Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج اصلانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارقام کشت شده در این طرح شامل رقم عادل و منصور به صورت متوسط 60 کلیوگرم در هر هکتار بوده و پیش بینی می شود از هر هکتار از این اراضی یک تن محصول نخود برداشت شود.
وی با بیان اینکه عملکرد در کشت انتظاری در واحد سطح در مقایسه با کشت بهاره بیشتر است ادامه داد: این نوع کشت از اواخر آذر ماه آغاز و در آن بذر کاشته شده در داخل خاک با آغاز بارش های اواخر زمستان و اوایل بهار، به تدریج جوانه زده و سر از خاک بیرون می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مزیت کشت های انتظاری اضافه کرد: استفاده مناسب بذر از رطوبت خاک و بارندگی های فصول، رشد کافی بوته ها قبل از ظهور لار و آفات آگروتیس و هلیوتیس و انجام مراحل گلدهی و تلقیح قبل از فرا رسیدن ماه های گرم سال و در نتیجه افزایش عملکرد از مزیت های این نوع کشت است.
وی گفت: در کشت انتظاری، بذر کشت شده با استفاده از رطوبت موجود خاک و بارندگی های اوایل فصل، رشد کرده و قبل از رسیدن ماه های گرم سال که تاثیر منفی در تلقیح گل دارد رشد کرده و با سپری کردن دوره گلدهی از برخی از آفات در امان مانده و محصول زودتر آماده برداشت می شود.
وی با اشاره به ارزش غذایی بالای این محصول افزود: وجود درصد بالایی از ریزمغذی ها و پروتئین ها درنخود، جایگاه ویژه ای را به این محصول در بخش غذایی بخشیده است.
اصلانی ادامه داد: هم اکنون هفت هزار هکتار از اراضی کشاورزی و زراعی این شهرستان به کشت نخود بهاره اختصاص یافته و در سال گذشته نیز رتبه اول کشوری را در برداشت این محصول به خود اختصاص داده بود.
وی اضافه کرد: برداشت متوسط نخود در هر هکتار از اراضی زیر کشت این محصول در هشترود به صورت متوسط سه هزار و 560 کیلو گرم به ثبت رسیده است.
در شهرستان هشترود سالانه حدود 230 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود که عمده محصول تولیدی آن گندم است از این رو این شهرستان به انبار غله آذربایجان شرقی شهرت یافته است.
هشترود با حدود 70 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری جنوب شرقی تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
خبرنگار: جلیل دین محمدی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7486

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان، پلاک‌های موسی لو کهنه در شهرستان بوئین زهرا، غوره در از توابع شهرستان قزوین، توداران و کذلک در شهرستان آبیک پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسید.

از مجموع هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۸ پلاک به پایان رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد