Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@22:58:30 GMT

پیری زودرس اصفهان

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۸۶۹۱۶

پیری زودرس اصفهان

مدیرکل ثبت‌احوال استان اصفهان با بیان اینکه در استان در زمینه جمعیت دچار مشکل هستیم گفت: هر روز به تعداد سالمندان اضافه می شود و با این روند ایران در آینده جزء چند کشور پیر جهان خواهدبود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین غفرانی در همایش روز ملی ثبت‌احوال بابیان اینکه ثبت‌احوال در کشور ما در سال ۲۹۷ با نام فاطمه آغاز به کارکرد، اظهار داشت: در اصفهان هم این سازمان کار خود را در سال ۱۳۰۴ هجری شمسی و بانام محمد آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ثبت‌احوال استان اصفهان  افزود: از سال ۱۳۶۸ بنیادهای اسناد هویتی وارد دوره جدیدی شدند و در برنامه توسعه اول فرمان اصلاح ساختار سیستم و ایجاد پایگاه ملی اطلاعات جمعیت کشور صادر شد.

غفرانی با اشاره به ذخیره ۱۱۰ میلیون  سند هویتی در بانک اطلاعاتی ثبت‌احوال  گفت: از سال ۸۰ پروژه کارت ملی آغاز شد و تحول و پالایش اطلاعاتی خوبی در اسناد هویتی مردم به وجود آورد و از دهه ۹۰ آغاز طرح صدور کارت ملی هوشمند آغاز شد.

وی  در ادامه ایران را درزمینهٔ صدور فراگیر کارت ملی هوشمند در بین کشورهای منطقه پیشتاز دانست و عنوان کرد: این کارت با سه ویژگی شناسایی،تصدیق هویت و امضای دیجیتال فعالیت‌های اداری  را با سهولت و امنیت بیشتری همراه می‌کند.

مدیرکل ثبت‌احوال استان اصفهان افزود: استان ما درزمینهٔ رشد جمعیت دچار مشکل است،  تعداد کودکان زیر ۱۵ سال که با عنوان ورودی جمعیت  از آن‌ها یاد می‌شود، یک‌میلیون و ۱۴۳هزار نفر هستند که ۲۲ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهد،  هرروز به تعداد سالمندان اضافه می‌شود، شاخص رشد جمعیت کمتر از یک قرار گرفته درحالی که شاخص رشد جمعیت در کشور۱.۳ است  و با این روند در آینده دچار مشکل شده و تا ۵ سال آینده جزء چند کشور پیر دنیا خواهیم‌بود.

غفرانی از فرسودگی ۱۸ ساختمان ثبت در کل استان خبر داد و گفت:  باوجود تمام مشکلات صیانت از حقوق مردم،ارتقای سلامت اداری و خدمت‌رسانی به مردم را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

مدیرکل ثبت‌احوال استان با اشاره به رونمایی از سند هویتی استاد حاج مرتضی اشتری، مداح و ذاکر اهل‌بیت و خیر اصفهانی گفت: به‌واسطه اصل تربیت و تجلیل از بزرگان از استاد اشتری تقدیر می‌کنیم و امروز رونمایی از این سند نماد شجاعت، غیرت و بزرگواری استاد اشتری و مردم اصفهان است که پس از رونمایی به مجموعه گنجینه‌های ثبت‌احوال سپرده می‌شود همچنین تمبر یادبود این مراسم با همکاری اداره کل پست تهیه و توزیع می‌شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ و میر در سال گذشته

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال گذشته ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان بود و در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌ است.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان ثبت احوال کشور و بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال گذشته ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۴۱۸هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶درصد افزایش داشته است.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: میانگین سنی فوت‌شدگان در کشور در سال گذشته برابر با ۶۶.۲ سال بوده که در بین استان‌ها بالاترین میانگین سن مربوط به استان گیلان با ۷۱.۳ سال و کمترین مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۵۰.۷ سال است.

بر اساس گزارش های آماری مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال میزان نرخ خام فوت کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۵.۳ در هزار نفرجمعیت بوده است که استان گیلان با نرخ ۷.۴ در هزار نفر جمعیت بیشترین نرخ فوت و استان کهگیلویه و بویر احمد با نرخ ۳.۹ در هزار نفر جمعیت کمترین نرخ فوت را در بین استان‌ها داشته‌اند.

در این گزارش تاکید شده است بیشترین تعداد فوت شدگان مربوط به گروه سنی ۸۹-۸۵ سال است، به طوری که ۹.۹ درصد از کل فوت شدگان مرد و ۱۲.۵ درصد از کل فوت شدگان زن مربوط به این گروه سنی بوده‌اند.

بر اساس قانون، مهلت قانونی ثبت فوت در ثبت احوال ۱۰ روز است و برابر ماده ۲۲ قانون ثبت احوال کشور، وفات هر فرد اعم از ایرانی یا خارجی باید به یکی از ادارات ثبت احوال سراسر کشور اعلام شود همچنین وفات ایرانیان در خارج از کشور به ماموران کنسولی محل اقامت یا به یکی از ادارات سازمان ثبت احوال کشور اعلام می‌شود.

نزدیکترین خویشاوند متوفی یا هر شخصی که در موقع وفات حاضر بوده با ارائه مدرک شناسائی، ماموران انتظامی متصدی یا صاحب مکانی که وفات در آن رخ داده است، متصدیان گورستان ها، مقامات قضایی و نظامی و گروه های امدادی، می توانند برای اعلام وفات واخذ گواهی فوت اقدام کنند.

شبکه اعلام وقایع حیاتی در کشور از سال ۱۳۸۵ و با مشارکت بیش از ۳۵ هزار ثبت یار شکل گرفته است و ثبت یاران شامل دهیاران، بهورزان، متصدیان آرامستان ها، اعضای شوراهای اسلامی، شورایاران، مسئولان پایگاه های بسیج و مدیران مدارس هستند.

این مجموعه در ذیل شورای هماهنگی ثبت احوال استان ها و شهرستان ها به ریاست استانداران و فرمانداران فعال بوده و با برنامه ریزی و تلاش مستمر به انجام رسیده، در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد فوت های ثبت شده در فاصله کمتر از یک سال از رخداد، در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت می رسند.

دیگر خبرها

  • قهرمانی زودرس مس کرمان در لیگ برتر هندبال
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • آیا ورزش باعث رشد قد می‌شود؟