Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر - روستای وحدت‌آباد که پس از سیل ویران‌کننده سال ۱۳۶۵ برای اسکان اهالی روستاهای حاشیه رودخانه مند ایجاد شد، دارای خانه‌هایی است که هیچ کدام سند مالکیت ندارند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - نامجو زحمتکش: سیل ویرانگر سال ۱۳۶۵ همه روستاهای حاشیه مند را در یک لحظه غافلگیر کرد؛ اما آنچه مردم را از این مصیبت بزرگ نجات داد تدابیر مسئولان و رشادت تعدادی از ایثارگران منطقه مانند اقایان صغیری، حاج سید اکبر فرمانده وقت سپاه شهرستان، حاج حسین چاهبندی، شهید درمانده، سرهنگ حق شناس و تعدادی از اهالی منطقه بردخون بود که توانست بار دیگر امید به آینده و زندگی را در وجود مردم این دیار زنده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان شهرستان و بخش بردخون بعد از اقدامات ضروری اولیه در نجات جان مردم از خطر سیل، وارد مرحله اسکان موقت و دائم شدند که برای اسکان و محل آن گزینه‌های متعددی مطرح شد تا اینکه تصمیم جمعی بر این شد که در ضلع غربی جنگل‌های کنار(معروف به بالبالو) و شرق دهستان آبکش روستایی به نام وحدت آباد از توابع بخش بردخون تاسیس شود.

بالاخره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طبق پلاک‌های مشخص زمین‌هایی را به اهالی روستا واگذار کرد اما متاسفانه بدون سند؛ بنیاد مسکن اقدام به ساخت منازل مسکونی برای اهالی کرد.

از آن زمان تاکنون مردم ساکن روستا با مشکل نداشتن سند منازل مسکونی خود مواجه بوده‌اند و این معضل باعث شده که امکان هر گونه خرید و فروش خانه، استفاده از سند در زمینه دریافت تسهیلات بانکی، گرفتن امتیاز و حق انشعاب برق و آب و گاز با مشکل مواجه شوند.

در این رابطه شورای اسلامی روستا پیگیری هایی را انجام داد که متاسفانه در مسیر پیش بینی شده توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان و استان، نظرات اهالی و شورای اسلامی دیده نشده است.

راهی غیرمنصفانه برای سنددارشدن خانه‌ها

عبدالحمید حسینی عضو شورای اسلامی روستای وحدت آباد در این زمینه گفت: از مسئولین امر می‌خواهیم که در زمینه حل این مشکل نظر مردم روستا نیز لحاظ شود زیرا برای رفع مشکل فعلی که بخش محدودی  از زمین های تحت تملک خانوارها، رایگان و زمین های مازاد متراژ مشخص شده به قیمت روز به مردم فروخته می شود که این امر با قیمت مصوب فعلی غیر منصفانه است.

وی افزود: مساحت در نظر گرفته به عنوان زمینی که رایگان واگذار می‌شود تنها بخش کوچکی از زمین های تحت تملک خانوارها است و با توجه به اینکه در روستاها مسکن و منزل روستایی با داشتن شغل دامپروری و کشاورزی در محدوده حیاط مردم روستا ساماندهی می شوند شرایط خاص خود را می طلبد.

اهالی امکان خرید زمین ندارند

دهیار روستای وحدت آباد نیز گفت: بخشی از حیاط یک فرد روستایی خانه مسکونی است و بخش دیگر آن باغچه‌هایی است که متناسب با نیاز روستانشینان و تأمین نیازهای خود به کشت درخت مانند نخل و سبزیجات اختصاص یافته و بخش دیگر نیز به نگهداری دام و طیور اختصاص می یابد.

علی عباسی نیا افزود: اراضی که بنیاد مسکن به عنوان رایگان برای مردمی که دست به گریبان بحران سیل بوده‌اند مشخص کرده تناسبی با نیاز آنان ندارد و بسیار ناچیز است.

وی افزود: از طرفی قیمت هر متر مربع زمینی که به عنوان بخش دیگر زمین‌های تحت تملک خانوارها و به عنوان حیاط خانه‌ها توسط بنیاد در نظر گرفته شده بسیار بالا است و امکان خرید آن برای خانوارها وجود ندارد  زیرا ارزش زمین در یک روستای محروم مثل وحدت آباد با قیمت اعلامی بنیاد برای اهالی به صرفه ودر توان آنان نیست که خواهشمندیم این مسائل و نظرات در حل مشکل زمین منازل مسکونی وحدت آباد دیده شود و این مشکلات در زمان سریع‌تری حل شود.

روستای وحدت آباد حدود ۹۰ خانوار و با جمعیتی نزدیک به ۵۰۰ نفر در مسیر بردخون به کناری واقع شده و تعداد زیادی از مردم این روستا تحصیلکرده دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی هستند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۱۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنون زباله میلیاردر زاغه‌نشین

  با گرم شدن هوا، بوی زباله و تعفن برای اهالی و عابران خیابان اوقاف بجنورد غیر‌قابل تحمل شده بود. در میان ساختمان‌های بلند و شیک این خیابان خانه‌ای ویلایی با دیوارهای آجری قرار دارد که بوی تعفن داخل حیاط آن، مدت‌هاست فضای محله را پر کرده است. اهالی، ساکن این خانه را می‌شناسند؛ مردی ۵۰ ساله و تنها که سال‌هاست در این خانه که حالا مخروبه شده زندگی می‌کند. او عشق زباله است و دو سال قبل هم عوامل شهرداری بجنورد چند خاور زباله را از خانه‌اش بیرون آورده بودند. تصور می‌شد بعد از تخلیه زباله او دست از این کار بکشد اما از حدود یک‌سال قبل دوباره دست به کار شد و این بار جدا از زباله، لاشه حیوانات را هم به خانه می‌آورد و دپو می‌کرد. همسایه‌ها که با توجه به شرایط روحی مرد تنها با این کار او راه آمده بودند، این بار نتوانستند این شرایط را تحمل کنند و در تماس با شهرداری و پلیس درخواست کردند با او برخورد شود. دیروز عوامل خدمات شهر با هماهنگی قضایی راهی این خانه شده و بعد از ورود به آنجا با صحنه‌ای عجیب رو‌به‌رو شدند. اتاق‌ها و حیاط این خانه پر از کیسه‌های زباله بود. مرد ۵۰ ساله هم در اتاقکی کوچک در کنار این حجم از زباله زندگی می‌کرد. مدیر هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری بجنورد در این باره به جام‌جم گفت: «این ملک ۳۰۰متری در یکی از نقاط مرکزی شهر قرار دارد و ارزش آن حدود ۳۰ میلیارد تومان است. صاحب ملک، مردی ۵۰ ساله و تنهاست که تا به حال ازدواج نکرده و فرزندی هم ندارد‌. بررسی‌ها نشان داد، او از خانواده‌ای سرشناس در بجنورد است که اغلب بستگان نزدیکش در خارج از کشور زندگی می‌کنند.‌»
غلامعلی فرزادی خاطر نشان کرد: «دوسال قبل نیز همسایه‌های این مرد، شکایت مشابهی را مطرح کردند که در آن زمان حجم زباله‌ها بسیار کمتر از امسال بود و تصور می‌کردیم این اتفاق دیگر تکرار نشود. این بار هم با تماس اهالی وارد عمل شدیم اما وقتی عوامل شهرداری به آنجا رفتند برخی ساکنان به این کار اعتراض کردند و با توجه به علاقه مرد تنها به جمع‌آوری زباله، خواستار عدم تخلیه زباله‌ها بودند‌!» 
وی با اشاره به تخلیه ۹۰ خاور زباله از داخل این خانه گفت: «اغلب زباله‌گردها به‌دنبال جمع‌آوری زباله و تفکیک و درآمدزایی از آن هستند اما این مرد فقط علاقه به جمع کردن زباله دارد و هیچ تفکیکی برای فروش آن انجام نداده بود. او شب‌ها با پرسه‌زنی در خیابان، کیسه‌های زباله‌ای که اهالی بیرون خانه می‌گذاشتند را به داخل خانه‌اش منتقل می‌کردودرکنار این حجم زباله زندگی می‌کرد. به نظرمی‌رسد او به خاطر اختلالات روحی وروانی به زباله علاقه داشته واین حجم زباله رابه خانه مخروبه‌اش آورده بود.»
فرزادی درباره سرنوشت این مرد گفت‌: «‌با توجه به این‌که خانواده‌ای ندارد، به گرمخانه منتقل شد تا با دستور قضایی تحویل بهزیستی شود.‌»
معاون خدمات شهری شهرداری بجنورد هم در این باره گفت: «در میان این زباله‌ها، لاشه گربه و سگ هم پیدا شد و حتی این مرد اقدام به خریداری کتاب برای قراردادن آنها در میان زباله‌ها نیز کرده بود.»

دیگر خبرها

  • بدون خسارت بودن رانش زمین در روستای کشکک رامیان
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • تخریب برخی از خانه‌ها و اراضی کشاورزی بخش کویرات آران و بیدگل
  • تالاب قره گل بوکان میزبان پرندگان مهاجر و‌ بومی
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • جنون زباله میلیاردر زاغه‌نشین
  • جزئیات کشف ۹۰ خاور زباله و لاشه حیوان از خانه مرد تنها