Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان به تازگی دریافته اند خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دو در مردان مجرد، مطلقه و یا آن‌هایی که همسرشان فوت شده بیشتر از مردان متاهل است.   پژوهش‌ها نشان می‌دهند کاهش تعامل‌های اجتماعی (مانند رفت و آمد‌های خانوادگی و دوستانه، رفتن به مسافرت)، نبود وابستگی به خانواده برای حمایت در زمان ابتلا به بیماری، فشار و استرس‌های کاری، بی توجهی به تناسب اندام و افزایش وزن به ویژه در سنین میان سالی و سالمندی و داشتن رژیم غذایی نامناسب و مصرف فست فود‌ها در ابتلای این افراد به بیماری دیابت نوع ۲ نقش به سزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانواده نقش اساسی در حمایت عاطفی و فیزیکی از تک تک اعضای خود به ویژه پدر را دارد، بررسی‌ها نشان می‌دهند، مردان در زمان ابتلا به انواع بیماری‌ها دچار استرس، نا امیدی و ترس بیشتری نسبت به بانوان می‌شوند و این یکی از دلایل بالا بودن نرخ مرگ و میر آقایان در سنین پایین‌تر به نسبت خانم‌ها در جهان است.

کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی ۲۸۰۰ مرد بزرگسال در دو گروه متاهل و مجرد و بررسی سابقه خانوادگی و میزان ابتلای آن‌ها به دیابت نوع دو به دست آمده آورده اند.

مردان متاهل به دلیل امنیت عاطفی تمایل بیشتری به حفظ سلامت خود دارند، همچنین فرزند آوری سبب می‌شود امید و انگیزه بیشتری برای زندگی داشته باشند.

محققان درصد ابتلا به دیابت نوع دو را در زنان مجرد حدود ۱۲ درصد بیشتراز زنان متاهل برآورد کرده اند و این نشان دهنده اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده برای حفظ سلامت جسمی و روحی در هر دو گروه زنان و مردان است.


مردان مجرد که تنها زندگی می‌کنند به شدت تمایل به مصرف خوراکی‌های فرآوری شده، فست فود و شیرینی‌ها دارند. همچنین درصد مصرف سیگار در آن‌ها بسیار بیشتر از مردان متاهل است که همگی از جمله عامل‌های ابتلا به بیماری دیابت نوع دو به شمار می‌آیند.

نتیجه این پژوهش در نشریه بی ام سی هلتس (BMC Health) به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

طعم تلخ ابتلا به بیماری قند به دلیل سخت گیری در ازدواج

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۰۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد