Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه فضای مجازی به درستی مدیریت نمی‌شود، گفت: تهمت‌ها و دروغ‌هایی که در فضای مجازی مطرح می‌شود حرف سایت‌هایی است که از خارج از کشور مدیریت می‌شوند و این‌ها حرف مردم نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهدمقدس در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: بحث ما در خطبه نخست در هفته‌های گذشته در موضوع شیطان‌شناسی از منظر قرآن کریم بود و عنوان شد که شیطان کارویژه اصلی‌اش تزئین و آرایشگری اعمال انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه شیطان در این مسیر از هفت شگرد بهره می‌برد خاطرنشان کرد: هدف اصلی شیطان از این نوع آرایشگری این است که انسان را از مسیر حق‌خواهی منحرف کند.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: شیطان ظاهر اعمال را برای انسان تزئین می‌کند و از این طریق تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرد تا انسان را از مسیر حق‌پرستی جدا کند و انسان از این مسیر فاصله بگیرد. انسان هم اگر در زندگی دل به ظواهر و دکورها ببندد این مهم سبب می‌شود تا دل به‌غیر از خدا ببندد.

خطیب جمعه مشهدمقدس بیان کرد: حقوق بشر در منابع اسلامی باز شده و در این زمینه برای مثال در رساله حقوق امام سجاد(ع) مواردی در زمینه حقوق بشر ذکر شده و البته غربی‌ها نیز در این زمینه دارای منابع و همچنین قوانینی هستند و براساس همین قوانین است که کودکان یمنی و فلسطینی را می‌کشند.

آیت‌الله علم الهدی با اشاره به اینکه شکنجه و آزار زنان در غرب نیز کاملاً رایج است، افزود: این در حالی است که آنها از حقوق زنان نیز دم می‌زنند، در زمینه حقوق شهروندی نیز معتقد به آزادی عمل فرد هستند و می‌گویند فرد باید لذت ببرد و در بی بندوباری نیز آزاد باشد.

وی گفت: حقوق شهروندی غربی مبتنی بر لیبرالیسم است، مبنای لیبرالیسم در دنیا برحسب نظریه "هابز" این است که جامعه بشری یک جامعه درنده است، باید بیشتر خورد و بیشتر بچاپد؛ این اساس لیبرالیسم است، حقوق شهروندی بر این اساس یعنی عیاشی، بی‌بندوباری و ولنگاری آزاد.

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر این‌که ما مسلمان هستیم و تابع حقوق بشر غرب نیستیم، گفت: در حقوق بشر تابع غرب نیستیم و تابع اسلام هستیم، حقوق بشر اسلام به ما می‌گوید باید از این بچه بی‌گناهی که در فلسطین و یمن زیر بمب، خاک و خاکستر و کشته می‌شود دفاع کنیم، در حقوق شهروندی هم تابع حقوق شهروندی دینی و اسلامی هستیم، عزیزان ما در مسئولیت‌های این نظام خودشان هم معتقدند این نظام، نظام جمهوری اسلامی است و بر مبنای آموزه‌های دین و معارف اسلام استوار شده و باید حقوق شهروندی در این نظام مقدس ولایی براساس دین و آموزه اسلام باشد.

وی افزود: در معارف دین و اسلام، اولاً تامین حقوق شهروندی ملت مسلمان و امت اسلام برعهده دولت و حکومت است، حق شهروندی در منطق دین است؛ نخستین حق شهروندی مردم بر حکومت اسلامی، حق معیشت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با قیاس میان حقوق بشر غربی و اسلامی ادامه داد: اسلام و قوانین آن موکداً تاکید دارند که همواره باید از حقوق مظلومان به عنوان کسانی که انسان هستند و دارای حق حیات می‌باشند دفاع کنیم و در زمینه حقوق شهروندی نیز دولت وظیفه دارد مطابق قواعد دینی عمل کند.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: در سیره و کلام حضرت علی(ع)، زندگی و بهره‌مندی مردم از امکانات اقتصادی برای توسعه زندگی، آگاهی، بینش، آموزش آزاد و تعلیم رایگان و ایجاد امکانات برای رفع بی‌سوادی از جمله مواردی است که برای حقوق شهروندی ذکر شده است. در حوزه مدیریت فرهنگی نیز جامعه باید طوری مدیریت فرهنگی شود که جریان‌های لذت‌یاب، عناصر قدرت‌یاب، زورمندان و زرمندان، عناصر اجتماع و جامعه را در استخدام کامروایی‌ها، لذایذ و خوش‌گذرانی‌های خود نتوانند قرار دهند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی تصریح کرد: این مسئله صحیح نیست که رئیس دولت عنوان کند در سال پنجم باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم زیرا این مهم مربوط به روز اول بوده و از همان روز باید رعایت می‌شده است. امروز باید به‌دنبال پدافند فرهنگی در حوزه حقوق شهروندی باشیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به مشکلات معیشتی موجود در کشور خاطرنشان کرد: دولت و مجلس در مسیر حل این مشکلات باید با یکدیگر همسو باشند و نماینده مجلس صرفاً نباید به فکر اقداماتی باشد که سبب شود در دوره بعدی رای بیاورد؛ برخی مشکلات سبب شده مردم به استیصال برسند؛ جوان آبرومندی که دو فرزند نیز دارد 6 ماه حقوق نگرفته و مسئولان باید به فکر باشند.

آیت‌الله علم‌الهدی با انتقاد از برخی سیاست‌ها در زمینه عدم مبارزه با آلودگی هوا گفت: شاخص آلودگی هوا در شهری مانند تهران به اوج رسیده و مانند یک بمب شیمیایی بسیار خطرناک شده و باید پرسید که چه زمانی قرار است این قبیل موضوعات برطرف شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه فضای مجازی سرشار از توهین و تهمت شده است، ادامه داد: مسئله اصلی این است که فضای مجازی به درستی مدیریت نمی‌شود و حتی مسئولان کشور از توهین و تهمت در این فضا مصون نیستند. تهمت‌ها و دروغ‌هایی که در فضای مجازی مطرح می‌شود حرف سایت‌هایی است که از خارج از کشور مدیریت می‌شوند و این‌ها حرف مردم نیست. در این فضا که هیچکس از آن در امان نیست بحث حقوق شهروندی مطرح می‌شود و عنوان می‌شود که اجازه فیلترینگ داده نمی‌شود تا حقوق شهروندی رعایت شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد