Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – روساي نهادهاي اطلاعاتي آمريکا با اشاره به انقضاي قريب الوقوع ماده 702 «قانون تجسس اطلاعات خارجي/ FISA»، خواستار تمديد فوري آن و ادامه جاسوسي از کاربران خارجي اينترنت شدند.

به گزارش بامداد جمعه ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين مقامات در نامه اي به کنگره اعلام کردند: اگر کنگره مجوز اين اقدام را تمديد نکند، جامعه اطلاعاتي اطلاعات تجسسي خارجي ارزشمندي را از دست خواهد داد و شکاف اطلاعاتي ناشي از آن باعث خواهد شد تا تروريست ها، اشاعه دهندگان سلاح، بازيگران سايبري خرابکار و ساير دشمنان خارجي بتوانند به راحتي حملاتي را عليه شروندان و متحدان ما طراحي کنند، بدون آنکه رديابي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين نامه به امضاي «دن کوتس» مدير اطلاعات ملي، «مايک پومپئو» مدير سيا، «جف سشنز» دادستان کل، «کريستوفر ري» رئيس اف.بي.آي و «مايکل راجرز» مدير آژانس امنيت ملي رسيده است.
ماده 702 قانون تجسس اطلاعات خارجي پايان سال جاري ميلادي منقضي مي شود و کنگره آماده مي شود تا آن را موقتا تا 19 ژانويه (29 دي ماه) تمديد کند. مجلس نمايندگان آمريکا تا نيمه شب جمعه فرصت دارد براي تمديد اين قانون راي گيري کند. سنا نيز بعد از آن به اين قانون راي خواهد داد.
اين قانون به آژانس هاي اطلاعاتي آمريکا مجوز مي دهد تا از کاربران خارجي اينترنت از جمله در پلتفورم هايي مانند فيسبوک و اسکايپ جاسوسي کنند. کنگره ابتدا در سال 2008 اين قانون را تصويب و سپس در سال 2012 آن را به مدت پنج سال تمديد کرد.
روساي اطلاعاتي آمريکا در بيانيه خود گفتند که تمديد کوتاه مدت اين قانون «باعث پيچيدگي غيرضروري و بي فايده عملياتي خواهد شد.»
بسياري از اعضاي کنگره موافق تمديد آن براي مقابله با تروريسم هستند اما برخي اعضاي ديگر تلاش مي کنند مانع از تمديد اين قانون شوند.
شبک**9423**3404**انتشار: محسن اسماعيلي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت

 مسعود میرزایی شهرابی در این نامه نوشته است: دانشگاه‌های ایران اسلامی به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری برای تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند.

وی ادامه داد: در این نامه نگرانی دانشجویان و استادان دانشگاه فردوسی مشهد نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و به طور مشخص تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل اعلام شده است.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده، نگران کننده است. این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می‌شود.

وی در ادامه آورده است: با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ما است که نقض اقدامات حقوق بشری را محکوم کنیم و در مورد این نگرانی‌ها، فوری و حیاتی گفت‌وگوی باز جهانی را تشویق کنیم.

میرزایی ادامه داد: به عنوان آموزگاران باید از آرمان صلح و عدالت دفاع کنیم و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای تحقیق انتقادی و حمایت از آنها هستند، از همه دست اندرکاران خواسته می‌شود که قاطعانه از این اصول حمایت کنند تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی تاکید کنیم.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

«جو بایدن» رییس جمهور آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت