Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان گفت: سهم استان از لايحه بودجه سال ۹۷، دو هزار و ۶۸ ميليارد تومان بوده که نسبت به بودجه سال جاری کاهش نداشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، غلامرضا مالکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان امروز(2 دی) در جمع خبرنگاران پیرامون بودجه97 بیان داشت: دولت دو هزار و 68 ميليارد تومان از بودجه برای سیستان و بلوچستان تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه بیشترین حجم بودجه سال آینده به آموزش و پرورش استان اختصاص یافته است، افزود: همچنین 304 میلیارد برای اعتبارات هزینه ای 25 دستگاه اجرایی استان مصوب کرده که در مقایسه با رقم سال گذشته افزایش داشته است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یادآور شد: دولت در بودجه سال آینده مشوق های برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی مصوب کرده است.  

 

مالکی از پی گیری پرداخت معوقات حقوق و مزایای کارکنان رسمی و پیمانی خبر داد.

 

وی به نگاه ویژه دولت برای ایجاد اشتغال جوانان در بودجه سال آینده اشاره کرد و افزود:دولت موظف شده ۵ هزار روستا را در سال بر اساس ظرفیت های اشتغال شناسایی کند که ۳۴۶ روستا سهم استان ما می‌باشد و ما  بر اساس جمعیت و موقعیت و آمار ها شناسایی کردیم و تا پایان اسفند ماه باید مشخص کنیم.

 

مالکی، سازمان بودجه استان را متولی بحث اشتغال روستایی دانست و گفت: نیاز است که صندوق اشتغال برای این بخش برنامه ریزی و طراحی شود.

 

وی با بیان اینکه ویژگی اصلی بودجه‌ریزی سال ۹۷ بودجه ریزی بر مبنای عملکرد می‌باشد اظهار داشت: در سال ۹۷ بودجه ۳۴۰ دستگاه بر مبنای عملکرد خود می‌باشد یعنی هر چقدر کار کنند همان مقدار حقوق دریافت می‌کنند.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خاطرنشان کرد: حرکت به سمت تمرکززدایی، بودجه ریزی بر مبنای عملکرد و افزایش شفافیت انضباط بودجه ای از ویژگی های لایحه بودجه 97 است.

 

 

پایان پیام/291

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان