Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی گفت: آیت‌الله شیخ محمد واعظ‌زاده خراسانی جامعیت شخصیت علمی خود را در علوم نقلی و عقلی نیز به همگان نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در پیامی به سومین همایش تفسیر و تفسیر نگاری در سده اخیر حوزه علمیه که به بهانه نکو داشت آیت‌الله شیخ محمد واعظ‌زاده خراسانی در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان برگزار شد صادر کرد که متن این پیام به شرح ذیل است: 

یاد آن عالم به زمان جامع بسیاری از علوم دینی و داعی وحدت را گرامی می‌داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان که در سایه لطف و عنایت پدری بزرگوار، واعظی خوشنام، انقلابی و از راهبران قیام گوهرشاد رشد و تربیت یافتند، در مکتب اساتید بزرگی همچون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سید محمدرضا گلپایگانی، علامه طباطبایی، حاج شیخ مجتبی قزوینی، امام خمینی(ره) و دیگر فرزانگان زمان، تنها به شاگردی بسنده نکرده و با اجازات و تقریرات خود از درس این شخصیت‌های ارزشمند، نه تنها سرمایه‌هایی بی‌بدل برای دیگر رهپویان علمی و دینی فراهم کردند، بلکه جامعیت شخصیت علمی خود را در علوم نقلی و عقلی نیز به همگان نشان دادند.

 شخصیت آیت‌الله واعظ‌زاده الهام گرفته از آموزه‌های نورانی قرآن کریم و تعالیم پیشوایان دینی و سیره علمای بزرگ شیعه بوده است و همین پشتوانه عظیم سجایای اخلاقی، در کنار مقام شامخ علمی ایشان، سبب ساز اعتماد علمای دینی در اقصی نقاط جهان اسلام و همراهی با تلاش‌های ستودنی‌شان در جهت تقریب مذاهب؛ به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای جوامع اسلامی شد.

بی‌گمان تالیف کتب متعدد در علوم اسلامی و فقه اهل بیت‌(ع)، ترویج فرهنگ تقریب از جمله تالیف کتاب وزین «المعجم فی فقه لغه القرآن و سر بلاغته». همراهی در تاسیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و سال‌ها اعتکاف علمی در این مجموعه، پی‌ریزی مراکز علمی معتبری همچون مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان باقیات الصالحات عمر با برکت آن عالم بزرگ خستگی ناپذیر باقی خواهند ماند و سالیان سال فرهیختگان و دانش پژوهان بر سر سفره تالیفات آن فقید سعید متنعم خواهند بود.

انتهای پیام/

R41347/P1377/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۷۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • مهدی نصیری؛ سوژه‌ی متفکر یا شخصیت مبتذل؟
  • تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست