Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@22:19:57 GMT

دفترچه بیمه مثل چک سفید امضاء دست مردم است

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۲۲۵۳

وزیر بهداشت گفت: الان دفترچه بیمه مثل یک چک سفید امضا در اختیار مردم است و هرکس می تواند هر چقدر خواست هزینه ایجاد کند، در اینکه باید سقف بگذارند، شکی نیست اما اینکه چگونه و چه میزان باشد باید بررسی شود و در شورای عالی بیمه تصمیم گرفته شود. ناطقان: سید حسن هاشمی در پاسخ به این پرسش که با توجه به مشکلات مالی بیمه ها و ضعف آنها در پرداخت مطالبات مراکز درمانی آیا قرار است، تغییرات و اصلاحاتی در این زمینه صورت گیرد گفت: در این مورد، کار کارشناسی شروع شده و به احتمال زیاد تغییراتی باید انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره تغییرات مورد نظر وزارت بهداشت توضیح داد: به جز برخی بیماری ها که بیماران خاص و صعب العلاج که باید حمایت ویژه ای شوند، در بقیه موارد سازمان های بیمه باید بتوانند حداکثر هزینه ای را که در طول سال به آنها تحمیل می شود، پیش بینی کنند.
هاشمی گفت: الان دفترچه بیمه مثل یک چک سفید امضا در اختیار مردم است و هرکس می تواند هر چقدر خواست هزینه ایجاد کند، در اینکه باید سقف بگذارند، شکی نیست اما اینکه چگونه و چه میزان باشد باید بررسی شود و در شورای عالی بیمه تصمیم گرفته شود.
وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا این پیشنهاد به صورت رسمی در شورای عالی بیمه مطرح شده است، توضیح داد: بله، وزارت بهداشت خیلی وقت پیش این پیشنهاد را به شورای عالی بیمه داده است.
هاشمی درباره محتوای پیشنهاد وزارت بهداشت به شورای عالی بیمه گفت: پیشنهاد وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت این است که برای دفترچه های بیمه سقف گذاشته شود، اما اینکه واقعا این اتفاق بیفتد، نیاز به اجماع و نظر بقیه اعضای شورای عالی بیمه دارد. اینکه سقف دفترچه های بیمه چقدر گذاشته شود و چه بیمارانی مستثنی شوند، مستلزم کار کارشناسی است.
شورای عالی بیمه، شورایی متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت رفاه، سازمان های بیمه گر، سازمان مدیریت و وزارت اقتصاد است. دبیرخانه این شورا از حدود یک ماه پیش از وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی منتقل شده است. همچنین سازمان بیمه سلامت نیز از اوایل امسال بر اساس مصوبه مجلس در قانون برنامه توسعه ششم از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به وزارت بهداشت منتقل شده است.
سازمان بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی دو سازمان بیمه گر اصلی کشور هستند که هر کدام حدود 40 میلیون بیمه شده دارند.
این دو سازمان از حدود یکسال پیش به بیمارستان های دولتی، مراکز دارویی و تجهیزات پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی بدهی معوقه دارند و میزان بدهی معوقه این دو سازمان بین 12 تا 15 هزار میلیارد تومان اعلام شده است.
ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت، پیش از این اعلام کرده بود که سازمان های بیمه گر، هنوز بدهی های سال 95 را تسویه نکرده اند.
وی همچنین اعلام کرده بود که با وجود بیمه شدن حدود 10میلیون فرد بیمه نشده در دولت یازدهم هنوز حدود 7 میلیون فرد بیمه نشده در کشور داریم.
منبع: ایرنا برچسب ها: سید حسن هاشمی ، دفترچه بیمه ، وزارت بهداشت ، بیمارستان دولتی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است

همزمان با تداوم جنگ غزه و جنایات‌ بی‌امان رژیم صهیونیستی در این باریکه، مقامات وزارت بهداشت غزه می‌گویند دیگر نمی‌توانند تعداد شهیدان را محاسبه کنند. خدمات اضطراری، بیمارستان‌ها و ارتباطات در غزه به سختی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و خارج‌سازی اجساد از زیر ساختمان‌های ویران‌شده کار بسیار سنگینی است و البته در حالی که جنگ ادامه دارد، این اقدام اولویت محسوب نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، تقریبا هفت ماه از جنگ بی‌امان رژیم صهیونیستی می‌گذرد و این جنایات تلفات وحشتناکی در این باریکه بر جای گذاشته است. مقامات وزارت بهداشت غزه تاکنون تعداد شهیدان را بیش از ۳۴ هزار نفر اعلام کرده و این رقم حدودا ۱.۵ درصد از جمعیت کل غزه پیش از جنگ است اما معلوم نیست چه تعداد از آنها نظامی بوده‌اند.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی می‌نویسد: «مقیاس و آمار کشته‌شده‌های فلسطینی که در ابتدای جنگ برخی نسبت به آن شک داشتند، اکنون به طور گسترده‌ای توسط کارشناسان سازمان ملل، مقامات آمریکایی و برخی مقامات ارتش اسرائیل پذیرفته می‌شود. اما مقامات فلسطینی می‌گویند این ارقام در ماه‌های اخیر به دلیل دشواری در جمع‌آوری داده‌ها، از دقت کمتری برخوردار است.»

«مدحت عباس» یکی از مسئولان وزارت بهداشت غزه گفت: «در ابتدا ما سیستم‌ها و بیمارستان‌هایی داشتیم. تیم‌های دفاع غیرنظامی ما می‌توانستند مردم را از زیر آوار بیرون بکشند اما تمام این سیستم فروپاشیده است.»

وی افزود: برای تخمین تعداد تلفات، وزارت بهداشت اکنون شدیدا به منابع اطلاعاتی دیگر مانند اطلاعیه بستگان شهیدان، ویدئو از پیامدهای حملات و گزارش‌های سازمان‌های رسانه‌ای متکی است.

مجاورت بیمارستان الشفا در نوار غزه - اوایل ماه آوریل

به گفته مقامات وزارت بهداشت، شاهدان عینی و سازمان ملل، تصویر واقعی تلفات انسانی جنگ زمان زیادی طول خواهد کشید تا خود را نشان دهد زیرا تخمین زده می‌شود که هزاران نفر زیر آوار و در گورهای بی نام‌ونشان مدفون باقی مانده‌اند.

وال استریت ژورنال هشدار می‌دهد: «یک عملیات قریب‌الوقوع در شهر جنوبی رفح – جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند – خطر افزایش کشته‌شده‌ها را به همراه خواهد داشت.»

«ریک پیپرکورن» نماینده سازمان بهداشت جهانی در کرانه باختری و غزه درباره شمار شهیدان در نوار غزه می‌نویسد: «ما فکر می‌کنیم متاسفانه این ارقام ارائه‌شده قابل اعتماد باشند. البته تعجب نمی‌کنم اگر گفته شود این آمار کمتر از حد واقعی تخمین زده شده باشد.»

چنین مقام رسمی سازمان ملل این اظهارات را در حالی عنوان می‌کند که برخی اعضای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی هستند آمار وزارت بهداشت غزه «نامعتبر» است.

بررسی‌هایی که در ماه ژانویه برای «موسسه سیاست خاور نزدیک» مستقر در واشنگتن دی‌سی انجام شده، نشان می‌دهد که آمار و ارقام ثبت شده درخصوص مردان شهید غزه کمتر است و احتمالا باید بیشتر از اینها باشد.

گورهای دسته‌جمعی - نوار غزه

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات صهیونیستی و جنبش حماس می‌نویسد: «مقامات ارتش اسرائیل تعداد کشته‌های نیروهای حماس را بین ۱۱ هزار الی ۱۳ هزار نفر تخمین می‌زند درحالیکه خود حماس تعداد کشته‌های نیروهایش را بین ۶۰۰۰ الی ۸۰۰۰ اعلام کرده است. مقامات اطلاعاتی آمریکایی و مصری گمان می‌کنند که تعداد واقعی کشته شده‌ها میان آن چیزی باشد که حماس و اسرائیل می‌گویند.»

«مصطفی حمدان» شهروند ۳۸ ساله در نوار غزه که پنج تن از اعضای خانواده‌اش را در جنگ از دست داده و هیچکدام از آنها رسما به عنوان افراد کشته‌شده ثبت نشده‌اند، می‌گوید: «‌من از برگه معرفی شده توسط وزارت بهداشت آگاهم، اما سرعت اینترنت مناسبی برای اضافه کردن اعضای خانواده‌ام ندارم.»

او با اشاره به سختی‌ها و دشواری‌هایی که به فلسطینیان تحمیل شده است، می‌افزاید: «ماشین‌آلات سنگین کافی برای پاک‌سازی آوارها و سوخت کافی برای راه‌اندازی این ماشین‌آلات وجود ندارد. امدادگران اغلب مجبورند با دست خود یا ابزارهای اولیه مانند تبر و بیل برای بیرون آوردن افراد استفاده کنند. وقتی هیچ شانسی برای نجات کسی وجود نداشته باشد، اجساد معمولا دست‌نخورده زیر آوار باقی می‌مانند.»

بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای که توسط کارشناسانی در دانشگاه شهری نیویورک و دانشگاه ایالتی اورگن بررسی شده‌اند، حدود ۵۷ درصد از ساختمان‌های غزه از آغاز جنگ آسیب دیده یا ویران شده‌اند.

وال استریت ژورنال به نقل از سازمان ملل می‌نویسد: «سطح ویرانی به خصوص در شمال غزه بسیار بالا است. هم‌چنین سالهای زیادی طول خواهد کشید و به صدها میلیون دلار بودجه نیاز است تا آوارهایی که تاکنون روی هم انباشته‌شده را جابه‌جا کنند.»

حدود ۱۰ هزار نفر از افرادی که در آمار رسمی شهیدان وزارت بهداشت غزه ثبت شده‌اند هنوز شناسایی نشده‌اند. مقامات وزارت بهداشت غزه غزه چند روز پیش اعلام کردند از میان افرادی که شناسایی شده‌اند، حدود ۴۰ درصد مردان بزرگسال، ۲۰ درصد زنان بزرگسال و ۳۲ درصد کودکان هستند. بقیه آمار به مردان و زنان مسن تعلق دارد.

مرد جوان فلسطینی هفته گذشته بر پیکر برادرش در بیمارستان شهدای الاقصی عزاداری کرد

«ظاهر سهلول» پزشک مراقبت‌های ویژه در شیکاگو، طی ماه ژانویه دو هفته را در بیمارستان ناصر در شهر جنوبی خان یونس گذراند؛ جایی که رژیم صهیونیستی اوج حمله و جنایت خود را نشان داد.

این پزشک از تجربیات خود چنین می‌گوید: «زمانی که در خان یونس درگیری شدید بود، مردم تقلا می‌کردند خود را از لابه‌لای آوار بیرون بکشند. هیچ ماشینی نبود و مکان برای آنان که قصد داشتند آوار را کنار بزنند، امن نبود. اولویت با درمان و مداوای افراد زخمی بود؛ اینکه اطمینان حاصل شود آنها فرصتی برای زنده‌ماندن دارند و خارج‌سازی افراد کشته‌شده اولویت آخر بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم