Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک زن 67 ساله اسکاتلندي که با بوکشيدن، بيماري پارکينسون شوهرش را 6 سال قبل از شروع نشانه‌هاي آن تشخيص داده بود، به دانشمندان کمک کرده است که 10 مولکول مرتبط با اين وضعيت پزشکي را براي تشخيص بهتر پارکينسون شناسايي کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از ايسنا، محققان دانشگاه منچستر اولين بار زماني به احتمال داشتن بوي قابل تشخيص در بيماري پارکينسون شدند که جوي ميلن اهل اسکاتلند مدعي شد که وي شش سال قبل از اينکه نشانه‌هاي پارکينسون در شوهرش پديدار شود، تغييراتي را در بوي بدن شوهرش حس کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زماني که محققان آزمايشاتي را روي خانم ميلن انجام دادند متوجه شدند که وي قادر است با بو کردن نمونه‌اي که از روي پوست برداشته شده، افراد مبتلا به پارکينسون را از افراد عادي تشخيص دهد.
در يک مورد خانم ميلن حتي توانست مبتلا بودن فردي را که هيچ نشانه‌اي از اين بيماري را نداشت تشخيص دهد.
شوهر اين زن در سال 2015 در سن 65 سالگي درگذشت و توانايي او در تشخيص پارکينسون حتي دستمايه مستندي در شبکه بي بي سي تحت عنوان «زني که پارکينسون را بو مي‌کشد» شد.
حال محققان دانشگاه منچستر موفق به شناسايي 10 مولکول موجود روي پوست شدند که در افراد مبتلا به پارکينسون تجمع بيشتري دارند.
بيماري پارکينسون يا PD، براي اولين بار توسط دانشمند بريتانيايي دکتر جيمز پارکينسون(James Parkinson) در سال 1817 ميلادي توصيف شد و بنابراين نام اين بيماري به او تعلق يافت.
اين بيماري همان لرزش در وضعيت استراحت است که شيوع آن بيشتر در سنين پيري است اما در جوانان هم ديده مي‌شود. شيوع آن در تمام مناطق دنيا يکسان است يعني درصد شيوع بيماري با تغيير در منطقه خيلي فرق نمي‌کند.
بطور کلي اين بيماري بر اثر از بين رفتن سلول‌هاي ترشح کننده ماده‌اي به نام دوپامين (که يک انتقال دهنده عصبي) است رخ مي‌دهد. افزايش نسبت استيل کولين به دوپامين در غده‌هاي قاعده‌اي مغز موجب علائم ترمور، سفتي عضلات و کندي حرکات مي‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۹۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها