Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا:دانشمندان دریافتند زندگی روی زمین بیش از 3 میلیارد سال قدمت دارد.

دانشمندان اکنون شواهدی در دست دارند که نشان می‌دهد آغاز حیات روی کره زمین دستکم به حدود 3.5 میلیارد سال پیش بازمی‌گردد.

به گزارش  تک‌تایمز، دانشمندان به تازگی پی برده اند که زندگی بر روی زمین 3.5 میلیارد سال پیش شکل گرفته است. تاییدیه این موضوع از بررسی شکل میکروفسیل‌ها در سنگ‌هایی با قدمت تقریبا 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد سله واقع در استرالیا حاصل شده است.

به گفته دانشمندان اکنون شواهدی وجود دارد مبنی بر این که زندگی روی زمین حداقل 3.5 میلیارد سال پیش آغاز شده است.دانشمندان تایید کرده‌اند که میکروفسیل‌هایی در یک سنگ تقریبا 3.5 میلیارد ساله در غرب استرالیا یافت شده که شاهد بر این ادعا می‌باشد.

"جی ویلیام شوپف"پروفسور دیرینه‌شناسی دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس و "جان دبلیو ولی" استاد زمین‌شناسی دانشگاه ویسکانسین-مدیسون این مطالعه رهبری کردند و آن را همراه با سایر محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسون و با استفاده از تکنولوژی آزمایشگاه تحقیقاتی WiscSIMS این دانشگاه انجام دادند.

در سال 1993، شوپف برای اولین بار میکروفسیل‌ها را در مجله Science معرفی کرد و آنها را بر اساس اشکال منحصر به فرد، استوانه‌ای و رشته‌ای شناسایی کرد. در سال 2002 وی همچنین شواهدی از هویت‌های بیولوژیکی فسیل‌ها را منتشر کرد.

در حال حاضر جان دبلیو و دیگر دانشمندان علوم زمین در دانشگاه ویسکانسین-مدیسون از یک طیف‌سنج یون جرمی ثانویه(SIMS) که به عنوان "IMS 1280" نیز شناخته می‌شود، برای جدا کردن کربن هر فسیل به ایزوتوپ‌های هر کدام استفاده کردند.

این کار به آنها اجازه داد تا نسبت‌ها را اندازه‌گیری کنند و نتیجه‌گیری کنند که فسیل‌ها بر خلاف یک ماده معدنی منشا بیولوژیکی دارند.

شوپف می‌گوید: حدود 3.5 میلیارد سال پیش زندگی بر روی زمین متفاوت بود و از فتوسنتز کننده‌های بدوی، تولیدکنندگان متان و استفاده‌کنندگان از متان تشکیل شده بود. این اولین اطلاعاتی است که ارگانیزم‌های بسیار متنوع در آن زمان در تاریخ زمین کشف شده است و تحقیقات قبلی ما نشان داده که مصرف کنندگان گوگرد نیز 3.4 میلیارد سال زندگی می‌کرده‌اند.

اعتقاد بر این است که این شکل‌های زندگی زمانی موجود بوده‌اند که اکسیژن کم یا هیچ اکسیژنی در اتمسفر وجود نداشته است و شوپف فکر می‌کند که فتوسنتز کنندگان هنوز تکامل نیافته بودند. در واقع، وی می‌گوید اکسیژن این میکروب‌ها را کشته است.نمونه سنگ مورد مطالعه در حال حاضر در موزه تاریخ طبیعی لندن نگهداری می‌شود.پیش از این، یک بحث بر سر قدیمی‌ترین فسیل‌های موجود وجود داشت که بیش از 20 سال مورد اختلاف دانشمندان بود.

به طور خاص، یافته های شوپف مورد انتقاد قرار گرفته بود و مخالفان می‌گفتند میکروفسیل‌هایی که شوپف کشف کرده تنها مواد معدنی هستند که شبیه به نمونه‌های بیولوژیکی هستند.

به لطف پیشرفت‌های تکنولوژی برای بررسی دقیق تر سنگ‌ها، تحقیقات جدید اکنون چیزهای جدیدی را نشان داده‌اند."ولی" می‌گوید: من فکر می‌کنم که این بحث با کشفیات جدید ما دیگر حل و فصل شد.

این مطالعه در نشریه "مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم"(PNAS) منتشر شده است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۶۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه

چین فضاپیمای ماموریت رباتیک خود را به سمت نیمه پنهان پرتاب کرده و این فضاپیما قرار است نمونه‌هایی را از سطح ماه جمع‌آوری کند و به زمین بازگرداند.

به گزارش ایسنا، یک موشک لانگ مارس ۵ حامل فضاپیمای ماموریت بازگشت نمونه چانگ‌ای ۶ امروز در ساعت ۱۳ به سمت ماه پرتاب شد. این ماموریت از مرکز پرتاب ماهواره ونچانگ (Wenchang) چین در استان هاینان (Hainan) پرتاب شد.

به نقل از اسپیس، چانگ‌ای ۶ (Chang'e ۶) در طول ماموریت ۵۳ روزه به جمع‌آوری نمونه از ماه خواهد پرداخت. این ماموریت شامل چهار قطعه سخت‌افزاری مختلف از جمله یک مدارگرد ماه، یک فرودگر ماه، یک فضاپیمای صعودکننده و یک ماژول ورود مجدد است.

ابتدا مدارگرد ماه به مدار ماه می‌رسد و وارد مدار می‌شود. از آنجا فرودگر و صعودکننده را روی سطح ما می‌فرستد.

فرودگر رباتیک یک دهانه برخوردی بزرگ در سمت پنهان ماه به نام حوضه آپولو را تحت نظر دارد و تلاش خواهد کرد تا ۴.۴ پوند (دو کیلوگرم) از مواد ماه را جمع‌آوری کند.

پس از جمع‌آوری نمونه‌ها، آنها به وسیله نقلیه صعود منتقل می‌شوند و سپس به سمت مدارگرد پرتاب می‌شوند. پس از اتصال نمونه‌ها به مدارگرد، فضاپیما سفر خود را به سمت زمین آغاز خواهد کرد.

اگر این نمونه‌ها با موفقیت بازگردانده و جمع‌آوری شوند، اولین نگاه اجمالی زمین به مواد بکر ماه از سمت دور ماه فراهم خواهد شد که به یافتن پاسخی برای سؤالات مربوط به تاریخچه منظومه شمسی و تکامل ماه کمک می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • آغاز ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • فوتشال در مازندران؛ فوتبال در گل و شُل شالیزار
  • آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا