Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@23:19:14 GMT

ریاضیدانهای کوچک ماحصل چشم و هم چشمی والدین

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۹۳۲۶۸

ریاضیدانهای کوچک ماحصل چشم و هم چشمی والدین

داغ معیوب بودن سیستم آموزشی مدت‌هاست که ورد زبان‌هاست. هزینه یک دوره فوق لیسانس در دانشگاه آزاد حدود ۱۶ میلیون تومان می‌شود. آیا سالی ۱۴ میلیون در مقطع ابتدایی هزینه ای معقولی است؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی تسنیم، داغ معیوب بودن سیستم آموزشی مدت‌هاست که ورد زبان‌هاست. اما عطش خانواده‌ها برای ثبت نام فرزندانشان از مدرسه‌های دو زبانه با یک دوجین کلاس‌های آموزشی فوق برنامه به مهدکودک‌ها وپیش دبستانی‌ها هم سرایت کرده و حالا کافی است یک نگاه به برنامه‌های ویژه کودک بزنید تا با تعداد قابل توجهی از ریاضیدان‌هایی رو به رو شوید که در یک چشم به هم زدن یک عددچند رقمی را در یک چند رقمی دیگر ضرب می‌کنند و نتیجه را قبل از 10 شماره اعلام کنند تا پدر و مادرها در کنار پُز دادن برای ماشین‌های آنچنانی و لوازم خانگی مارکدار با رنگ سال به هوش فرزندانشان هم، بازار چشم و هم چشمی را داغ نگه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک: چندمین روز پیاپی آلودگی هواست و مدرسه‌ها تعطیل است، دخترک خواب‌آلود با مادرش مسافران تاکسی را که منتظر هستند خوشحال می‌کند. تمام سعی و تلاشم را به کار بسته ام تا با نرم افزار پرداخت آنلاین کرایه 2750 تومانی مسیر را پرداخت کنم، خانم عصبانی اعلام می‌کند که دو نفر را حساب خواهد کرد بعد هم بدون اینکه کسی چیزی بپرسد می‌گوید: دخترم را در یک مدرسه غیرانتفاعی دو زبانه ثبت نام کرده ام که شهریه اش سالی 8 تومان است. آن وقت هوا که آلوده می‌شود مدرسه ای که خودمان شهریه اش را داده ایم هم تعطیل می‌شود.

تعجبم را که می‌بیند تاکید می‌کند که منظورش 8 میلیون تومان است. برای همین مجبور است که فرزندش را با خودش به سر کار ببرد. مسافر جلویی هم بدون اینکه سرش را برگرداند و دختر خوابالویی که وسط نشسته را نگاه کند می‌گوید: پسرم سوم ابتدایی است و به فلان مدرسه می‌رود. اسم مدرسه را که بر زبان می‌آورد راننده و مادر دختر کوچولو سر تکان می‌دهند به خیال مدرسه خیلی معروف و اسم و رسم داری باید باشد که خُب من نمی‌شناسم، 6 صبح سرویس دنبالش می‌آید و 4:30 به خانه برمی‌گردد. سالی 14 میلیون هم شهریه می‌دهم. روزهای زوج 4 تا 6 کلاس زبان و روزهای فرد کلاس روباتیک دارد، آقای مسافر با تفاخر خاصی که در کلامش پیداست می‌گوید: از همین الان مدیر مدرسه و کارشناس آموزش مدرسه دنبال گرفتن پذیرش تحصیلی برای بچه‌هاست تا در یک شبانه روزی به درد خور در آن طرف آب‌ها پذیرش شوند.

نمی دانم چرا با شنیدن این مکالمه یاد کارتون "آرزوهای بزرگ "و خانم ها ویشام می‌افتم. همیشه برایم سوال است که چرا پدر و مادرهایی که حال و حوصله بچه دارشدن ندارند و از صبح تا شب بچه‌های بیچاره را در انواع و اقسام کلاس‌ها و مدرسه‌های آنچنانی ثبت نام و پانسیون می‌کنند اصلا چرا بچه‌دار می‌شوند؟ بالاخره اینترنت اجازه می‌دهد و کرایه 2750 تومانی را پرداخت می‌کنم.

دو: عمو قناد همچنان عمومی بچه‌هایی است که تلویزیون نگاه می‌کنند. ساختار برنامه‌های تلوزیون زیاد تغییر نکرده فقط برنامه‌های کودک هم پر از آگهی‌های تبلیغاتی رنگارنگ است.گویا عمود قناد خودمان هم تازگی‌ها در برنامه کودک، برای تبلیغ یک موسسه خاص بچه‌های خردسال حدود 4 تا 5 سال را در برنامه اش به عنوان مهمان دعوت کرد که توانایی ضرب و تقسیم ذهنی اعداد چند رقمی را دارند. و بعد از برنده شدن در مسابقه کرنومتر و هیجان مصنوعی عمو قناد و زیر‌نویس شدن پی در پی موسسه آموزشی مذکور خانواده‌ها برای ثبت نام فرزندانشان در این موسسه ترغیب می‌شوند.

خانواده‌هایی که حتی در شهریه مدرسه و مهد فرزندانشان هم با هم چشم و هم چشمی دارند پُر بی‌راه نیست که در ثبت نام فرزندانشان در موسسه‌های فراتر از مدرسه با انواع آموزش‌ها و حتی دروغ بزرگ پذیرش دانش آموز راهنمایی و دبیرستانی در کالج‌های آن طرف آبی، این چشم و هم چشمی را نداشته باشند.

سه: تئوری هوش‌های چندگانه نظریه‌ای است آموزشی که نخستین‌بار توسط "هوارد گاردنر" تنظیم و ارائه شده است. بر طبق این نظریه، دیدگاه‌های روان‌سنجی سنتی نسبت به هوش، بسیار محدود و ضعیف است. گاردنر نظریه‌اش را نخستین بار در کتاب «قاب‌های ذهنی: نظریه هوش چندگانه، در سال 1983 ارائه کرد. به عقیده او همه انسان‌ها دارای انواع مختلفی از هوش هستند. او در کتاب خود، هشت نوع مختلف هوش را معرفی کرد و احتمال داده است که نوع نهمی نیز به عنوان «هوش هستی‌گرا» وجود داشته باشد. طبق نظریه گاردنر، برای به‌دست آوردن تمام قابلیت‌ها و استعدادهای یک فرد، نباید تنها به بررسی ضریب هوشی پرداخت بلکه انواع هوش‌های دیگر او مثل هوش موسیقیایی، هوش درون فردی، هوش تصویری-فضایی و هوش کلامی- زبانی نیز باید در نظر گرفته شود.

چهار: تلویزیون یک مجموعه شاد نشان می‌دهد از همین برنامه‌های ترکیبی استند آپ و حرف‌های مجری را به دوربین و مهمان های ریز و درشت .یک بخش از برنامه هم مسابقه دارند با حضور تماشاچی‌ها هر 4 شر کت کننده لیسانس دارند. دو نفر از آنها متاهل اند و دو نفر دیگر مجرد و شاغل. مجری برنامه با اشاره به در پیش بودن شب یلدا به حافظ تفال می‌زند و از شرکت کنندگان می‌خواهد که شعر را بخوانند نتیجه فاجعه است.

هیچ کدام از شرکت کننده‌ها بیشتر از سه بیت را درست نمی‌خوانند. رو خوانی‌ها افتضاح است. رعایت وزن و قافیه را که اصلاً نگویم بهتر است. آقای شرکت کننده می‌گوید بلد نیست خط نستعلیق بخواند. بعد هم توجیه می‌آورد که ما همه کارهایمان را با خط تحریری انجام می‌دهیم. اصلا نمی‌شود این خط خطی‌ها را خواند. هر 4 شر کت کننده می‌بازند. مهندس‌ و لیسانسه‌های که بدون توجه به استعدادها و تفاوت، مدرسه رفته اند و مدرک گرفته اند و حالا از خواندن یک بیت شعر حافظ عاجز هستند.

پنج: هزینه یک دوره فوق لیسانس در دانشگاه آزاد حدود 16 میلیون تومان می‌شود. آیا سالی 14 میلیون در مقطع ابتدایی هزینه ای معقولی است؟ آیا نمی‌شود به جای چنین هزینه ای، این پول را به عنوان یک سرمایه کوچک برای اشتغال و ازدواج در آینده در اختیار فرزندان خود قرار دهیم؟ مهد دو زبانه رفتن و کلاس‌های روباتیک با هزینه‌های آنچنانی یک فرد توانمند را تحویل جامعه می‌دهد که بلد باشد یک واشر پوسیده یا یک لامپ سوخته را بدون کمک تعویض کند و یا حتی بلد باشد از یک بیت شعر حافظ بخواند؟ چرا والدین اصرار دارند این حجم عظیم از دکتر و مهندس‌های زورکی را تحویل جامعه بدهند؟ حتی اگر هزینه‌های کلاس‌های فوق برنامه بچه‌هایشان باعث دو برابر اضافه کاری‌ها و قرض و قسط و وام باشد.

انتهای پیام/

R7855/P1014143/S2,22,1313/CT4

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۳۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، گفت: تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

 غلامعلی حیدری هشتم اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در جریان سفر اول و دوم رئیس‌جمهور به استان در حوزه آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس داشتیم، اظهار کرد: ردیف اعتبارات این حوزه چند برابر سال‌های قبل بود و با ریاست نوسازی و تجهیز مدارس نیز جلسات خوبی برگزار شد که می‌طلبد این مصوبات و تعهدات و نیز اعتبارات استانی از سوی مسئولان مربوط با جدیت پیگیری شود.

وی با یادآوری برگزاری مجمع خیران مدرسه‌ساز که به زودی در استان برگزار می‌شود، ادامه داد: لازم است یک کارگروه در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با دبیری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز تشکیل شود و همه دستگاه‌ها دعوت شوند تا این همایش بدون مقدمه برگزار نشود.

حیدری بیان کرد: انتظار می‌رود برای همایش خیران مدرسه‌ساز از خیران جدیدی دعوت و با آنها رایزنی شود و تعهداتی را داشته باشند که بتوانیم اقدامات مؤثر و تحولاتی را نسبت به سال‌های گذشته در حوزه مدرسه‌سازی داشته باشیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی با مشارکت مردم را در حوزه مدرسه‌سازی یادآور شد و توضیح داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ناظر بر جهش تولید با مشارکت مردم، انتظار می‌رود که در حوزه احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس نیز مسئولان مربوط اهتمام جدی را داشته باشند و از ظرفیت مردمی و بسیج سازندگی برای زیباسازی مدارس به‌ویژه در تابستان امسال استفاده شود.
حیدری تأکید کرد: ردیف مولدسازی نیز فرصت مورد مناسبی است به‌ویژه اینکه وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت اجازه دارند صد در صد درآمد حاصل از مولدسازی را در حوزه خودشان هزینه کنند لذا از آموزش‌وپرورش استان انتظار می‌رود از این ظرفیت برای احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس حداکثر استفاده را داشته باشد.

وی با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، ادامه داد:  تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

استاندار افزود: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدای معلم، برپایی نشست‌های خبری و تبیینی و اطلاع‌رسانی در حوزه خدمت دولت مردمی به معلمان، خدمات دولت در حوزه رتبه‌بندی، استخدام نیروهای جدید، اعتبارات سفرهای اول و دوم، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاه‌ها، حذف مدارس کانکسی، توسعه مدارس و زیرساخت‌ها، زیباسازی مدارس، احداث ۸۰ زمین چمن و بسیاری دیگر از خدمات جا دارد که هم برای معلمان و هم افکار عمومی تشریح و روشنگری شود زیرا سبب امیدآفرینی خواهد شد.

حیدری با تأکید بر ضرورت بازروایی خدمات دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، توضیح داد: در برهه‌ای که دشمن با قدرت مشغول پمپاژ ناامیدی و یأس به لایه‌های مختلف جامعه است، جا دارد با جهاد تبیین و روشنگری به بازگویی دستاوردها و خدمات با رویکرد هنرمندانه و جذاب پرداخته شود تا بتوان فضایی امیدبخش و مطلوب را ایجاد کرد.

استاندار با اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات دانش‌آموزان به‌ویژه امتحانات نهایی، تصریح کرد: ایام امتحانات در واقع فرصتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است که ثمره یک سال تلاش خود را بچینند. لذا مسئولان اهتمام لازم را برای برگزاری بدون دغدغه امتحانات در تمامی شهرستان‌ها داشته باشند.

حیدری در پایان گفت: برای دانشگاه فرهنگیان نیز از هم‌اکنون برنامه‌ریزی مؤثری صورت گیرد که برای سال تحصیلی آینده از نظر فضای آموزشی مشکلات این مجموعه رفع شود و تأکید می‌کنم فضای مناسبی برای دانشجومعلمان فراهم گردد که بتوانند بدون دغدغه تحصیل کنند و بالنده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان