Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@04:23:20 GMT

تاثیر آلودگی هوا روی تولد نوزادان

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۸۷۷۹۰

بررسی اخیر متخصصان انگلیسی نشان می‌دهد که آلودگی هوا با افزایش خطر تولد نوزادان کم‌ وزن مرتبط است. ناطقان: در مطالعات قبلی ارتباط آلودگی هوای ناشی از ترافیک جاده‌ها با تولد نوزادان کم‌وزن مشخص شد. از آنجا که ترافیک جاده‌ای هم آلودگی هوا و هم آلودگی صوتی تولید می‌کند متخصصان هر دو فاکتور را مورد بررسی قرار دادند اما مطالعات انجام گرفته در مورد آلودگی صوتی نتایج متناقضی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با این حال متخصصان انگلیسی در این مطالعه می‌گویند: بدیهی است که آلودگی صوتی تاثیرات نامطلوبی بر سلامت دارد که از آن جمله می‌توان به اختلال در خواب، افزایش فشار خون و بیماری قلبی - عروقی اشاره کرد. بنابراین تردیدی نیست که این فاکتور در نهایت بر سلامت مادران باردار و جنین نیز تاثیرگذار خواهد بود.
در این بررسی تاثیر قرار گرفتن در معرض هر دو آلودگی صوتی و هوا ناشی از ترافیک جاده‌ای در دوران بارداری روی وزن نوزاد در هنگام تولد مورد مطالعه قرار گرفت.
در این بررسی مشخص شد احتمال افزایش خطر تولد نوزادانی کم وزن از مادرانی که در معرض آلودگی هوای ناشی از رفت و آمد جاده‌ای بوده‌اند بیشتر است. همچنین تاثیر مستقل آلودگی صوتی روی وزن نوزاد هنوز مشاهده نشده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، به گفته محققان افزایش آلاینده‌ها مرتبط با رفت و آمد خودروها به خصوص ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون احتمال تولد نوزادانی با وزن پایین را ۲ تا ۶ درصد افزایش می‌دهد.
منبع: ایسنا برچسب ها: آلودگی هوا ، تولد نوزادان ، نوزاد کم وزن

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی