Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- خطیب نمازجمعه قم گفت: امروز اشرافیت سیاسی، فساد اقتصادی و سوء مدیریت تهدیدی جدی برای کارآمدی انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید محمد سعیدی در خطبه های نمازجمعه قم درمصلای قدس خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ساده زیستی، روحیه مردم داری، تکریم ارباب رجوع فارغ از تشریفات اداری و تحول در چرخه اداری برای کارآمدی، یک تکلیف الهی و ضرورت الهی برای بازسازی اعتماد مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: انقلاب اسلامی مانند همه انقلاب ها سختی ها و مشکلات خاص خود را دارد ولی نباید از این مشکلات مایوس شد.
سعیدی اظهار داشت: باید با مقاومت انقلابی یعنی اصرار بر تحقق اهداف انقلاب و توام با ایمان و امید در مسیر امام و رهبری به تکلیف الهی خود عمل کنیم تا نصرت الهی بر ما نازل گردد.
وی با اشاره به بودجه سال آینده کشور گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت بودجه را باید به گونه ای تنظیم کنند که اولویت حل مشکلات روزمره مردم باشد، فاصله فقیر و غنی بسیار زیاد است و مرضی رضای اهل بیت(ع) نیست.
خطیب جمعه قم با اشاره به شرایط ویژه کشور و جهان اسلام نیز گفت: انقلاب اسلامی ایران علیرغم فرازها و فرودها، توطئه های داخلی و بین المللی به خاطر زیرساخت های محکم فکری، ارزشی، پیشتوانه های مردمی و هدایت های الهی رهبر معظم انقلاب، مسیر رشد و پیشرفت را تا تحقق تمدین نوین اسلامی طی می کند.
سعیدی با بیان اینکه در این مقطع، باید بیش از گذشته نسبت به توطئه های امریکا و صهیونیسم و مزدوران منطقه ای آنها شناخت و حساسیت داشته باشیم، گفت: آنها تلاش گسترده ای را برای القای ناکارآمدی نظام اسلامی، سیاه نمایی و بدبین کردن مردم از طریق جنگ روانی به شکل سازمان یافته و عملیاتی تدارک دیدند که باید هوشیار باشیم.
وی بیان داشت: دشمنان القای یاس و ناامیدی نسبت به تداوم انقلاب اسلامی را دردستور کار خود قرار داده و با امپراطوری رسانه ای، درجهت تخریب روحانیت، شخصیت های نظام و دستگاه های حاکمیتی تلاش می کنند.
سعیدی گفت: دشمن همچنین با تز تقویت غرب گرایان نوین و در راستای سیاست استعماری آمریکایی و صهیونیستی با چهره تزویر و تخریب نوین به صحنه آمده که اثر تخریبی آن کمتر از سال 88 نیست.
خطیب جمعه قم بیان داشت: هوشمندی نیروهای انقلاب و عاشورائیان 9 دی در این مقطع امری ضروری واجتناب ناپذیر است، با وجود نارسایی ها و مشکلات غیرقابل انکار، تنها راه برون رفت از این چالش ها، دل سپردن و ملزم شدن مردم و مسئولان به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حریم فقهی شواری نگهبان شعبه ای از حریم فقه اهل بیت (ع) است، گفت: ایستادگی در برابر فقهای شورای نگهبان و تضعیف این نهاد مقدس، مقابله با فقه اهل بیت (ع) و دشمنی با خداوند متعال می باشد.
سعیدی ادامه داد: قوای سه گانه و سایر نهادها باید بدانند حریم فقهی شورای نگهبان شعبه ای از حریم فقه اهل بیت است، ما مسلمان و پیرو اهل بیت (ع) هستیم و باید مراقب باشیم نحوی اظهارنظرها و سخنان ما منجر به رد حکم فقها نشود. وقتی فقیه حکمی را صادر می کند ولی ما کلام این فقها که از فقه اهل بیت (ع) دم می زنند را رد کنیم، پیامدهای بسیار بدی به همراه دارد.
وی در ادامه با تسلیت ارتحال آیت الله حائری شیرازی خاطرنشان کرد: مجاهدت های ایشان قبل وبعد از انقلاب اسلامی، نشان از تعهد و پایبندی به اسلام و آرمان های انقلاب دارد و ارتحال ایشان خلاء بزرگی برای حوزه های علمیه می باشد.
آیت الله حائری شیرازی از اساتید حوزه علمیه قم و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه سابق شیراز روز چهارشنبه گذشته درقم درگذشت و پیکر مطهر این عالم ربانی دیروز دراین شهر تشییع شد و در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) دفن شد.
خطیب جمعه قم با اشاره با سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: رسالت اصلی ما در قبال کریمه اهل بیت (ع) حفظ حریم این شهر مقدس، تلاش حوزه های علمیه برای ارتقای قم در طراز ام القرای جهان اسلام، توجه به معماری اسلامی و... می باشد.
وی با اشاره به چهارم دی ماه سالروز میلاد حضرت مسیح (ع) گفت: از همه مسیحیان می خواهیم که از راه و منش آن حضرت که احترام به کرامت انسان ها و دوری از ظلم و تجاوز به حقوق انسان ها بود، پیروی کنند.
وی همچنین به سالروز عملیات کربلای 4 در سال 1365 اشاره کرد و اظهار داشت: مراقب باشیم حق و دستاوردهای جهادگران راه حق را فراموش نکنیم و پیوسته یاد و خاطره و راه آنها را گرامی بداریم.
7401/ 6133/ خبرنگار- بهمن اطمینان ** انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان

به گزارش خبرنگار مهر، امیدعلی رعنایی با تجربه سه دوره حضور در انتخابات به عنوان استاد دانشگاه در رشته علوم سیاسی مسلط به نقاط ضعف و قوت منطقه مغان است و این بار مصمم است تا با راهیابی به مجلس دوازدهم تلاشی مضاعف انجام داده تا چالش‌ها و دغدغه‌های فراوان منطقه مغان را به بسترهای توسعه‌ای متوازن و پایدار تبدیل کند.

خبرگزاری مهر در راستای رسالت اطلاع رسانی شفاف و آگاه‌سازی مردم از وضعیت انتخابات مجلس ۱۴۰۲ پویش «با مهر انتخاب کنیم» را آغاز و از این طریق روند برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم را رصد و اطلاع رسانی کرد.

امیدعلی رعنایی کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به سوالات خبرگزاری مهر در راستای پویش «با مهر انتخاب کنیم» در حوزه‌های مختلف پاسخ داده که مفصل آن را در پی می‌خوانید.

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

بنده ابتدا از خبرگزاری مهر و مجموعه رسانه ملی که در اقدامی نو و بدیع در معرفی کاندیداهای مجلس دوازدهم به صورت صریح و شفاف وارد عمل شدند تقدیر می‌کنم.

پویش «با مهر انتخاب کنیم» پویشی جامع و کامل در نشان دادن نقشه راه انتخاب سالم و صالح در این دوره از انتخابات بود که جای تقدیر دارد.

قطعاً مجلس دوازدهم مجلس اصولگرای عقلایی خواهد بود و راه یافتگان به پارلمان ملی سعی خواهند کرد از فرصت چهار ساله برای قانونگذاری صحیح، نظارت شایسته و گره گشایی از مشکلات مردم در ابعاد ملی و منطقه‌ای گام بردارند.

هرچند سخن از رویکرد مجلس آینده زود است اما ساختار مجلس دوازدهم ساختاری مطالبه گر و اصلاح کننده بسیاری از امور و فرآیندها خواهد بود تا اصلی ترین دغدغه مردم در ابعاد اقتصادی رفع شود.

با توجه به عملکرد ضعیف احزاب و جریانات سیاسی در ایران و ضرورت تمرکز بر حل مشکلات مردم انتظار می‌رود مجلس به جای دسته بندی‌های سیاسی و حزبی با همدلی و هم افزایی و سرلوحه قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب و اقتصاد مقاومتی و شعار سال به حل مشکلات مردم بپردازد.

در کنار آن به نهادینه کردن احزاب و کادرسازی طرح و برنامه اقدام کند و نمایندگان مجلس باید به رسالت خود بپردازند که قانون گذاری و نظارت از اولویت‌های مهم آن است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

هرچند رشته تحصیلی و تخصصی بنده در رشته علوم سیاسی و تحولات منطقه‌ای است اما با بهره گیری از مشاوران توانمند کشاورزی، تجارت و حوزه نظامات اقتصادی سعی خواهم کرد تا پیشتر از مسائل سیاسی و تحولات منطقه‌ای و بین المللی در مسیر حل مشکلات مردم که ملموس و عینی است، گام بردارم.

بنده بر این باورم منطقه مغان دارای خاک زرخیز و منابع آب باارزشی است که با بهره گیری و تلفیقی از آن می‌توان نه تنها برای جوانان بیکار منطقه بلکه برای بیکاران استان کارگاه عظیم تولیدی را در بخش زراعی، باغی و دامی فراهم کرده و با تقویت دو بال اقتصادی کشت و صنعت‌های مغان و پارس به افزایش ثروت عمومی کمک کرد.

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

هرچند علاقمند به حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هستم اما قطعاً از ظرفیت سایر کمیسیون‌های مرتبط اعم از اقتصادی و کشاورزی بهره می برم تا با همراهی مجمع نمایندگان استان ظرفیت اول توسعه استان را که بخش کشاورزی است به معنای واقعی احیا کرده و با رفع چالش‌ها به توانمندی اقتصادی کمک کرد.

منابع انسانی ارزشمندترین سرمایه‌ای است که باید در مدار توسعه قدر آن را بدانیم و ما در استان اردبیل به ویژه شهرستان‌های پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز و جعفرآباد با مستعدترین نیروها که اغلب فارغ التحصیل دانشگاه‌ها هستند روبرو هستیم که اگر کارآمدی آنها در میدان عمل ظهور و بروز پیدا کند استان اردبیل متحول خواهد شد.

با توجه به موقعیت جغرافیای سیاسی و ظرفیت‌های اقتصادی استان چه مسائل مرزی و مواد غذایی که بخش عمده‌ای از امنیت غذایی کشور را شامل می‌شود، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مدنظر است.

ناگفته نماند منطقه‌ی مغان سرشار از ظرفیت اقتصادی و کشاورزی است و ضرورت دارد در مسائل مرزی، گمرک، منطقه‌ی آزاد، پایانه مسافری، تأمین کننده محصول راهبردی کشور و… بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

بنابراین در طول ۱۱ دوره گذشته کمیسیون کشاورزی هیچ وقت نمایندگان ادوار نتوانستند برای مغان زرخیز مؤثر واقع شوند.

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

در استان اردبیل عمده چالش عدم مدیریت منابع آب، بی برنامگی در نظام تولید و غفلت از توانمندی نیروهای انسانی است که باید در دولت سیزدهم همه این ظرفیت‌ها مورد اهتمام قرار گیرد تا استان اردبیل در مسیر توسعه متوازن دچار چالش اساسی نشود.

تعطیلی گمرک بیله سوار، بلاتکلیفی منطقه آزاد، رهاشدگی منطقه ویژه اقتصادی، عدم بهره وری در نظامات اقتصادی کشت و صنعت‌های مغان و پارس، اجرایی نشدن منطقه بندر خشک، نبود زیرساخت راه، راه آهن و حمل و نقل هوایی، تکمیل نشدن پایاب سدها، نیمه تمام ماندن مجتمع‌های آبرسانی روستایی و عشایری، دست کشیدن عشایر از تولید و گرایش به مصرف صرف و ده‌ها مشکل دیگر اردبیل را با چالش‌هایی جدی روبرو کرده که مدیریت نیروی انسانی، منابع و سرمایه‌های منطقه‌ای می‌تواند گره گشای این معضلات و آسیب‌ها باشد.

اولین و مهم‌ترین چالش احیای جایگاه نیروی انسانی مجرب، شایسته، متعهد و متخصص است.

بدنه مدیریت ضعیف و عدم شایسته سالاری سبب شده سالیان سال استان طعم شیرین توسعه متوازن و پیشرفت همه جانبه را تجربه نکند ظرفیت استان اردبیل بسیار بالاست و سرشار از منابع خدادادی و اقتصادی و امروز به حمدالله دولت مصمم است این مشکل را برطرف کند.

منطقه وسیع مغان قطب کشاورزی و دامداری است، آب و زراعت، کشت و صنعت مغان و شرکت پارس، گمرک و پایانه ارس تا بالهارود بستری است مناسب برای اشتغالزایی و یقیناً مجلس می‌تواند به کمک دولت بشتابد.

بیکاری نیروی کار و مهمترین سرمایه خانواده و جامعه یکی از مهم‌ترین چالش‌های استان است. بیکاری را باید تعریف کرد و برای پیامدهای ناگوار آن باید تدبیری اندیشید. نتیجه بیکاری، افسردگی، اختلاف درون خانواده‌ای، بزهکاری، سرقت، اعتیاد، ناهنجاری‌های اجتماعی و… است که ضرورت دارد هرچه زودتر با برنامه‌های عقلایی و منطقی برطرف شود و مجلس شورای اسلامی با ارائه انواع طرح‌ها و ارائه برنامه‌ها این معضل را مرتفع سازد.

به گزارش خبرنگار مهر، باید منتظر ماند و دید در مرحله دوم انتخابات که اردیبهشت ماه در تک حوزه انتخابیه بیله سوار، پارس آباد و اصلاندوز از مجموع ۷ حوزه انتخابیه استان برگزار خواهد شد از بین امیدعلی رعنایی و ابراهیم فهیمی کدام کاندیدا با کسب اعتماد مردم راهی بهارستان شده و بر صندلی سبز آن برای چهار سال جلوس خواهد کرد.

کد خبر 6081745

دیگر خبرها

  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • دیدار تیم والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب
  • معلمِ متفکر