Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنجان_امروزه ضمانت بانکی یکی از مشکلات اصلی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان برای دریافت تسهیلات است، که این مهم خود سبب ایجاد هفت خان اخذ تسهیلات خرد برای مدددجویان شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، شاید بارها شنیده باشیم که میزان پرداخت مستمری به مددجویان کمیته امداد خمینی(ره) کفاف مخارج زندگی آنان را نمی‌دهد و بر همین اساس فقر همیشه پابرجا باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو کمیته امداد امام خمینی(ره) به سمت خوداتکایی کسب درآمد مددجویان تحت حمایت خود گام برداشته تا به تدریج افراد خودکفا شده و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شوند. از این رو اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی با هدف ایجاد اشتغال و خوداتکایی خانواده‌های زیر پوشش در دستور کار این نهاد مقدس قرار گرفت، اما یکی از مشکلات پیش روی مددجویان برای دریافت تسهیلات در گرو داشتن ضامن و یا ضامن‌های معتبر است که این مهم خود سبب ایجاد هفت خان اخذ تسهیلات خرد برای مددجویان می شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان عبدالرضا پیمان اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی به دستور بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران کمیته امداد امام‌خمینی(ره)، با هدف حمایت و امدادرسانی به محرومان و نیازمندان جامعه بنا نهاده شد و در طول سال‌های عمر این نهاد نیز فعالیت‌های متنوعی در راستای حمایت از محرومان جامعه انجام شده است.

وی افزود: باید توجه داشت صدقاتی که توسط مردم پرداخت می‌شود در حوزه‌های مختلفی همچون درمان، مسکن و ازدواج مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما نباید فراموش کرد که امروز محور فعالیت کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان در کنار رویکرد حمایتی به سمت خودکفایی مددجویان معطوف شده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان تصریح کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) تشویق این افراد به سمت ایجاد مشاغل خانگی نقطه شروع اشتغال آنان است و در این میان مشاغل خرد و زود بازده مورد توجه قرار گرفته است، البته نظارت مستمر کارشناسان ما نیز بر مشاغل ایجاد شده باعث خواهد شد، طرح‌هایی که توسط مددجویان اجرا شده پایدار باقی بماند.

وی ادامه داد: خودکفایی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف صیانت از نهاد خانواده اجرا می‌شود تا آن‌ها نیز با عزت و کرامت انسانی به کسب درآمد مشغول ‌شوند.

پیمان با اشاره به مشکل مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان برای دریافت تسهیلات اشتغال، گفت: امروز ضمانت بانکی یکی از مشکلات اصلی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان برای دریافت تسهیلات است، لذا با توجه به اینکه پرونده تعدادی از مددجویان تکمیل است، امیدواریم با چاره اندیشی در این حوزه نسبت به رفع این مشکل اقدام لازم انجام گیرد.

محسن کوهکن نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در روزهای اولی که تاسیس شد، شروع کار خود را از این جهت بنا نهاد که اعتباراتی را تامین کرده و افراد ناتوان که وضعیت مناسبی برخوردار نبوده و یا از کار افتاده بودند و به نوعی اقشاری که از هر جهت امکان تامین حداقل درآمد برای زندگی نداشتند را تحت پوشش خود ببرد حال آنکه این افراد با پرداخت مستمری محدود مورد حمایت خود قرار گیرند.

وی افزود: از یک زمانی کمیته امداد امام خمینی(ره) بخشی از کار خود را به سمت و سویی هدایت کرد تا بجای آنکه به نیازمندان جامعه مستمری پرداخت کند در قالب آموزش و سرمایه گذاری به سمت توانمندسازی و خوداشتغالی برسند و بعد از آن خودشان زندگی خود را اداره می کنند.

نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حتی مواردی وجود دارد که در یک خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) فرزندی نخبه حضور داشته که آن خانواده در پرداخت هزینه تحصیل فرزند خود دچار مشکل بودند، این نهاد مقدس آن را به نوعی کمک کرده و زمانی که این فرد پرورش یافت با اجرای طرحی اشتغال‌زا خانواده خود را به سمت خودکفایی سوق داده و از حمایت کمیته امداد خارج ساخته است.

وی ادامه داد: بر همین اساس امروز رویه‌ای که امروز کمیته امداد امام خمینی(ره) در پیش گرفته و رویه درستی نیز هست خودکفایی مددجویان تحت حمایت این نهاد بوده از این رو بخشی از منابع توافقی سیستم بانکی را در خدمت اشتغال گرفته و به سمت و سویی هدایت کرده که آموزش، ایده و فرهنگ خوداشتغالی را ترویج دهند.

کوهکن اضافه کرد: اجرای این مهم نه‌تنها باعث می شود شان افراد تحت پوشش مراعات شود نتایج بهتری را نیز در پی خواهد داشت و این جامعه هدف در زمانی که وارد چرخه اشتغال می شوند با توانمند شدن به دیگر افراد جامعه خواهد پیوست و دیگر نیازمند حمایت نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی نخواهند بود.

وی با اشاره به مشکل مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزه تضمین دریافت تسهیلات گفت: این مشکل در قالب یک پیشنهاد مطرح شده است که افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی تا زمانی که خود کفا نشده‌اند و به هر حال مستمری دریافت می‌کنند همانند کارکنان دولت و یا یک اداره که از صندوق آن اداره وام دریافت می کند در صورتی که اقساط خود را در سر رسید پرداخت نکرد اجازه برداشت حقوق بجای اقساط بلامانع باشد.

نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از این رو شاید یکی از راه هایی که بتوان مشکل پیش روی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی را رفع کرد آن باشد که نهاد مربوطه جایگزین ضامن شود که البته این مهم می‌طلبد کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در مرکز کشور با بانک مرکزی توافقات لازم را انجام دهند تا شعب بانک‌ها بتوانند زیر سایه این توافق این کار را اجرایی و انجام دهند و بانک‌ها وام و تسهیلات مورد نظر را به کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی بدهند و به نوعی شاهد جایگزینی نهاد حمایتی بجای ضامن باشیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری

مدیرکل کمیته امداد امام استان ایلام از افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان در سال جدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی استان ایلام؛ ناصر مرادی پویانی اظهار کرد: بیش از ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت و مستمری به مددجویان و نیازمندان زیر پوشش این نهاد در سال گذشته پرداخت شده است.

وی ادامه داد: این میزان مستمری به تعداد بیش از ۲۵ هزار و ۸۶۰ هزار خانواده در قالب حدود ۶۲ هزار نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه مستمری مددجویان این نهاد امسال نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است گفت: مستمری امسال مددجویان پس از افزایش ۳۰ درصدی برای خانوارهای یک نفره یک میلیون تومان، دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، سه نفره دو میلیون تومان، چهار نفره دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و پنج نفره به بالا سه میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است.

مرادی پویانی اضافه کرد: پرداخت مستمری تنها یکی از خدمات کمیته امداد به خانواده‌های مددجو است، و این خانواده‌ها در طول سال خدمات متنوع دیگری از این نهاد دریافت می‌کنند.

کد خبر 748561

دیگر خبرها

  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند