Web Analytics Made Easy - Statcounter

­

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهمترين اخبار و رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي در بيست و چهار ساعت گذشته به شرح ذيل است.

شهادت دو فلسطینی

هلال احمر فلسطين اعلام کرد در درگيري بين فلسطينيان و نظاميان رژيم صهيونيستي در کرانه باختري رود اردن و نوار غزه دو نفر شهيد و 689 نفر زخمي شدند.
هلال احمر فلسطين زخمي و مصدوم شدن 689 شهروند فلسطيني از جمله 202 نفر در غزه و 487 نفر در کرانه باختري رود اردن را در جريان درگيري بين فلسطينيان و نظاميان اسرائيلي رصد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هلال احمر فلسطين در بيانيه اي اعلام کرد 65 نفر بر اثر اصابت گلوله جنگي ، 111 نفر بر اثر اصابت گلوله پلاستيکي ، 442 نفر بر اثر استنشاق گاز سمي و 71 نفر نيز به شيوه هاي ديگر زخمي و مصدوم شدند.
وزارت بهداشت فلسطين نيز از شهادت زکريا الکفارنه جوان 24 ساله فلسطيني بر اثر اصابت گلوله به سينه اش در شرق جباليا در شمال نوار غزه خبر داد. يک جوان ديگر نيز در شمال نوار غزه به شهادت رسيد.

تظاهرات فلسطینی ها

روز گذشته قدس اشغالي شاهد برپايي تظاهرات بود. مسلمانان در محوطه اطراف مسجدالاقصي تجمع کردند و به اقدام اخير دونالد ترامپ رئيس جمهور امريکا در اعلام انتقال پايتخت اسرائيل از تل آويو به قدس اشغالي اعتراض کردند. شرکت کنندگان در اين تظاهرات مي گفتند اين اقدامات آمريکا محکوم است. اتباعي از کشورهاي مختلف در کنار فلسطيني هاي ساکن اين منطقه در اين تظاهرات شرکت داشتند. معترضان پرچم هاي فلسطين را در دست حمل مي کردند.

بازداشت سه فلسطینی 

در درگيري هاي خيابان الواد میان جوانان فلسطینی  و نظامیان صهیونیست سه جوان فلسطيني بازداشت شدند

درگیری میان فلسطینی ها و نظامیان اشغالگر

منابع خبری از درگيري های شدید بين تظاهر کنندگان فلسطيني و نيروهاي اسرائيلي در قدس اشغالي خبر  می دهند.درگيري ها در خيابان «الواد» و منطقه «باب المجلس»در بخش قديمي قدس اشغالي بين جوانان فلسطيني و نيروهاي اشغالگر از سر گرفته شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۰۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • زخمی شدن یک نظامی صهیونیست در درگیری‌های طولکرم
  • انتقال تلفات نظامیان اسرائیلی در غزه به بیمارستان با ۵ بالگرد
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • یورش گسترده اسرائیل به طولکرم و درگیری با مقاومت فلسطین
  • تداوم درگیری میان مبارزان قسام و نیروهای اشغالگر در شمال طولکرم
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند