Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، شب گذشته جشن شب یلدا برای بیماران پروانه‌ای به همت موسسه خیریه همرهان همای رحمت همدان با حضور جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این مراسم سخنگوی موسسه همرهان همای رحمت گفت: کمپین «پروانه‌ای‌ها تنها نیستند» به همت جوانان سمن خیریه همرهان همای رحمت نزدیک به یک سال گذشته آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای خضریان با اشاره به اینکه هدف این کمپین این بوده که بیماران پروانه‌ای را وارد جامعه کند زیرا که تعدادی از آنها عزلت و دوری از جامعه را برای خود برگزیده اند، افزود:‌ 32 بیمار EB «پروانه‌ای» در استان شناسایی شده اند و این تعداد متعلق به شهرستان‌های مختلف است.

او با بیان اینکه سعی کرده‌ایم اسم زیبای «بودن» را به آنها بدهیم تا نقش خود را در جامعه ایفا کنند، گفت:‌ کمپین بیماران پروانه‌ای به همت افرادی که این مراسم را برگزار کرده‌اند، تشکیل شده و آنها با برگزاری مراسم شب یلدا به دنبال ترسیم لحظاتی شاد برای آنها هستند.

سخنگوی موسسه «همرهان همای رحمت» با بیان اینکه سال گذشته با کمک هیات سوارکاری استان مسابقه سوارکاری را به نفع بیماران پروانه‌ای برگزار کردیم، افزود:‌ پرستاری از تهران به عنوان داوطلب اجتماعی برای پانسمان این بیماران به کار گرفته‌ایم و با اقدامات متعدد از طریق این موسسه سعی در کاهش آلام بیماران پروانه‌ای داریم.

او بیان کرد:‌ هدف یلدای پروانه‌ای‌ها این بوده که منتخبی از مدیران اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و فعالان اجتماعی را در کنار دوستان پروانه‌ای برای قدردانی از زحمات آنها جمع کنیم.

آقای خضریان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های خوب این کمپین رایزنی با پزشکان در ارائه خدمات درمانی رایگان به آنهاست، افزود: این بیماران در بیمارستان سینا و توسط دکتر فرشچیان رایگان ویزیت می‌شوند.

او ادامه داد:‌ امیدواریم برنامه‌های بعدی نیز به همین منوال ادامه پیدا کند تا با قدرت در راستای کمک به بیماران پروانه‌ای قدم برداریم که البته این مهم کار جمعی را می‌طلبد و تنها با یک یا چند نفر محقق نخواهد شد.

آقای امیر خجسته، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز در پاسخ به خواسته های آنها با ابراز تأسف نسبت به مظلومیت این قشر جامعه اظهار داشت: امشب با حضور در این مراسم بسیار دلگیر و ناراحت شدم و قول می دهم که در اولین فرصت نسبت به رفع آلام این بیماران اقدامات لازم را انجام دهم.

او افزود: از طریق علوم پزشکی همدان و در نهایت از طریق وزارت بهداشت و مجلس قطعا این موضوع را پیگیری خواهم کرد تا بتوانیم با رفع مشکل آنها مرهمی بر زخمهایشان باشیم.

بیماری "اپیدرمولیز بولوزا" یا "ای‌بی" پروانه ای نوعی بیماری ژنتیکی و بدون دارو و درمان قطعی است که استفاده از دارو حتی برای مهار آن بسیار پرهزینه است.

پوست مبتلایان به این بیماری مانند پرهای "پروانه" است و به محض برخورد به جسم جامد و کمی فشار، می‌شکند و زخم و آسیب‌پذیری از لایه‌های سطحی پوست تا اعماق بدن و اندام‌های داخلی را به دنبال دارد، به همین علت به "ای‌بی" بیماری پروانه‌ای نیز می‌گویند.

حتی یک حمام ساده هم برای پروانه‌ای‌ها دردآور است و قطرات آب همچون میخ بر تن‌شان می‌نشیند.، البته به جز درد این زخم‌ها، این بیماران دردهای دیگری هم دارند، دردهایی از جنس بی‌پشتوانه بودن...

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس