید و این ابتکارات بسیار زیبای ایشان در آن دوران بود، گفت: این مفهوم به خوبی در وجود شهید مفتح دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با بیان اینکه با توجه در زندگانی این شهید بزرگوار می بینیم که ایشان علاوه بر آن که در دروس حوزوی به درجه اجتهاد رسیدند در دروس دانشگاهی هم دکترای خود را اخذ کردند و استادی تمام قد در دانشگاه تهران، در آن شرایط بودند، گفت: البته لازم توجه است که با توجه به پیشینه اسلامی و تمدن اسلامی در می‌یابیم که آن زمان بحث علم و دین دو مقوله جدا نبوده اند، افرادی امثال ابوعلی سینا تفکیکی میان درس خواندن، پزشکی و فلسفه قائل نبودند.


 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با بیان اینکه ابتدای مسیر وحدت حوزه و دانشگاه فهم رابطه علم و دین و توجه به لزوم تعامل این دو می باشد، گفت: باید به راستی باور داشت و این باور را در میان حوزوی ها و دانشگاهیان جا انداخت که کار هر دو مقدس است.


 
پورسلطانی با بیان اینکه در مرحله بعد است که می توان به دنبال استفاده از این اتحاد در جهت شکوفا سازی بسیاری از علوم زد، افزود: البته منتهای این مسیر قطعا به تعبیر مقام معظم رهبری ایجاد تمدن نوین اسلامی است و تحقق مفاهیمی مانند اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، اسلامی سازی علوم انسانی وغیره در راستای این وحدت است.


 
وی با بیان اینکه متاسفانه عدم شناخت صحیح دو قشر طلبه و دانشجو از هم و از فضای دانشگاه و حوزه باعث شده تا نوعی بی اعتمادی و گاها بدبینی در بین هر یک نسبت به دیگری به وجود آید و هر یک کار خود را مفید و کار دیگری را بیهوده انگارد، اظهارداشت: حال آن که هر دو در جهت رسیدن به یک هدف حرکت می کنند و چه بسا مکمل یکدیگر هستند، نشست‌های مشترک، تعریف پروژه های مشترک و تالیفات مشترک می تواند تا حدودی این مساله را رفع کند.


 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با بیان اینکه ما مسلمانان به حق بر این اعتقادیم که دین اسلام به عنوان کامل ترین دین و کامل ترین برنامه زندگی بشر را دارا هستیم و باید از این رهنود الهی استفاده کنیم، افزود: متاسفانه عده ای غرب زده و بزدل دائم چشمشان غرب را رصد می کند و راه حل مشکلات کشور را در بین آیین نامه‌های حقوق بشر و... جست و جو می‌کنند و در این میان هم عده ای سودجو با اهدف سیاسی با لعاب کاری زندگی غرب افکاری همچون فمینیسم را در کشور رواج می دهند حال آن که دین مبین اسلام راه را نشان داده است.
 


پورسلطانی با بیان اینکه این وظیفه حوزه و دانشگاه است که با تعامل و همفکری از منابع دینی برای زندگی امروز را پیشنهاد دهند، بحث نظام بانکی ربوی بحث کوچکی نیست و اصلاح ساختار ها ضروری است، گفت: در مباحث آموزشی نیز همین گونه است، غفلت از این امور سبب واردات اسنادی همچون 2030 می گردد که به هیچ عنوان با مبانی دینی ما سازگاری ندارد.


 
وی با بیان اینکه بحث فضای مجازی از آن مباحثی است که رهبری هم در جمع های دانشجویی و هم در جمع حوزوی ها بر اهمیت آن تاکید کرده اند و البته لازمه حضور در این فضا را آگاهی و زره بر تن داشتن دانسته اند، گفت: امروزه شبکه های مجاز سبب گردیده اند تا افکار مختلف بسیار راحت عرضه شوند ولی به علت عدم پیشرفت موازی آموزش گاها انخاب مسیر صحیح مشکل است و این وظیفه طلاب و دانشجویان آگاه است تا با شناخت دقیق در این عرصه ورود پیدا کنند و به روشنگری بپردازند.


 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با بیان اینکه ارسال نامه به جوانان کشورهای غرب توسط رهبر معظم انقلاب نشان از اهمیت عرضه صحیح انقلاب و اسلام در این برهه از زمان دارد، گفت: متاسفانه امپراطوری رسانه‌ای غرب مانع رسیدن بسیاری از حقایق به جوانان و افراد حق گرا در سراسر جهان گردیده است، این وظیفه جوانان اعم از دانشجو و طلبه است که با شناخت درست از اسلام و غرب در این عرصه قدم بگذارد و به تبیین صحیح انقلاب و اسلام ناب محمدی (ص) در غرب بپردازد، این امر می‌تواند با ارتباط گیری از طریق فضای مجازی به خوبی تسهیل گردد.

 

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند

 غلامرضا رضایی در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد ضمن بیان ظرفیت‌های این دانشگاه، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز بیان کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را مورد بحث و بررسی قرار دهند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
دکتر ابراهیم نعیمی افزود: باید مدیران، هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاش‌شان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

سیستان و بلوچستان رنگین کمان فرق و مذاهب

سوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش گفت: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم
  • طغیان دانشجویان در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی/ پلیس 100 تن را بازداشت کرد + عکس و فیلم
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • حمایت دانشجو معلمان یزدی از سپاه پاسداران
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود