Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- معاون اجرایی و اداری شورای عالی استان ها گفت: به استناد مصوبه لایحه شورای عالی اداری کشور در سال 1381 می بایست 23 وظیفه به مدیریت محلی واگذار شود، اما هنوز وظیفه ای واگذار نشده است و برخی دیدگاه ها بر نادیده گرفتن مدیریت شهری و محلی است.

منصور روشناسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه به استناد مصوبه لایحه شورای عالی اداری کشور در سال 1381 می بایست 23 وظیفه به مدیریت واگذار شود ،اما هنوز واگذار نشده است ،گفت: هرچند که شهرداری تهران با توجه به جایگاهی که دارد توانسته است برخی از این تصدی گری ها را در اختیار بگیرد ،اما در باقی شهرها اینگونه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مجلس شورای اسلامی که باید مصوباتی مبتنی بر اصول هفتم و یکصدم تا یکصد و ششم قانون اساسی تهیه و تصویب کند تا وظایف شورا را مشخص کند ،این کار را انجام نمی دهد.
روشناسی با بیان اینکه تمام دوستان شورایی در طول 18 سال نظام شورایی تلاش کرده اند و هر دوره دستاورد خود را داشته است، بیان کرد: امیدواریم دستاورد دوره پنجم شورا چشمگیر باشد چرا که همراهی دولت و شورا و شهرداری می تواند به هدف دستیابی به مدیریت یکپارچه شهری جامه عمل بپوشاند.
معاون اجرایی و اداری شورای عالی استان ها با بیان اینکه لایحه مدیریت یکپارچه محلی تاکنون به نتیجه نرسیده است، گفت: خوشبختانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به این مساله ورود کرده است و از سال 1386 کمیته ای با نام کمیته 'شوراها و مدیریت محلی' شکل گرفته است تا تمام نارسایی ها به دستور مقام معظم رهبری در قالب سیاست های کلی نظام تصویب شود و مدیریت محلی در کنار قوای مجریه، مقننه و قضاییه و بر اساس اصل هفتم قانون اساسی به عنوان یک رکن مدیریت کشور به جایگاه اصلی خود برسد.
روشناسی بیان کرد: مساله و مشکل دیگری که وجود دارد بحث درآمدهای شوراهای فرادست (شوراهای بخش ،شهرستان ،استان و شورای عالی استان ها) است.
وی تصریح کرد : ما چندین پیشنهاد ارائه داده ایم که درصدی از منابع فروش نفت یا نیم درصد از مالیات بر ارزش افزوده که تقریبا 60 میلیارد تومان می شود برای منابع مالی شوراهای فرادست به تصویب برسد.
معاون اجرایی واداری شورای عالی استان ها ادامه داد: تاکنون این پیشنهاد نتیجه ای نداده است و در حال حاضر هم یک مبلغ جزئی اختصاص داده می شود که جوابگوی نیاز خود شورای عالی استان ها هم نیست چه برسد به اینکه بخواهد هزینه های شوراهای استان، شهرستان و بخش را نیز بدهد.
معاون اجرایی اداری شورای عالی استان ها گفت :متاسفانه برای تشکیلات، منابع و بودجه شوراهای اسلامی به صورت اساسی و پایدار در آئین نامه های مصوب اقدام جدی صورت نگرفته است که نیاز رسیدگی مجلس شورای اسلامی را دارد و امیدواریم بتوانیم کمبود منابع را که همواره یکی از مشکلات اساسی شوراها بوده برطرف کنیم.
به گزارش ایرنا تا کنون 18 سال از فعالیت شوراهای شهر و روستا می گذرد و پنجمین دوره شوراهای شهر روستا از اول شهریور ماه امسال آغاز به کار کرد .
براساس قانون شوراها به فاصله یک ماه بعداز برگزاری شوراهای شهر و روستا ،شورای بخش و یک ماه بعد شورای شهرستان و یک ماه بعد هم شورای استان و در نهایت بعد از سه ماه از برگزای شورای شهر و روستا شورای عالی استان ها برگزار می شود و براین اساس می بایست در اول دی ماه امسالدوره جدید شورای عالی استان تشکیل شود .
اجتمام **2181**1418
خبرنگار: ناهید حاجی خانی ** ناشر: مریم برزآبادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش بارانی بیرانوند امروز دوشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه اولویت مهم حوزه فرهنگی در مدیریت شهری، اظهار داشت: با راهبرد اصلی شهر «فرهنگ مبنا» به حوزه مدیریت شهری، خرم‌آباد ورود پیدا کرده‌ایم و معتقد بودیم که شهرها در مقایسه با مراکز استان‌ها و کلان‌شهرها، در طراز و حوزه فرهنگی ارزیابی می‌شوند.

وی با اشاره به گستره حوزه فعالیت شهرداری‌ها، عنوان کرد: دراین‌بین به حوزه عمرانی و اجتماعی هم علاوه بر حوزه فرهنگی باید توجه شود، هرم بلوغ در مدیریت شهری به این است که در حوزه خدمات شهری، تنظیف، عمرانی، اجتماعی و فرهنگی… اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

متعالی‌ترین فعالیت مدیریت شهری، حوزه فرهنگ است

شهردار خرم‌آباد در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه متعالی‌ترین فعالیت و اقدام شهرداری‌ها، حوزه فرهنگ است، افزود: شهرهای بزرگ دنیا را با اقدامات فرهنگی می‌شناسیم، شهرهای پیشتاز در دنیا به رویدادهای فرهنگی شناخته می‌شوند، شهرهایی که در بین ۱۰ شهر برتر دنیا قرار دارند، هر ساله میزبان بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی هستند.

بارانی بیرانوند با بیان اینکه در این راستا شهرداری‌ها باید رسالت و نقش آموزشی، فرهنگی و… را برای تقویت غرور شهروندان در دستور کار داشته باشند، گفت: شهرداری خرم‌آباد مرکز استان محسوب می‌شود و حتماً از بازی‌گردان‌های حوزه اصلی فرهنگ در منطقه و کشور باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهر خرم‌آباد در حوزه تاریخی، فرهنگی و طبیعی، بیان داشت: این ظرفیت‌ها شرایطی را ایجاب می‌کند که سکوت فرهنگی ما اصلاً جایز نباشد، شهر خرم‌آباد، مهد تاریخ، تمدن، زیست بشر بوده و در حوزه طبیعت هم دارای ظرفیت‌های فراوانی است.

شهردار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه هر گونه کوتاهی در حوزه فرهنگی، قصوری نابخشودنی است، در این راستا ما با شعار «شهر فرهنگ مبنا» و «شهر رویدادمحور» وارد عرصه مدیریت شهری خرم‌آباد شده‌ایم، گفت: شرکای فرهنگی ما در مدیریت شهر و استان مانند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث‌فرهنگی، استانداری و شورای شهر در این راستا همکاری خوبی برای تعریف و اجرای رویدادهای فرهنگی با شهرداری دارند.

«دره خرم‌آباد» و «فلک‌الافلاک» نامزد ثبت جهانی در یونسکو

بارانی بیرانوند با بیان اینکه به مردم قول دادیم که در راستای ارتقای نام خرم‌آباد و همچنین شهرت ملی و جهانی شهر خرم‌آباد اقداماتی را انجام دهیم، گفت: در بحث ایجاد دلبستگی و وابستگی برای توسعه شهر خرم‌آباد در بین شهروندان نیازمند غرور و تعصب شهروندی و همچنین ارتقای اعتماد عمومی هستیم.

وی با بیان اینکه امسال دره خرم‌آباد و قلعه «فلک‌الافلاک» به‌عنوان نماینده ایران در یونسکو برای ثبت جهانی نامزد شده است، گفت: در این راستا همه ارکان مدیریت شهری باید تمام توان خود را به کار بگیرند تا این رویداد مهم عملیاتی شود.

شهردار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه این امر نیازمند پیوست‌های فرهنگی است، گفت: همه باید تلاش کنیم تا دره خرم‌آباد و قلعه «فلک‌الافلاک» ثبت جهانی شود.

نورپردازی برج آزادی تهران در «روز خرم‌آباد»

بارانی بیرانوند در ادامه سخنان خود با اشاره به نام‌گذاری یک خرداد به‌عنوان «روز لرستان»، تصریح کرد: از طرف دیگر ۲۰ اردیبهشت هم به‌عنوان «روز خرم‌آباد» نام‌گذاری شده، در این راستا از ۲۰ اردیبهشت تا یک خرداد، یک سری رویدادهای فرهنگی را برگزار خواهیم کرد.

وی با اشاره به رویداد نورپردازی سه‌ساعته برج آزادی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، طبیعی، اجتماعی و معنوی لرستان و به‌ویژه شهر خرم‌آباد به‌عنوان یکی از این رویدادها، عنوان کرد: در تاریخ ۲۰ اردیبهشت‌ماه این امر انجام خواهد شد.

شهردار خرم‌آباد، بیان داشت: این رویداد از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ بامداد اجرا خواهد شد.

«روز خرم‌آباد» در محوطه قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک»

بارانی بیرانوند در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ۲۳ اردیبهشت‌ماه، مراسم اصلی «روز خرم‌آباد» را در محوطه قلعه تاریخی «فلک الا افلاک» را با حضور عموم مردم برگزار خواهیم کرد، گفت: در این مراسم از چهره‌های فرهنگی، ورزشی، علمی و… خرم‌آباد تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی با اشاره به پیش‌بینی برنامه‌های شاد و مفرح در این روز برای شهروندان، گفت: همچنین در روز ۲۶ اردیبهشت‌ماه، رویدادی با مضمون طنز با عنوان «سی قافیه» برگزار خواهیم کرد.

شهردار خرم‌آباد همچنین با اشاره به رویداد حضور ارکستر سمفونی تهران در قلعه «فلک الا افلاک» برای اجرای سمفونی «فلک الا افلاک»، گفت: این برنامه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

بارانی بیرانوند همچنین بیان داشت: در تاریخ ۱۸، ۱۹ و ۲۰ خردادماه رالی خانوادگی از بام تهران تا بام لرستان را برگزار خواهیم کرد.

کد خبر 6098785

دیگر خبرها

  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • بازداشت عضو شورای ‌بندر ماهشهر به دلیل تخلفات مالی و اداری
  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است