Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - روسیه اعلام کرد که اکثر کشورهای جهان با وجود تهدید و فشار مستقیم آمریکا از قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در باره قدس حمایت کردند.

به گزارش جمعه شب ایرنا، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنه پیش نویس قطعنامه علیه تصمیم اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را با 128 رای مثبت، 9 رای منفی و 35 رای ممتنع تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزارت امور خارجه روسیه امروز (جمعه) در بیانیه ای اعلام کرد: مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه ای را در باره قدس تصویب کرد که متن آن مشابه متن قطعنامه شورای امنیت در باره تصمیم ترامپ بود که از سوی آمریکا وتو شد.
این بیانیه به حمایت 128 کشور از قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل ازجمله روسیه اشاره کرد و افزود: فقط 9 کشور به این قطعنامه رای منفی دادند و در آن تمام تصمیم ها و اقدامات برای تغییر موقعیت قدس از جمله گشودن نمایندگی های دیپلماتیک در آن بی اعتبار خوانده شده است.
«جالب توجه است که پس از رای گیری قطعنامه در باره قدس، آمریکا شروع به فشار علنی بر کشورهای رای دهنده به قطعنامه در سالن مجمع عمومی سازمان ملل کرد که در آینده ازحمایت و کمک های مالی این کشور محروم خواهند شد. نیکی هیلی نامه های تهدیدآمیز به نمایندگان چندین کشور در سازمان ملل ارسال کرد. با این وجود اکثریت کشورهای جهان از این قطعنامه حمایت کردند. فقط تعداد معدودی از کسورها تسلیم فشار و تهدید آمریکا شدند»
آلکسی پوشکوف رئیس کمیسیون سیاست اطلاعاتی شورای فدراسیون روسیه (سنا)، تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در باره قدس را شکست بزرگ آمریکا خواند.
سناتور پوشکوف امروز در مطلبی در شبکه اجتماعی توئیتر به تصویب قطعنامه دیگری در مجمع عمومی سازمان ملل در روز چهارشنبه در محکومیت توجیه حمایت از نازیسم در سطح جهانی اشاره کرد و نوشت: دو قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در باره قدس و نازیسم و دو شکست آمریکا و در هر دو مورد بیش از دو سوم اعضای سازمان ملل به قطعنامه ها رای مثبت و علیه موضع واشنگتن رای دادند.
رئیس کمیسیون سیاست اطلاعاتی شورای فدراسیون روسیه این رویداد را نشانه انزوای بین المللی آمریکا دانست.
مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه پیش نویس قطعنامه علیه تصمیم اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.
آمریکا شامگاه دوشنبه در جلسه شورای امنیت که با موضوع بررسی پیش نویس طرح مصر درخصوص قدس برگزار شد، پیش نویس این طرح را وتو کرد.
14کشور عضو شورای امنیت با پیش نویس طرح مصر درخصوص قدس موافقت کردند.
براساس طرح مصر در این پیش نویس، بدون ذکر نام کشور یا محکوم کردن کشوری، هر اقدامی برای تغییر وضعیت قدس را لغو می کند و از تمامی کشورها می خواهد از انتقال سفارت خود از سرزمین های اشغالی به قدس خودداری کنند.
شبد**اروپام*391 **1010
انتشار:حسن معظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه

وزیر دفاع روسیه امروز با همتایان خود از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر آستانه دیدار و درباره مسائل جاری در زمینه امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای گفتگو خواهد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، در حاشیه نشستی بلندپایه که قرار است امروز جمعه، 26 آوریل، در آستانه (جمهوری قزاقستان) برگزار شود، سلسله دیدارهای دوجانبه‌ای با روسای وزارت دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) خواهد داشت.

طبق گزارش وزارت دفاع روسیه، قرار است در این نشست درباره مسائل جاری امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای و همچنین همکاری‌های بیشتر بین ساختارهای دفاعی در قالب سازمان همکاری شانگهای بحث و گفتگو شود.

در نشست امروز آستانه، وزرای دفاع کشورهای سازمان همکاری شانگهای، از جمله بلاروس که دارای وضعیت ناظر در این اتحاد است و همچنین دبیرکل و مدیر کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای ضد تروریسم سازمان همکاری شانگهای حضور خواهند داشت. 

در اواخر ماه مارس، قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان، اعلام کرد که تمامی رهبران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای قصد دارند در اجلاس سران این اتحاد منطقه‌ای که قرار است در آستانه برگزار شود، شرکت کنند. وی یادآور شد که موضوع این اجلاس «تقویت گفت‌وگوهای چندجانبه - تلاش برای صلح و توسعه پایدار» خواهد بود.

نشست سران سازمان همکاری شانگهای در تاریخ 3 تا 4 جولای در آستانه برگزار می‌شود. یکی از نتایج کلیدی این نشست، امضای تصمیم مشترک اعضای شانگهای در مورد عضویت بلاروس در این سازمان خواهد بود. بدین ترتیب، پس از پیوستن این جمهوری به این اتحاد، تعداد کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به 10 کشور افزایش خواهد یافت.

سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین المللی است که در ژوئن سال 2001 توسط رهبران روسیه، چین، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان ایجاد شد. سپس در سال 2017 هند و پاکستان به سازمان همکاری شانگهای پیوستند و سال گذشته نیز جمهوری اسلامی ایران به عضویت این سازمان درآمد.

رایزنی تلفنی امیرعبداللهیان و دبیرکل سازمان همکاری شانگهایسفیر ایران: تهران آماده همکاری بیشتر با اعضای سازمان شانگهای استرایزنی‌ احمدیان با مقامات کشورهای عضو سازمان شانگهای

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه