Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران گفت: توسعه پایدار شهر بایستی مبنای اقدامات اعضای شورای شهر و شهردار قرار گیرد.به گزارش بلاغ به نقل از سیمرغ ما، مهدی مرادی در مراسم معارفه شهردار کیاکلا، ضمن گرامی داشت یاد و خاطر شهدا، اظهار کرد: در نهم اردیبهشت سال ۵۸ امام راحل قانون وضع مقررات شورا را به شورای انقلاب برای استقرار حکومت مردمی صادر کردند که اولین دوره شورای اسلامی شورای اسلامی در سال ۱۳۷۸ تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این نهاد مردمی نقش قوه مقننه محلی را ایفا می‌کند.

معاون اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران بابیان اینکه وظایف شوراهای اسلامی شهر در ۳۴ بند و ۹ تبصره در ماده ۸۰ قانون شوراهای اسلامی تبیین شد، تصریح کرد: در اصل ۱۰۳ قانون اساسی اختیارات شورا را برای استانداران، فرمانداران، بخشداران و نهادهای دولتی از طرف دولت تعیین و در حدود اختیارات شورا صادر نمود.

وی ادامه داد: اولین وظیفه شورای اسلامی انتخاب شهردار به مدت چهار سال است.

مرادی با اشاره به اینکه پس از نشست‌های اعضای شورای اسلامی شهر کیاکلا آقای بیکایی به‌عنوان شهردار معرفی شدند، اظهار کرد: در تاریخ ۱۹ آذرماه با حکم آقای استاندار ایشان به‌عنوان شهردار کیاکلا معرفی شدند.

وی افزود: بررسی شناخت‌ها و نارسایی‌های منطقه یکی از وظایف اصلی شوراهای شهر است.

معاون اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران بابیان اینکه برنامه‌ریزی دقیق برای شهر یکی دیگر از وظایف شورای شهر است، تصریح کرد: اعضای شورای شهر یک مجموعه واحد هستند که برای پیشرفت عمرانی شهر بایستی باهم تعامل داشته باشند.

وی ادامه داد: توسعه پایدار شهر بایستی مبنای اقدامات اعضای شورای شهر و شهردار قرار گیرد.

مرادی با اشاره به اینکه باید برنامه پنج‌ساله شهری تنظیم و در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: کار شهرداری تنها در حوزه عمران و آبادانی نیست و مجموعه اجتماعی و فرهنگی است که مردم هم بایستی در این برنامه حضور پررنگ داشته باشند.

وی افزود: شهرداری‌ها یک شرکت سهامی عام هستند که مردم حق‌دارند بدانند در شهرداری چه می‌گذرد.

معاون اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران بابیان اینکه خدمت به مردم، ارتقا سطح علمی در اداره امور شهر، همکاری با سایر دستگاه‌ها و توجه شورا به شهردار و شهردار به شورا چهار شاخص اصلی شهرداری است، تأکید کرد: در مراجعات مردم به شهرداری بایستی طرح تکریم ارباب‌رجوع تسهیل و اعتمادسازی در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: حفظ هویت و اصالت شهر باید در سطح شهر نمایان باشد همچنین زمینه و بسترهای لازم برای جذب سرمایه‌گذار از سوی شهردار فراهم شود.

مرادی با اشاره به اینکه زباله مهم‌ترین چالش شهری است، اظهار کرد: طرح تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار قرار گرفت و فرماندار محترم به جد پیگیر این موضوع هستند.

وی افزود: از شهردار و اعضای محترم شورای شهر هم می‌خواهیم جدول زمان‌بندی CPM را در مدت‌زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای ما مشخص کنند تا معضل بزرگ زباله را برطرف کنیم.

معاون اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران بابیان اینکه استقرار ساختمان مدیریت بحران شهری از دیگر مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: ساختمان مدیریت مستقل بحران برای پیش‌بینی، پیشگیری و مقابله با مدیریت بحران برای شهر لازم است.

وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای شهردار جدید گفت: پیشرفت در این شهر مگر با همدلی همه مسئولین به وجود نخواهد آمد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار

مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) از مفاهیمی است که در دهه‌های اخیر وارد ادبیات کسب‌وکارهای بزرگ دنیا شده و در این مفهوم، سودآوری تنها عامل اثرگذاری بر تصمیم‌های تجاری یک سازمان نیست، بلکه انتقاع اجتماع و عموم جامعه از فعالیت‌های شرکت نیز در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.

در این زمینه در ایران نیز شاهد ایفای مسئولیت اجتماعی، از سوی شرکت‌ها در سال‌های اخیر بوده‌ایم، از جمله شرکت هایپراستار که در روز 10 اردیبهشت 1403، از نیروگاه خورشیدی خود در فروشگاه مارلیک، رونمایی به عمل آورد. این اقدام را می‌توان نقطه عطفی در اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در ایران دانست، اما نقطه‌ی مهم‌تر نگاه زیرساختی به مقوله‌ی توسعه‌ی پایدار در این شرکت است.

در رویداد رونمایی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان تهران چه گذشت؟

در این مراسم که روی پشت بام فروشگاه هایپراستار مارلیک و در محل استقرار پنل‌های خورشیدی این شرکت برگزار شد، مهمانانی از شرکت توزیع برق استان تهران، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه فعالان رسانه‌ای و کنشگران محیط‌زیست حضور داشتند. این نیروگاه که در وسعت دو هزار متر مربع و در طی ۴ ماه ساخته شده، در اولین سال فعالیت خود ۳۶۲ هزار کیلووات ساعت برق تولید می‌کند.

بابک هاشمی، مدیرعامل هایپراستار در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ی هایپراستار به عنوان پایه‌گذار صنعت خرده‌فروشی مدرن در ایران، به اهداف توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و در مورد این پروژه گفت:‌ «برنامه‌های توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی از روز اول تاسیس این شرکت، خط مشی ما بوده و امروز خوشحالیم با رونمایی از اولین نیروگاه خورشیدی در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت خرده‌فروشی ایران، قدم مهمی در اجرای مسئولیت‌هایمان برداشته‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «این نیروگاه به شبکه توزیع برق استان تهران متصل شده که برق مصرفی معادل ۷۵ خانه‌ی مسکونی در سال را تامین خواهد کرد.»

در ادامه البرز بازغی، مدیرکل توسعه و سرمایه‌گذاری این شرکت در زمینه‌ی نگرش این شرکت به مفهوم توسعه پایدار گفت: «توسعه‌ی پایدار، مفهومی توسعه‌یافته از مسئولیت اجتماعی است که در ده سال گذشته در دنیا به آن توجه بسیاری شده است. در شرکت هایپراستار نیز این مساله در سه رکن توانمندسازی نیروها و همکاران، مسئولیت‌های اجتماعی و بازاندیشی به منابع تعریف شده است. نگاه ما بازاندیشی به منابع در دسترس بوده است. زیرا منابع نامحدود نیست و باید به صرفه و با نگاه محیط زیستی مصرف کنیم. به همین جهت است که توسعه‌ی پایدار در داخل دپارتمان توسعه و سرمایه‌گذاری قرار گرفته است تا به سرمایه‌گذاری در آن متعهد باشیم.»

نسترن بنی‌جمالی، مدیر توسعه پایدار و مسئولیت‌های اجتماعی هایپراستار نیز در زمینه‌ی اقدامات این شرکت گفت: «در زمینه‌ی توانمندسازی نیروها و همکاران، مهم‌ترین اقدام ما آشنایی آنها با مفهوم توسعه پایدار و اهدافش بوده است. در زمینه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، استخدام توان‌یابان، جمع‌آوری باتری‌های زباله، جمع‌آوری و اهدای ۸ تن لباس دست دوم، توزیع ۱۳ تن غذا و محصولات غذایی در خیریه‌ها تنها در سال گذشته و تاسیس اولین بانک غذای ایران مهم‌ترین اقدامات بوده‌اند. در زمینه‌ی بازاندیشی به منابع نیز، ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به نام «اکوبگ» برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، مدیریت کاهش مصرف آب و برق در فروشگاه‌ها، کاهش مصرف کاغذ، ایجاد دفتر کار سبز و در نهایت تاسیس نیروگاه انشعابی خورشیدی بخشی از اقدامات عملی این شرکت در راستای توسعه‌ی پایدار به شمار می‌رود.»

اثرات زیست محیطی نیروگاه خورشیدی هایپراستار

بنی‌جمالی در مورد اثرات محیط زیستی این نیروگاه خورشیدی گفت: «نیروگاه مارلیک هایپراستار، بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی تهران با توان ٣۶٢ هزار کیلووات ساعت از انتشار بیش از ٣ میلیون و ۴٠٠ هزار کیلوگرم گاز دی‌اکسید کربن در طی عمر ۲۰ ساله‌ی خود جلوگیری می‌کند که ارزش این اقدام برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، معادل کاشت جنگلی به وسعت ۱۳۶ هزار درخت در کشور است.»

امید به توسعه‌ی مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی در بین شرکت‌های ایرانی

انرژی تابش خورشید به صورت سالیانه در کشورمان ایران در بازه‌ی ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع است و به همین دلیل ایران جزو مناطق با پتانسیل بالا از نظر تابش انرژی خورشیدی در دنیا است، اما با وجود این ظرفیت بالا و در مقایسه با کشورهای هم‌رده و مشابه، سرمایه‌گذاری بسیار ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است. همان‌گونه که در گزارش‌ها مشخص است، بخشی از آلودگی هوای شهرها، ناشی از فعالیت‌های نیروگاه‌های گازی و سوزاندن سوخت‌های فسیلی برای تولید برق است. به همین جهت در صورت الگوبرداری شرکت‌های بخش خصوصی از این اقدام یک شرکت پیشرو، می‌توان امیدوار بود نه تنها بخشی از ظرفیت انرژی خورشیدی در کشور بهره‌برداری شود، بلکه بتوان ناترازی میان تولید و مصرف را با انرژی پاک و تجدیدپذیر جبران و به این واسطه به حفاظت از محیط زیست نیز کمک کرد.

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست