Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران؛ معاون حقوقی رئیس جمهوری گفت: اراده جدی برای تصویب نهایی لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در هیات دولت وجود دارد، چون این لایحه خواست همه ماست.

لعیا جنیدی افزود: این معاونت همه کمک های لازم در راستای تدوین و تکمیل این لایحه انجام داده است و حتی در جلسات مختلف آن نیز حضور داشته ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: به جز معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دولت هم برای تحقق این خواسته جامعه، به این موضوع کمک کارشناسی می کند.

جنیدی ادامه داد: بخاطر همین موضوع که قرار بود در تصویب این لایحه مهم تسریع شود حتی با حضور معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، جلسات مشترک گاهی اوقات پشت سر هم و چند روزه برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که این لایحه به سرانجام برسد، اظهار داشت: به طور یقین پیگیری های لازم برای تصویب و اجرایی شدن لایحه یادشده انجام خواهد شد تا هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه این لایحه باید به سرانجام برسد افزود: امیدواریم هرچه سریعتر لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت به دولت بیاید و بعد از آن به مجلس شورای اسلامی ارسال تا سریع تراین مطالبه جامعه زنان به قانون تبدیل شود. 

جنیدی اضافه کرد: روند ارائه لایحه به مجلس و نهایی شدن آن خیلی زمان بر است و نمی توان زمان دقیقی برای آن مشخص کرد ولی از طرف قوه قضائیه نباید زمان زیادی ببرد.

به گزارش جماران، لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در دولت یازدهم (معاونت امور زنان و خانواده) تدوین شده که بنا به ماهیت قضایی آن، از سوی شورای نگهبان، برای بررسی و تدوین نهایی به قوه قضاییه ارجاع شده است.

لایحه منع خشونت علیه زنان که از سوی دولت یازدهم تدوین و برای بررسی به قوه قضائیه ارائه شده است، لایحه ای برای ارج نهادن منزلت زنان و امیدی برای این قشر از جامعه است که مورد خشونت همسران خود قرار می گیرند.

این لایحه در 5 فصل و 90 ماده به منظور جلوگیری از بی عدالتی در روابط خانوادگی و ضرورت رفع ظلم و تعدی نسبت به زنان در عرصه خانواده، و همچنین پیش بینی راهکارها و ضمانت های قانونی و جلوگیری از افراط و تفریط در این زمینه از طرف مرکز امور زنان و خانواده دولت یازدهم تدوین شد.

معاون حقوقی رئیس جمهوری همچنین درباره لایحه تامین حقوق کودک نیز گفت: این لایحه هم برای ما دارای اهمیت است به همین منظور نامه ای از سوی معاونت حقوقی رئیس جمهوری، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی به رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتیم و درخواست تسریع در این لایحه کردیم.

وی خاطرنشان کرد: ما پیگیر تسریع لایحه حقوق کودکان هم هستیم و تمام تلاش خودمان را انجام می دهیم که در این زمینه هم تسریع شود.

معاون حقوقی رئیس جمهوری ادامه داد: اما این موضوع به اراده مجلس شورای اسلامی بستگی دارد و لایحه نزد آقای لاریجانی است و از دولت بیرون رفته و منتظریم تا مجلس برای تصویب نهایی اقدامات لازم را انجام دهد.

معاون حقوقی رئیس جمهوری افزود: این حق همه است و ما هم در کنار شما تلاش می کنیم تا این دو لایحه به تصویب برسد.

به گزارش جماران، لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان با پیشنهاد قوه قضاییه در جلسه نهم مرداد 1390 هیات وزیران وقت تصویب و به مجلس شورای اسلامی ارائه شد؛ این لایحه در 49 ماده و 4 فصل تهیه شده است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، با حضور وزرای دادگستری و ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون حقوقی و برخی دیگر از معاونان رییس جمهور و اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی دولت و با مشارکت رییس مرکز ملی فضای مجازی و همچنین با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و برگزاری ٨ جلسه سه ساعته در ایام تعطیلات رسمی، لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» به تصویب این کمیسیون رسید.

بیشتر بخوانید: وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند

این لایحه یکی اقدام‌های مهم برای حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی و افزایش اعتماد به سکوهای بومی است.

لازم به ذکر است این لایحه بعد از تصویب در هیات دولت برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال می شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229422 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران