Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-رئیس اداره تبلیغات اسلامی زنجان از فعالیت ۷۰۰ هیئت مذهبی در شهرستان زنجان خبر داد و گفت: از این تعداد اطلاعات ۱۷۰ هیئت مذهبی در سامانه طوبی شهرستان زنجان ثبت‌شده است.

حجت الاسلام فیروز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر  با اشاره به اجرای طرح سامانه طوبی در سطح شهرستان زنجان، افزود: سطح‌بندی سامانه طوبی از سال گذشته در شهرستان زنجان شروع‌شده و افرادی که در سامانه طوبی مدارج و اطلاعات خود را ثبت کرده‌اند درجه‌بندی و سطح‌بندی  شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی از فعالیت ۷۰۰ هیئت مذهبی در شهرستان زنجان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد اطلاعات ۱۷۰ هیئت مذهبی در سامانه طوبی شهرستان زنجان ثبت‌شده و اطلاعات 530 هیئت باقی مانده است که طی فرآیندی و با گذراندن پروسه‌هایی اطلاعات این تعداد هم در سامانه طوبی ثبت می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان با بیان اینکه فاز سه سامانه طوبی در خصوص ساماندهی هیئت مذهبی است و از دهه محرم سال  ۹۵  شروع‌ شده است، گفت: اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص انجام‌شده است.

خسروی با بیان اینکه سطح‌بندی در سامانه طوبی شامل ستایشگر، پیر غلام و مداح است، گفت: مداحان بر اساس  مدارج و میزان تحصیلات دریکی از این شاخصه‌ها رتبه‌بندی می‌شوند.

 رئیس اداره تبلیغات اسلامی زنجان به مزایای اجرای طرح طوبی اشاره کرد و یادآور شد: این طرح گام مهمی در ساماندهی هیئت‌های مذهبی است و بانک اطلاعاتی هیئت‌ها در دسترس خواهد بود و فعالیت ها هم منسجم می‌شود.

خسروی تصریح کرد: با اجرای این طرح فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در استان و شهرستان زنجان تسریع  می‌شود و کیفیت فعالیت‌ها تقویت می‌شود.

به گفته خسروی طرح سامانه طوبی برای قرآن محور، آموزش محور برنامه محور شدن مساجد و هیئت‌های مذهبی در استان زنجان اجرا می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان افزود: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان نسبت به ساماندهی هیئت‌های  مذهبی تأکید زیادی دارد چراکه  توجه به این امر مهم باعث ارتقای کیفیت فعالیت‌ها می‌شود و همچنین هیئت‌های مذهبی می‌توانند در برنامه خود به محتوا بیشتر توجه کنند. 

خسروی یاد آور شد: خوشبختانه با راه‌اندازی این سامانه طی دو سال گذشته عملکرد هیئت های مذهبی در سطح شهرستان زنجان در مناسبت‌ها  بسیار خوب بوده و به محتوا بیشتر دقت کرده‌اند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن

‌به گزارش خبرنگار مهر سامانه املاک و اسکان با جمع‌آوری اطلاعات املاک و صاحبان آن می‌تواند منجر به عرضه خانه‌های خالی به بازار شود و از تنش و افزایش قیمت سرسام‌آور قیمت اجاره‌بها جلوگیری کند اما سازمان ثبت و توانیر زیربار اتصال به این سامانه نرفته و همچنان قانون را اجرا نمی‌کنند.

دولت و مجلس پیگیر ساماندهی زودتر و بهتر بازار مسکن هستند. یکی از ابزارهای آن‌ها مالیات بر خانه‌های خالی است. این موضوع مربوط به سال ۹۴ و قانون مالیات‌های مستقیم است. قرار بود با اجرای این قانون، خانه‌های خالی به بازار عرضه و سطح قیمت‌ها کاهش پیدا کند اما ۹ سال بر زمین ماند. حالا دولت همت کرده تا بالاخره این قانون را اجرایی کند. چالش اصلی مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی و مدیریت بازار مسکن، اطلاعات است. با کمک داده‌های افراد و املاک آن‌ها است که دولت می‌تواند سیاست‌هایش را به هدف برساند. بخش‌های مختلف حکومتی مرکز داده خودشان را دارند و اکثراً به هم متصل نیستند. وزارت راه و شهرسازی، طبق قانون وظیفه دارد تا اطلاعات تمام دستگاه‌های مربوطه را به سامانه املاک و اسکان متصل کند. این سامانه، اطلاعات تمام املاک و صاحبان آن را جمع‌آوری کرده و از این طریق خانه‌های خالی شناسایی شده و جلوی کلاه‌برداری‌های بنگاه‌های متخلف و سوداگران مسکن گرفته می‌شود. همه این‌ها می‌توانست تا الان کامل اجرا شود اگر تمام دستگاه‌ها همکاری می‌کردند. متأسفانه سازمان ثبت و توانیر، با عدم همکاری خود، سد راه بهبود شرایط مسکن شده‌اند.

استنکاف برخی دستگاه‌ها از اجرای قانون

برنامه شب گذشته پایش در شبکه یک درباره مسکن و بازار اجاره بها بود. اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس و ابوالفضل نوروزی، مدیرکل دفتر مسکن وزارت راه و شهرسازی، دو مهمان این برنامه بودند. نوروزی خبر داد که تاکنون اطلاعات ۷۵ میلیون ایرانی به سامانه املاک متصل شده است.

ابوالفضل نوروزی گفت: «یکی از خروجی‌های سامانه املاک و اسکان این بود که ما بتوانیم افرادی را که خانه خالی دارند شناسایی و به سامانه املاک متصل کنیم. ۵۰۰ هزار واحد اولیه به صورت برخط در سامانه املاک شناسایی شد. راهبرد اصلی ما این بود که این خانه‌ها در بازار عرضه شوند زیرا در کوتاه مدت می‌تواند در کنترل قیمت بازار مسکن مؤثر باشند. از این تعداد ۱۸۰ هزار واحد مسکونی به بازار عرضه شد. علاوه‌بر این افرادی که اطلاعاتشان را در سامانه ثبت نکردند و عرضه هم نکردند، ۱۲۰ هزار ملک به سازمان امور مالیاتی معرفی شد.»

این اقدامات تاحدودی افسار بازار مسکن و اجاره‌بها را دست دولت داده اما هنوز چند قدم تا کامل شدن سامانه املاک مانده است. سوال اصلی مجری پایش هم از مسئولان این بود که چرا سامانه املاک و اسکان تکمیل نشده است؟

اقبال شاکری در پاسخ به بی‌همتی و تنبلی دولت‌ها در طول سال‌ها اشاره می‌کند که باعث شده این قانون از سال ۹۴ این قانون اجرا نشود. وی در ادامه گفت: «تمام ارکان دولت که با این موضوع ارتباط دارند باید وظیفه خودشان را انجام دهند. سازمان ثبت اسناد باید اطلاعاتش را برخط به سامانه املاک بدهد اما تاکنون کوتاهی کرده‌اند. وزارت نیرو هم باید اطلاعات انرژی مسکن‌ها در اختیار سامانه قرار دهد اما همکاری نکرده است.»

۹۰ درصد داده‌های مربوط به مسکن و خانه‌های خالی شناسایی شده است اما برای کامل کردن این موضوع نیاز به همکاری سازمان ثبت و توانیر داریم. این دو سازمان درحالی همکاری نمی‌کنند که تمام نهادهای دولت در شرایط فعلی باید در خانه‌دار کردن مردم سهیم باشند. کارشکنی و بی‌توجهی به قانون، آن هم در حوزه داده و اطلاعات که مربوط به همه است؛ می‌تواند اوضاع بازار مسکن را برهم زند. حالا که در آستانه فصل جابجایی و اجاره‌بها هستیم، انتظار داریم تا نهادها همکاری کرده و بازار اجاره‌بها تابستانی بدون تنش و افزایش قیمت غیرواقعی را طی کند.

کد خبر 6085672 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • سامانه بارشی امروز از زنجان خارج می‌شود
  • مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری
  • انتصاب عضو جدید هیئت مدیره شرکت ملی پست
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • سامانه بارشی در زنجان تقویت می‌شود
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • رگبار پراکنده باران و رعد و برق در زنجان