Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تهران با انتقاد از توقف اکران فیلم «عصبانی نیستم»، گفت که اگر وزیر فرهنگ و ارشاد توان تامین فضای امن و آرام در بخش فرهنگی و سینمایی را ندارد قبل از اقدام مجلس بهتر است خود اعلام کند تا رییس‌جمهور از وعده‌هایش در حوزه فرهنگ عقب نماند.

به گزارش ایسنا، علیرضا رحیمی در مطلبی با عنوان « امنیت هنرمندان بخشی از امنیت عمومی» در صفحه اینستاگرام خود نسبت به عدم اجازه به اکران فیلم «عصبانی نیستم» واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکران فیلم «عصبانی نیستم» با یک تهدید متوقف شد، اظهار کرد:  فشارها برای توقف اکران «عصبانی نیستم» قدرت‌نمایی نرمی از گروه‌های فشار بود تا به نوعی اعلام کنند، من زنده‌ام.

رحیمی با یادآوری اینکه امنیت موعود در فصل سوم قانون اساسی همگانی است و همه کشور و اقشار مردم باید احساس امنیت داشته باشند، افزود: تلاش برای برش امنیت و مخدوش کردن آن برای قشرهای هنری، فرهنگی و فرهیختگان دهن‌کجی به سیاست‌ها و میثاق دولت در تامین آزادی‌های مدنی است.

این عضو فراکسیون امید تاکید کرد که تصمیم‌گیران حوزه سینمایی باید شهامت ایستادگی در مقابل امواج به نفع جامعه را داشته باشند و با لغزش در تصمیمات‌شان امید مردم و جامعه سینمایی را کمرنگ نکنند. اگر وزیر فرهنگ و ارشاد توان تامین فضای امن و آرام در بخش فرهنگی و سینمایی را ندارد قبل از اقدام مجلس بهتر است خود اعلام کند تا رییس‌جمهور از وعده‌هایش در حوزه فرهنگ عقب نماند.

وی نقد و بیان آزاد نسبت به آثار فرهنگی و هنری را نشانی از ظرفیت تهاتر اندیشه و تعاطی افکار در یک جامعه دانست و اظهار کرد: مبادا که جامعه ایران با فشارهای موهوم، جامعه‌ای تنگ‌نظر و کم ظرفیت در حوزه نقد و تحلیل افکار معرفی شود.

نماینده تهران یادآور شد: این اولین بار نیست که در توقف اکران یک فیلم پس از صدور پروانه ساخت و نمایش، مجلس در کنار مردم از حقوق جامعه هنری دفاع می‌کند اما هنر مدیریت آنست که اجرای صحیح فرآیندهای مصوب و جاری در یک سیستم تضمین شود تا با اطمینان بخشی به فیلم‌سازان و جامعه سینمایی مردم نیز شاهد هم‌افزایی بین حاکمیت و سینما شوند.

رحیمی با تاکید بر اینکه تضعیف امید و امنیت روانی مردم و فرهیختگان خلاف منافع ملی و همبستگی لازم در کشور است، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نسبت به چنین توقف‌ها و تصمیمات غیر قابل قبولی به مجلس و جامعه سینمایی کشور پاسخگو باشد. امنیت هنرمندان و فضای هنری جدای از امنیت عمومی کشور نیست و همگان باید نسبت به تامین حقوق و آزادی‌های قانونی هوشیار و مطالبه‌گر باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات همراه دقایقی قبل با استقبال رسمی‌ سید عباس موسوی سفیر‌ ایران در آذربایجان و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها وارد باکو پایتخت آذربایجان شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر گفت: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت ها که محور گفت و گو های امسال است، استفاده خواهد کرد‌.

وی افزود: با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: به این اجلاس به عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و انشالله سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ گفت: نکته بعدی گفت و گوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود.

وی افزود: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات فی مابین توسط دولت دنبال می شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت و گوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: دوستانم برنامه هایی را پیش بینی کرده اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

گفتی است، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب