Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک قرآن پژوه گفت: آیت‌الله واعظ‌ زاده خراسانی آثار زیادی دارد که هنوز به چاپ نرسیده و فرآیند چاپ آن‌ها باید تسریع شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا- حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی مهدوی راد که صبح امروز در سومین همایش تفسیر و تفسیرنگاری «نکوداشت آیت‌االله استاد شیخ محمد واعظ‌ زاده خراسانی» در محل دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی سخن می‌گفت در ادامه اظهار کرد: این آثار میراث بسیار ارزشمندی است که باید قدر آن‌ها را بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:سخن گفتن از شخصیتی مانند آیت‌الله واعظ‌ زاده خراسانی مصداق گنجاندن بحر در کوزه است که ناممکن به شمار می‌رود و از همین رو من فقط به یک بعد از شخصیت ایشان خواهم پرداخت. قلم بسیار خوب و روان و نثر شیرینی که ایشان داشت، آثارشان را بسیار جذاب می‌کرد و همواره برجسنگی خاصی به مطالب و کتاب‌های ایشان می‌داد.

مهدوی‌راد خاطرنشان کرد: ایشان در محضر پدرشان آیت الله شیخ مهدی واعظ‌زاده خراسانی تفسیر را آموختند و این مسیر را آغاز کردند و نزد بسیاری از علمای بزرگ این آموخته‌ها را افزایش دادند. از میراث مکتوب بزرگان و اندیشمندان جهان عرب نیز استفاده کردند و از سال 1345 تا 1374 یک دوره کامل تفسیر قرآن را در مشهد برای قضات و اساتید حوزه و دانشگاه مطرح کردند که کاری بسیار ارزشمند و بزرگ است و آثار مکتوب بزرگی از ایشان برجای مانده است اما با این وجود هنوز بسیاری از آثار ایشان منتشر نشده است تا ما بتوانیم با ابعاد مختلف شخصیت ایشان بیش از پیش آشنا شویم.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ایشان نظرات تخصصی خاصی در مورد احادیث قرآنی دارند، گفت: در مطالعات تخصصی در خصوص قرآن این نظریات بسیار دارای اهمیت است و واقعا راهگشا خواهد بود.

وی اظهار کرد: تفسیرات کمی از ایشان چاپ شده است اما دقت‌های خاصی دارند که مقالات و نوشته‌های ایشان را بسیار برجسته می‌کند.

مهدوی راد ادامه داد: کتاب «نصوص فی العلوم الاقرآن» میدان را برای بحث در زمینه‌های مختلف باز می‌کند و از این جهت بسیار دارای اهمیت است و ارزشمندی خاصی به این کتاب می‌دهد. 

این قرآن‌پژوه با اشاره به نلاش‌های ایت الله واعظ‌زاده در زمینه تقریب مذاهب اسلامی، اظهار کرد: مرزهای دوری مذاهب در حال فرو ریختن است و ما باید از این فرصت استفاده کنیم زیرا حرکت تقریب در حال روی دادن است و ما باید قدر آن را بدانیم.

در ادامه این مراسم دکتر منصور واعظ‌ زاده خراسانی طی سخنانی اظهار کرد: برنامه امروز بسیار ارزشمند بود و ما از محضر اساتید بزرگ استفاده کردم و آموختم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بسیاری از نکات مطرح شده در این مراسم زمینه تحقیقاتی و مطالعاتی را برای  اندیشمندان و محققان فراهم می‌کند که امیدواریم به خوبی از آن‌ها استفاده شود.

فرزند آیت‌الله واعظ‌ زاده خراسانی همچنین از همه سخنرانان و حاضران در این نشست تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر چهارشنبه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور گفت: خداوند قرآن کریم را به گستره فراگیر همه زمان‌ها تا روز قیامت نازل کرده و امام هادی علیه السلام نیز در این خصوص فرمودند تازگی و طراوت قرآن کریم به دلیل آن است که خداوند این کتاب را تنها برای زمان و مردم خاصی نازل نکرده است.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: باید از تمام افرادی که در برپایی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای تلاش کردند قدردانی کرد و امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر این موضوع تاکید داشتند که باید در قرآن تامل و تدبیر کرد که در این صورت کلام وحی در انسان نفوذ کرده و اثر بخش خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در موضوعات مختلف رویکرد قرآنی دارند که البته این امر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی متفاوت بوده و تفسیر آیات بر اساس شرایط هر دوره بوده است.

وی تاکید کرد: شیوه تفسیری آیت الله خامنه ای اجتهادی و قرآن به قرآن و مبتنی بر روایات و خرد و عقل است که برخی پژوهشگران نکات ظریفی در خصوص روش تفسیری رهبر معظم انقلاب بیان کرده اند.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تدبیر و تامل در کلام وحی پیش از تلاوت آن دارای اهمیت است که در این راستا توجه به محکمات در کنار مشابهات باید مورد توجه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری عنوان کرد: تفسیر قرآن کریم باید به نحوی باشد تا همگان آن را فهم و درک کنند و باید موضوعات مختلف اجتماعی مورد توجه باشد و صرفاً به احکام پرداخته نشود و رویکرد هدایتی و تربیتی در این عرصه مورد توجه باشد.

امام جمعه قم با بیان اینکه قرآن نسخه شفابخشی برای بشریت است افزود: تامل در قرآن کریم موجب خواهد شد زنگار از دل انسان برداشته شود و بستر لازم برای هدایت انسان فراهم گردد که در این صورت آدمی مشمول رحمت الهی نیز خواهد شد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است و در هر بیان ایشان از معارف قرآنی نشانه‌های دیده می‌شود.

کد خبر 6094253

دیگر خبرها

  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد