Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با بیان اینکه مسئولیت‌ها فرصتی برای خدمت به مردم است گفت: مدیران استان البرز در خدمت‌رسانی به مردم با همه متحد و همدل شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج،  آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی در مراسم تکریم و معارفه فرماندار سابق و جدید شهرستان کرج که صبح امروز در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد با بیان اینکه  در هر تغییر و تحولی عبرتی نهفته است اظهار داشت: عمر انسان بسیار ارزشمند است و انسان نباید فرصت‌ها را از دست بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضایع کردن فرصت‌ها  جز غصه چیزی را در پی ندارد و هر فردی باید قدر این سرمایه عظیم را بداند.

امام جمعه کرج با تاکید بر اینکه  باید با تکیه بر ایمان و عمل صالح برای خدمت به مردم قدم برداشت، افزود:  یکی از مصادیق عمل صالح مسئولیت‌های مدیران است که باید همه با هم متحد و همدل باشند تا کارها به درستی انجام شود.

حسینی‌همدانی با اشاره به زلزله شب گذشته در استان البرز و شهر کرج گفت:  زلزله و بلایای طبیعی و حوادث این گونه به انسان نشان می‌دهد که در مقابل با عظمت خداوند پوچ است و این جهان را  فانی نشان می‌دهد و اینکه انسان و آدمی  با مرگ زندگی می‌کند.

وی ادامه داد: اگر انسان برای خدا فعالیت کند حسن فعلی در کنار حسن فاعلی او را در زمره انسان‌های صالح و جایگاه متعالی قرار می‌دهد و این جایگاه در زمان  مدیریت  شرایط بحرانی ظاهر بیشتری را نشان می‌دهد.

امام جمعه کرج با تاکید بر اینکه مدیران در مواقع وقوع بحران قوه مدیریت و توان اداری مجموعه خود را نشان می‌دهند، تصریح کرد: در دوران مدیریت فرماندار سابق کرج بحث انتخابات یکی از مباحث حساس بود که به اندازه وسع، وظایف محوله توسط وی انجام گرفت.

انتهای پیام/

R41451/P1357/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۰۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران در آلمان برای تحقیق خود نشانه‌های شیمیایی موجود در استخوان‌ها و دندان‌های مختلف به‌جا مانده از هفت نفر مربوط به حدود ۱۵ هزار سال پیش در غاری در خارج از روستای تافورالت در شمال شرقی مراکش را مورد بررسی قرار دادند.

تجزیه و تحلیل این بقایا وجود عناصری نظیر کربن، نیتروژن، روی، گوگرد و استرانسیم را ثابت کرد که نشان‌دهنده نوع و مقدار گیاهان و گوشت مصرفی آنها بود.

بقایای گیاهان خوراکی وحشی مختلف از جمله بلوط شیرین، دانه کاج، پسته، جو دوسر و حبوبات در بقایای این انسان‌ها یافت شد. دانشمندان می‌گویند وعده غذایی اصلی این انسان‌ها، بر اساس بقایای استخوانی کشف شده در غار، گونه‌ای حیوانی به نام «گوسفند بربری» بوده است.

موبتهج، محقق باستان‌شناسی در موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: «تصور غالب این بوده است که رژیم غذایی شکارچیان عمدتاً از پروتئین‌های حیوانی تشکیل شده است. با این حال، شواهد تازه به دست آمده نشان می‌دهد که گیاهان بخش بزرگی از منوی غذایی شکارچیان را تشکیل می‌داده‌اند.»

بکلرویا ژائوئن، باستان ژئوشیمی‌دان در موسسه تحقیقات ملی فرانسه و یکی از نویسندگان مطالعه، در این باره گفت: «این مهم است زیرا نشان می‌دهد که احتمالاً چندین اجتماع انسانی در جهان قبل از توسعه کشاورزی شروع به گنجاندن مقدار قابل توجهی از گیاهان در رژیم غذایی خود کرده بودند.»

بقایای استخوانی یافت‌شده متعلق به انسان‌های فرهنگ باستانی ایبروماوروسی بودند، شکارچیانی که از حدود ۲۵ تا ۱۱ هزار سال پیش در بخش هایی از مراکش و لیبی زندگی می کردند. شواهد نشان می‌دهد که غار به عنوان محل زندگی و دفن آن‌ها بوده است.

به گفته محققان این افراد در بخش زیادی از سال از غار استفاده می‌کردند، امری که نشان‌دهنده سبک زندگی کم‌تحرک‌تر آنها و پرسه زدن کمترشان در طبیعت برای جستجوی منابع است.

حفره‌های دندانی این انسان‌ها که بیانگر مصرف گونه‌های گیاهی نشاسته‌ای است همچنین نشان می‌دهد آن‌ها از گیاهان وحشی که در فصول مختلف سال می‌رسیده‌اند استفاده می‌کردند.

پژوهشگران دریافتند ایبروماوروسی‌ها فقط از گیاهان وحشی تغذیه می‌کرده‌اند. آن‌ها هرگز کشاورزی را توسعه ندادند و این تحول بزرگ بشری نسبتاً دیر به شمال آفریقا آمد.

محققان با مقایسه ترکیب شیمیایی دندان دو نوزاد یافت‌شده، به تغییراتی در رژیم غذایی نوزاد در طول زمان پی‌ برده‌اند. آنان می‌گویند شواهد حاکی از مصرف غذاهای جامد در حدود ۱۲ ماهگی بود، به طوری که نوزادان زودتر از حد انتظار برای یک جامعه قبل از کشاورزی از شیر گرفته شده بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • رفع مشکلات مردم با همت مدیران امکان پذیر است
  • نمایشگاه کتاب تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه مردم است
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • خدمت به مردم والاترین افتخار امدادگران هلال احمر است
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است