Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هرچه بگندد نمکش مي‌زنند واي به روزي که بگندد نمک؛حکايت اين روزهاي بخشي از فعاليتهاي پرورش اندام است،بطوريکه 13 داور بين‌المللى مورد اعتماد جامعه ورزشى به عملکرد رئيس کميته داوران فدراسيون بدنسازي اعتراض دارند زيرا سلامت جوانان کشور به خطر افتاده است. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاري تسنيم، شايد يک زماني توصيه به ورزش کردن براي حفظ سلامت از مهمترين توصيه‌ها بود، ولي امروزه کار سلامت و ابعاد آن آنقدر پيچيده شده است که سلامت ورزش در برخي باشگاههاي بدنسازي، بادي کلاسيک و فيزيک؛ و همچنين متعاقباً در مسابقات اين رشته‌ها به خطر افتاده است و حکايت ضرب المثل "هر چه بگندد نمکش مي‌زنند واي به روزي که بگندد نمک" در رشته پُرطرفدار بدنسازي کشور تداعي پيدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حال اين در حاليست که مدتى است که اعتراضات گسترده از سوى برخى از داوران بين المللى فدراسيون بدنسازى شکل گرفته تا جائيکه طى نامه اى اعتراض و کناره گيرى خود از کميته داوران، براي برکنارى رئيس کميته داوران فدراسيون بدنسازي کشور به سلطانى‌فر - وزير ورزش و حراست اين وزارتخانه اعلام شده است.
در اين رابطه سيد مرتضى مرتضوى - سخنگوى شوراى راهبردى بدنسازى و پرورش اندام که خود از داوران مستعفى است به خبرنگار تسنيم مي‌گويد: وخامت در کميته داوران فدراسيون بدنسازى به حدى رسيده که داوران بين المللى که طى 10 سال گذشته داوران اصلى فدراسيون بدنسازى بودند تا تعيين تکليف نهايى از سوى وزير ورزش از اين کميته کناره گيرى کرده‌ايم، زيرا معتقديم اگر داورى به نحو درست و سالم صورت نپذيرد ورزشکاران و قهرمانان براى پيشى گرفتن از رقباى خود مجبور به استفاده از داروهاى نيروزا آنهم به‌صورت «اوردوز» مي‌شوند که دچار بيماريهاى مختلف و رشد سلولهاى سرطانى مي‌شود و از اصل ورزش فاصله گرفته مي‌شود.
مرتضوى ادامه مي‌دهد: داوران معترض، داوراني هستند که از بدو تاسيس فدراسيون به عنوان داوران اصلي و بين المللي بوده و پس از اعتراض به عملکرد کميته داوران و عدم پاسخ و حمايت از سوي رئيس کميته، کميته انضباطي، حراست فدراسيون و رئيس فدراسيون تا بررسي و پاسخ از سوي مسولين از داوري کناره گيري کرده و به صورت خودجوش اقدام به ترک گروه داوران کرده اند.

سخنگوى شوراى راهبردى بدنسازى و پرورش اندام در تشريح مشکلات عديده داوري در رشته پرورش اندام به دليل عملکرد رئيس کميته داوران فدراسيون بدنسازي؛ که در نهايت سلامت جوانان را به خطر مي‌اندازد، موارد زير را تشريح مي‌کند:
1- تمام داوران، داوران رسمي فدراسيون بوده و از شخص خاصي اطاعت نمي‌کنند.
2 - فروش و اعطاي دفترچه‌هاي بين المللي بدون گذراندن کلاس‌هاي مربوطه و رعايت نشدن سلسه مراتب داوري 3- 2- 1 و سپس بين المللي، آنهم به بهانه شکستن انحصار داورى! به‌طور مثال اگر کشورى قصد افزايش تعداد پزشکان فوق تخصص را داشته باشد آيا مجاز است بدون گذراندن مدت زمان و سلسله مراتب پزشکي؛ فوق تخصص تربيت کند آنهم به بهانه شکستن انحصار!
3 - عدم فراخوان، معرفي و تعداد داوران بين المللي در سايت رسمي فدراسيون و جرايد که بسيار جاى تامل دارد، و ما بارها بر آن تاکيد داشته ايم.
4- اعطاي دفترچه‌هاي بين المللي به اسم دفترچه افتخاري و حضور آنها براي داوري در مسابقات کشوري و بين المللي؛ درحاليکه داور افتخاري حق داوري ندارد ولي متاسفانه مشاهده مي شود اين داورها در ميادين کشوري و بين المللي داوري مي‌کنند.
5- عدم اعزام داوران بين المللي از کانال فدراسيون بدنسازى به مسابقات برون مرزي براي پيشرفت و کسب تجربه و دريافت مبالغ چشم گير بابت اعزام به مسابقات بين المللي از داوران و اعزام آنها با هزينه شخصي
6- حضور افرادي در داوري که بدون گذشتن از فيلترهاي اخلاقي و گزينشي و حتى سوء پيشينه و حضور کمتر از يک سال به درجه بين المللي ارتقا پيدا کرده اند
7- عدم پرداخت اشل داوري، حتى عدم پرداخت هزينه اياب و ذهاب در چند سال اخير
8- حضور مستمر و تضميني 3 نفر در 3 رشته بدنسازي، بادي کلاسيک، فيزيک! حال اين سوال پيش مي‌آيد که مي‌شود تمام اين رشته‌ها در اختيار سه نفر باشد و اين افراد هم در زمينه مربيگري و هم داوري به‌صورت تضميني کار کنند، مگر ما داوري تضميني داريم؟!
9- بي حرمتي برخي از اطرافيان رئيس کميته داوران به اساتيد و داوران کسوت در فضاي مجازي.
10- حضور افرادي در کميته داوران به عنوان داوران بين المللي بدون داشتن سوابق داوري و مدارک از فدراسيون
11-برگزاري جلسات داوري در دفتر کاري و محل تجارت رئيس کميته داوران و در نتيجه ضبط صدا براي جلوگيري از هرگونه اعتراض به نحوه عملکرد کميته داوران که توسط اطرافيانش در فضاى مجازى تهديد به پخش صداهايى که غيرمحسوس ضبط شده است مي‌شويم.
12-نداشتن 5 عضو اصلي در کميته داوران جهت برسي به عملکرد و انتخاب داوران قبل و بعد از مسابقات
13-حل نکردن مشکلات داوري در داخل کميته داوران و در نهايت کميته انضباطي و کشاندن آن به مراجع قضايي
و دهها انتقاد ديگر که متاسفانه تا اين لحظه هيچ پاسخي از سوي مسول کميته داوران و رييس فدراسيون داده نشده و منجر به کناره گيري داوران بين المللى گرديد و اين اعتراضات طي لايحه اي به مجلس شوراى اسلامى، وزير ورزش و جوانان ، مديرکل حراست وزارت ورزش، کميته انضباطي فدراسيون ارسال شده است.
مرتضوى در خاتمه عنوان مي‌کند: البته آقاى "اميد جبلى" - رئيس کميته داوران فدراسيون بدنسازي پس از ارسال نامه‌هاى اعتراضى داوران به مراجع فوق الذکر اظهار داشته: "به دنبال اينکه چند داور را که هميشه در صندلي‌هاى وسط مي‌نشستند و ما تغييراتى در آن ايجاد کرديم منجر به اين اعتراضات شده" درحاليکه اگر اينطور است که وي عنوان مي‌کنند، پس اعتراض بايد از سوى همين چند نفر مطرح شود، نه بيش از 13 داور بين المللى مورد اعتماد جامعه ورزشى کشور؛ بنابراين اعتراض و کناره گيرى ساير داوران براى چيست؟
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۷۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست

رییس کمیته المپیک از برنامه های برای المپیک پاریس و همینطور ناگویا گفت

طرفداری | محمود خسروی وفا به انتقادات درخصوص کوچک بودن کاروان اعزامی المپیک پاسخ داد.

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش صبح روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رییس و سیدمناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی، رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه ضمن بر شمردن پاره ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولین کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال آوران، فعالیت های مستمر و موثر کمیسیون های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص تبیین سیاست های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت:

از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش هایی مواجه بودیم اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تامین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست های کلان ​ورزش کشورحرکت کرد.اینکه بسیاری از فدراسیون ها در گذشته با سرپرست اداره می شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد:

در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی،پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آنرا پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه های خود با مشکل مواجه نشوند چرا که کار آنها آماده سازی و اعزام به رقابت های قاره ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن وررزش قوی برای ایران قوی حرکت نماییم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد:

در کمیته هم باید جدای از تخصص گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات،با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون ها باشیم.

خسروی وفا افزود:

باید قبول کنیم ​در برهه ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون ها داشته ایم به عنوان مثال بسیاری از فدراسیون ها با سرپرست اداره می شدند که همین موضوع کار را سخت می کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون ها به این موضوع اشاره کنم که  پرداختی کمیته هدفمند شده، پول را به موقع می پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون ها به حداقل رسیده اما برخی تنش ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد:

ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تا کنون هم برای المپیک پاریس سهمیه های خوبی کسب شد البته عده ای به تعداد اندک کاروان اعزامی  پاریس اشاره می کنند حال آنکه اگر تیم های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت:

امیدوارم در آینده با برنامه ریزی بهتر و هدفگذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش بینی می کنم ​در بازیهای آینده آسیایی (ناگویا -ژاپن)نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم.البته اگر مثل امسال،  یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم  بزودی این مسئله را حل کنیم .

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • اعتراف کمیته داوران لالیگا به اشتباهات داوری
  • سلیمانی: تعلیق مسابقات لیگ ۲ اهمیت جایگاه داوران را نشان داد