Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید علی حسینی در خطبه های سیاسی عبادی نمازجمعه این هفته خمین افزود: تصمیم آمریکا مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل با همت ترکیه پس از شورای امنیت در مجمع عمومی مطرح شد، که با 158 رای در برابر 9 رای و 35رای ممتنع رد شد.
وی ادامه داد: این تنهایی آمریکا با وجود همه تهدیداتش در مجمع عمومی در مقابل کشورهای دیگر بار دیگر انزوا، ذلت و ضعف این حکومت را با تصمیمات ناشیانه و نا بخردانه اش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه خمین با اشاره به موضع‌گیری فرانسه در مقابل ایران بیان کرد: با اینکه آمریکا و هم‌پیمانش در منطقه، اخلال ایجاد کرده‌اند، اما رئیس جمهوری فرانسه ایران را اخلال‌گر در منطقه می خواند و این عمق کینه توزی این کشور است.
وی افزود: : مردم ایران به ویژه فرماندهان نظامی هرگز اجازه نخواهند داد هیچ کشوری درباره برنامه های موشکی و توان دفاعی آنان اظهار نظر کند.
وی ادامه داد: سخنان رئیس‌جمهوری فرانسه علیه ملت ایران و توان دفاعی کشور است و مداخله در امور داخلی ایران محسوب می‌شود.
خطیب جمعه خمین گفت: فرانسه کشوری است که به منافقین که 17 هزار نفر از انسان های بی گناه ایران را بعد از پیروزی انقلاب به شهادت رساند پناه داده است و برای آنان علیه ایران، جلسه تشکیل می‌دهد.
وی تاکید کرد: مسئولان نظام نباید به چنین کشورهایی اعتماد کنند چرا که آن ها دشمنان ایران هستند و دستگاه دیپلماسی باید پاسخ محکمی به اظهارات آن ها بدهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به دست یافتن یمن به تجهیزات پیشرفت نظامی اشارهکرد و گفت: یمن کشور فقیری بود که از تجهیزات پیشرفته نظامی بی بهره بود و به دلیل فشارهای غیر قابل تحمل آمریکا، اسرائیل، عربستان و فرانسه اکنون در اسلحه سازی، توسعه موشک‌ها و پهپادها به پیشرفت‌های جدید نظامی دستیابی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: شلیک موشک های بالستیکی یمن به کاخ یمامه ریاض در واقع شلیک به قلب فرانسه، رئیس جمهوری آمریکا و اسرائیل است و جواب قاطع به خرابی خانه ها و کشتار بی رحمانه انسان های بی گناه این کشور است.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به 9 دی گفت: مردم باید با حضور گسترده خود در راهپیمایی 9 دی، این حماسه را گرامی بدارند و به دشمن بفهمانند که همیشه در صحنه حضور دارند.
امام جمعه خمین در قسمتی دیگر از خطبه‌های نماز جمعه، مسئولان منابع طبیعی را به همکاری با کشاورزان فرا خواند.
وی ادامه داد: بسیاری از اراضی کشاورزی ملی اعلام شدند که بایستی به کشاورزان برگردانده شوند.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی است که 105 هزار نفر جمعیت دارد و نماز جمعه در 2 شهر آن اقامه می شود.
7277/ 6013/خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • فرانسه هم اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح را محکوم کرد
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند