Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-سفیر ایران در هلند تاکید کرد: هلند و اروپا اجازه ندهند مسائل غیر مرتبط با برجام بر اجرای این توافق بین‌المللی تاثیر بگذارد.

علیرضا جهانگیری، سفیر کشورمان در هلند در جلسه‌ای با اعضای کمیته روابط خارجی مجلس این کشور گفت: هلند و اتحادیه اروپا نباید به رویه غیر قابل اعتماد آمریکا در قبال برجام توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا در جهت تضعیف برجام حرکت می‌کند؛ در حالی که باید به تعهدات خود در خصوص این توافق عمل کند.

توسعه مناسبات ایران و هلند روند مناسبی را طی می‌کند

وی در این جلسه که پس از سفر هیات پارلمانی هلند به کشورمان برگزار شده بود و به ارزیابی مناسبات  ایران و هلند اختصاص داشت، اظهار داشت: توسعه مناسبات بین دو کشور روند مناسبی را طی می‌کند و رفت و آمدهای خوبی بین دو کشور ظرف ماه‌های اخیر برقرار شده است که از جمله می‌توان به سفر هیات پارلمانی هلند به جمهوری اسلامی ایران در اوایل آبان ماه سال جاری و دیدار این هیات با مقامات جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.

طرح اقدام روابط اقتصادی ایران و هلند برای سال ۲۰۱۸ به امضا شده است

سفیر ایران در لاهه ادامه داد: همچنین کارگروه عالی مناسبات اقتصادی دو کشور اخیرا در لاهه برگزار شد و طرح اقدام روابط اقتصادی بین دو کشور برای سال ۲۰۱۸ به امضای مقامات دو کشور رسید. همچنین رفت و آمد بین شهروندان دو کشور به کشور مقابل ظرف سال‌های اخیر افزایش قابل توجهی یافته است که میزان روادید صادره توسط سفارتخانه‌های دو کشور این امر را به خوبی نشان می‌دهد.

آمریکا به تعهدات خود در قالب برجام عمل نکرده است

جهانگیری در خصوص برجام تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به همه تعهدات خود در چارچوب برجام عمل کرده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در  هشت گزارش خود این امر را تایید کرده اما در مقابل آمریکا به تعهدات خود در قالب برجام عمل نکرده است.

مشکل در اجرای برجام از طرف غرب بر همکاری‌ها بین اتحادیه اروپا و ایران تاثیر می‌گذارد

وی افزود: هلند و اتحادیه اروپا نباید اجازه دهند رویکرد آمریکا برای انحراف توجهات از برجام با طرح موضوعات غیرمرتبط با آن، باعث اختلال در اجرای برجام شود. در صورتی که اجرای برجام از طرف غرب با مشکل مواجه شود، این امر به طور طبیعی بر همکاری‌ها بین اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران تاثیر خواهد گذاشت.

اکثر اعدام‌شدگان در ایران قاچاقچیان مواد مخدر هستند

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در خصوص مجازات اعدام خاطرنشان کرد: اکثر اعدام‌شدگان در ایران قاچاقچیان مواد مخدر هستند. قاچاق مواد مخدر هزینه‌های زیاد مادی و معنوی برای جمهوری اسلامی ایران دربرداشته است و افسران و سربازان زیادی از جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با ترانزیت مواد مخدر به اروپا به شهادت رسیده‌اند.

جهانگیری خواستار حمایت اتحادیه اروپا از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر شد.

وی همچنین به موضوع بررسی قانون مجازات قاچاقچیان مواد مخدر در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

حامیان و عاملان اقدام نظامی علیه یمن باید پاسخگوی بحران انسانی باشند

سفیر ایران در لاهه در خصوص بحران یمن ابراز داشت: اقدام هلند در شورای حقوق بشر در حمایت از تحقیقات مستقل در مورد نقض حقوق‌بشر در یمن قابل تقدیر است اما در شرایط کنونی بازگشایی بنادر و فرودگاه‌های یمن برای ارسال کمک‌های انساندوستانه لازم و ضروری است چون شرایط قحطی و وبا در این کشور بسیار جدی و تاسف بار است. حامیان و عاملان اقدام نظامی علیه یمن باید پاسخگوی بحران انسانی گسترده در یمن باشند.

ادعای ارسال موشک به یمن با واقعیت هیچ‌گونه تناسبی ندارد

جهانگیری در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان درخصوص ادعای ارسال موشک از سوی ایران به یمن بیان کرد: در حالی که امکان ارسال کمک‌های انساندوستانه به یمن وجود ندارد و این کشور تحت محاصره دریایی و هوایی است، چگونه ادعا می‌شود که جمهوری اسلامی ایران برای یمن موشک ارسال کرده است؟ این‌گونه ادعاها با واقعیت هیچ‌گونه تناسبی ندارد و جمهوری اسلامی ایران آن را کاملا رد می‌کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است

معاون اول رئیس‌جمهور گسترش روابط با آفریقا را راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی تهران با کشورهای دوست و همچنین جهان براساس راهبرد برد-برد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر عصر _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضا شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 748539

دیگر خبرها

  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است