Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدتي است کاربران از کاهش سرعت آيفون ها با گذر زمان گله دارند. بر اساس جديدترين بررسي‌ها مشخص شده دليل کاهش سرعت آيفون ها در اصل باتري آن‌ها است.
به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از گجت نيوز، بعد از گذشت چند هفته از عرضه آيفون‌هاي سال 2017، زمزمه‌هاي عجيبي شنيده شد؛ کاربران عقيده داشتند اپل به طور عمدي، بعد از عرضه محصولات جديد سرعت گوشي هاي موبايل قبلي کاربران را کاهش مي‌دهد تا آن‌ها بيشتر به خريد آيفون هاي جديد ترغيب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه دليل مطرح شده توسط آن‌ها را نمي‌توان اثبات کرد، اما در هر صورت مدتي پيش مشکل کاهش عملکرد آيفون هاي قديمي اثبات شد.
بعد از افزايش تعداد کاربران گله‌مند از کاهش سرعت آيفون ها، اکنون انگشت اتهام به سوي باتري دستگاه‌ها نشانه رفته است. کاهش دوام باتري و عمر آن با گذر زمان بر هيچکس پوشيده نيست، اما ارتباط دادن آن به کاهش سرعت دستگاه کمي دور از انتظار است. اگر عمر يک باتري که بايد 5 ساعت دوام بياورد، به خاطر گذر زمان و طي شدن تمامي چرخ‌هاي آن به نيم ساعت کاهش پيدا کند، در همان نيم ساعت کار خود را به طور صحيح انجام خواهد داد.

با وجود تفسير بالا، کاربران گزارش داده‌اند تعويض باتري، مشکل کاهش سرعت آيفون هاي آن‌ها را برطرف کرده است. اگرچه اين موضوع عجيب به نظر مي‌رسد، اما حتي تست‌هاي بنچمار‌ک‌ها نيز آن را تاييد مي‌کنند. بر اساس تست‌هاي صورت گرفته در بنچمارک Geekbench، عملکرد آيفون هاي داراي باتري قديمي از گوشي هايي که باتري آن‌ها تعويض شده به مراتب کمتر است.
مدرکي موجه براي اثبات کاهش سرعت آيفون ها
کاربران پيشتر بر اساس برخي نشان‌ها قضاوت مي‌کردند، اما اکنون شواهد و مدارک خوبي براي اثبات کاهش سرعت آيفون ها وجود دارد. بنيان‌گذار بنچمارک Geekbench چندي پيش تصميم گرفت به طور جد درباره اين موضوع تحقيق و حقيقي يا دروغ بودن آن را مشخص کند. وي براي اطمينان از نتايج به دست آمده، در هر گوشي وضعيت را با سيستم‌ عامل‌هاي مختلف کنترل کرد.

مدتي قبل‌تر، تعداد زيادي از کاربران مشکل خاموش شدن ناگهاني آيفون‌ هاي خود را گزارش دادند. اپل پيشنهاد تعويض باتري به صورت رايگان را مطرح کرد، اما حتي اين کار نيز چاره‌ساز نبود. اين شرکت در ادامه تصميم گرفت با انتشار يک به‌روزرساني نرم افزاري، عملکرد پردازنده آيفون ها را کمي کاهش بدهد. يکي از کاربران رديت درباره اين اتفاق توضيحات بيشتري داد.
به گفته وي، تعدادي از کاربران آيفون 6 اس از خاموش شدن ناگهاني دستگاه‌هاي خود گله داشتند. اين ايراد حتي بعد از اجراي طرح تعويض رايگان باتري (که شامل بسياري از کاربران داراي مشکل نمي‌شد) از بين نرفت. از آنجايي که باتري‌هاي تخريب شده بسيار کمتر دوام آورده و ولتاژ کمتري را منتقل مي‌کنند، اپل راهکار کاهش عملکرد پردازنده گوشي ها از طريق انتشار يک به روزرساني نرم افزاري را در پيش گرفت.
اما اين راهکار نه تنها مشکل را حل نکرد، بلکه دردسرهاي جديدتري به وجود آورد. اما به عقيده اين کاربر، کاهش سرعت آيفون بهتر از اين است که وقتي باتري به 40 درصد رسيد، دستگاه ناگهان خاموش شود. در تصوير زير عملکرد گوشي آيفون 6 اس در شرايط مختلف را مشاهده مي‌کنيد.
در عکس‌هاي بالا، حين استفاده از آي او اس 10.2.0 امتياز Geekbench حدود 2500 است، اما بعد از دريافت آپديت iOS 10.2.1 اين امتياز در برخي دستگاه‌ها کاهش پيدا کرده است. بعد از دريافت سيستم عامل جديد و آپديت 11.2.0 کاهش سرعت آيفون هاي بيشتري مشاهده مي‌شود.
کاهش سرعت آيفون 7
تا پيش از انتشار جديدترين نسخه سيستم عامل تازه وارد آي او اس، آيفون 7 از مشکل کاهش سرعت در امان مانده بود. در تصاوير زير، امتياز اين گوشي موبايل در Geekbench حين استفاده از نسخه‌هاي 10.2، 10.2.1 و 11.1.2 آي او اس را مشاهده مي‌کنيد.
در هر سه حالت امتياز آيفون 7 در Geekbench حدود 3500 بوده و بعد از انتشار هر آپديت، مشکلي از نظر کاهش عملکرد ديده نمي‌شود. نبايد فراموش کرد در حالت Low Power عملکرد پردازنده کاهش پيدا مي‌کند، اما بديهي است هيچ کاربري در اين حالت از کاهش سرعت آيفون گلگي نخواهد داشت. مشکل آن‌ها رکود عملکرد حين استفاده عادي از دستگاه به صورت غير منتظره و ناگهاني است.
اما متاسفانه آيفون 7 نيز بعد از دريافت به‌روزرساني جديد به جمع دستگاه‌هاي داراي مشکل کاهش سرعت اضافه شد. در تصوير زير عملکرد گوشي بعد دريافت آپديت آي او اس 11.2 ديده مي‌شود. در اين عکس مشکل کاهش فرکانس کاري که پيشتر در آيفون 6 اس ديده شده بود، در چند آيفون 7 پديد آمده است. احتمالا دستگاه‌هاي تحت تاثير قرار گرفته باتري‌هاي قديمي‌تري داشته‌اند.

بر اساس اين ارزيابي مشخص شد تعداد زيادي از کاربران آيفون هاي قديمي داراي باتري‌هاي يک سال عمر کرده و يا بيشتر، با مشکل کاهش عملکرد دستگاه رو به رو شده‌اند. بسيار از کاربران تصور مي‌کنند آيفون‌ آن‌ها قديمي شده و براي رفع مشکل بايد به طور کامل گوشي را تعويض کنند، در حالي که مشکل کاهش سرعت آيفون آن‌ها تنها با تعويض باتري رفع خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟

تین نیوز

همزمان با آغاز فروش اقساطی تاکسی های برقی کرمان موتور، چالش خرید، بیمه، شارژ، بازیافت، گارانتی، بازیافت، تعمیر و نگهداری بیشتر از گذشته پر رنگ شده و وزارت صمت حاضر به مدیریت این چالش ها نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، به تازگی فروش اقساطی تاکسی های برقی کرمان موتور آغاز شده؛ این موضوع هیجان «برقی سازی» در پایتخت را بیشتر از گذشته کرده است. گذار از تاکسی های بنزینی و حرکت به سمت وسایل نقلیه عمومی برقی نیازمند توجه به نکاتی است که رانندگان و اپراتورهای تاکسی را نگران خواهد کرد. به بیانی بهتر، این نگرانی ناشی از فقدان شناخت و آگاهی نسبت به تکنولوژی جدید و عدم اشاعه اطلاعات موثق توسط دولت و شهرداری است. مزید اطلاع متولیان حمل و نقل باید گفت که نگرانی های مذکور شامل هزینه های اولیه خرید، زیرساخت شارژ، تعمیر و نگهداری، تخصص برای تعمیرات، پیچیدگی های بیمه، کالیبراسیون و سناریوهای پایان عمر (بازیافت) خودروهای برقی است. در ادامه به بررسی این نگرانی ها و چالش های احتمالی تاکسیرانان با خودروهای برقی خواهیم پرداخت؛

هزینه بسیار زیاد خرید

خودروهای برقی معمولاً قیمت اولیه خرید بالاتری نسبت به رقبای بنزینی خود دارند؛ هزینه خرید یک خودروی برقی مجهز به یک باتری با ظرفیت بالا (جهت پیمایش بیشتر با یک بار شارژ) بسیار هنگفت است. چالش قیمت خرید خودرو برقی مانع جدی عدم توسعه این محصولات در سایه نبود مشوق های دولتی است، متاسفانه تاکنون وزارت صمت و شهرداری شفاف سازی در مورد مشوق های دولتی انجام ندادند.

نگرانی از زیرساخت های شارژ

دسترسی به ایستگاه های شارژ و سهولت شارژ خودروهای برقی معضل جدی ناوگان تاکسیرانی است، بررسی های خبرنگار «بازار» بیانگر آن است که زیرساخت های فعلی شارژ در پایتخت نمی تواند به طور کامل نیاز تاکسی های برقی را پشتیبانی کند. زیرا برای خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی باید ایستگاه های اختصاصی در کنار شارژرهای عمومی ایجاد شود.

هزینه نگهداری و تعمیرات

متاسفانه هزینه نگهداری و تعمیرات تاکسی های برقی در کشور مشخص نیست، فقدان تخصص خدمات پس از فروش یا تعمیرکاران متخصص جهت ارائه خدمات فنی به این خودروها، مساله تعمیرات را پیچیده تر می کند. بزودی فقدان نیروی متخصص و قابل اعتماد برای باتری خودروهای برقی در صورت بروز تصادف تاکسی ها، منجربه چالش جدید تاکسیرانی و مالکان خواهد شد. در اینجا از متولیان حمل و نقل باید سوال کرد که برای تعمیرگاه های مخصوص خودروهای برقی ممیزی خاصی در نظر گرفته شده است؟ لازم به ذکر است که تعمیر تاکسی آسیب دیده، حتی به صورت جزئی منجربه ضرر و زیان قابل توجه تاکسی داران می شود.

بیمه، تصادف و تعمیر باتری

بیمه خودروهای برقی به دلیل هزینه تعویض باتری ها و عدم دسترسی به گزینه های متنوع در سطح شهر می تواند بسیار زیاد باشد. بر اساس تجربه کشورهای اروپایی در بسیاری از موارد، حتی اگر باتری خودرو در تصادفات آسیب جزئی دیده باشد، به راحتی نمی توان ارزیابی هزینه های تعمیرات را انجام داد. در کشورهای توسعه یافته در صورت تصادف خودروهای برقی معمولا حق بیمه افزایش یا خودرو از رده خارج می شود، آیا شرکت های بیمه یا متولیان حمل و نقل در کشور چنین شرایطی پیش بینی و فراهم کردند.

زمان شارژ

زمان شارژ بسته به ظرفیت باتری و تکنولوژی شارژ خودرو متفاوت است، در حالی که شارژرهای سریع می توانند زمان شارژ را به میزان قابل توجهی کاهش دهند، اما همیشه در دسترس نیستند. شارژرهای معمولی نیز به چند ساعت زمان جهت شارژ کامل باتری نیاز دارند، بنابراین استفاده از شارژرهای معمولی برای تاکسیرانی صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

تنظیم ساعت کاری جدید رانندگان

رانندگان تاکسی های برقی باید مسیرها و ترددهای خود را بر اساس دسترسی به ایستگاه های شارژ برنامه ریزی کنند، این مساله می تواند روز کاری تاکسرانان را پیچیده کند. بنابراین تعدیل زمان و برنامه تغییر قابل توجهی در عملکرد تاکسیرانان ایجاد خواهد کرد. این مساله نیازمند برنامه ریزی جدید از سوی تاکسیرانی و تنظیم ساعت کاری رانندگان خودروهای برقی ناوگان حمل و نقل عمومی است.

پایان عمر (بازیافت)

نگرانی های عدیده ای در مورد پایان عمر و بازیافت تاکسی های برقی به ویژه برای باتری این محصولات وجود دارد، تعویض باتری برای مالکان خودروهای برقی و بازیافت آن برای متولیان هزینه قابل توجهی دارد. تاکنون زیرساخت بازیافت باتری های لیتیومی در کشور راه اندازی نشده است، بنابراین نیاز است که هرچه سریعتر برنامه ای برای استفاده مجدد از باتری خودروهای برقی به عنوان ذخیره سازها تدوین و اعلام شود.

گارانتی و شرایط ابطال

گارانتی تاکسی های برقی می تواند اطمینان خاطری در مورد عمر باتری و عملکرد آن به مالکان این نوع وسایل نقلیه ارائه دهد. ولی ضمانت نامه ها همیشه شرایط سختگیرانه ای برای رعایت دارند که در صورت عدم توجه به آن، گارانتی خودروهای برقی باطل می شود. به عنوان مثال اهمیت روش به روز رسانی نرم افزارها، استفاده از لاستیک های استاندارد و شیوه شارژ می تواند در تداوم یا ابطال گارانتی موثر باشد. هرچند که گارانتی خودروهای برقی براساس تکنولوژی به کار رفته در آن ها متفاوت است، اما معمولا عمر باتری یا کیلومتر پیمایش معیار اصلی ارائه خدمات گارانتی است.

مدیریت ریسک به عهده کیست؟

خودروهای برقی به عنوان تکنولوژی جدید وارد چرخه حمل و نقل کشور شدند، این تکنولوژی فاکتورهای نامشخصی را ایجاد که منجربه تعدد ریسک برای مصرف کنندگان خواهد شد. پیشتر به تعدادی از ریسک های خودروهای برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی اشاره کردیم. در اینجا از وزارت صمت، شهرداری و تاکسیرانی باید سوال کرد که مدیریت این ریسک ها به عهده کیست؟ هر کدام از ارگان های مذکور حاضر به پذیریش و مدیریت کدام ریسک هستند؟

بسیاری از کارشناسان صنعت خودرو معتقد هستند که برنامه برقی سازی چرا پیش از تدوین سیاست گذاری در حال اجرا است؟ در کشورهای پیشرفته پیش از ورود یک تکنولوژی به بازار، سیاست ها و برنامه های استفاده از آن تدوین سپس عرضه به مشتریان آغاز می شود. اما در کشور ظاهرا وزارت صمت برنامه برقی سازی حمل و نقل را به شیوه منسوخ شده «صحیح و خطا» دنبال می کند. این شیوه نه تنها برای مصرف کننده بلکه به خودروسازان نیز هزینه های هنگفتی تحمیل می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!