Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسابقات قرآنی ویژه روحانیون و طلاب اهل سنت استان کرمانشاه در شهر روانسر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه و به نقل از دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما در آیین برگزاری مسابقات قرآن کریم طلاب و روحانیون اهل سنت استان کرمانشاه اظهار داشت: چنانچه تمام مسلمانان و کشورهای اسلامی قرآن را قاعده و رهبر خود قرار دهند به همه چیز دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر همه جهان اسلام به قرآن اتکا داشتند امروز بزرگترین قدرت  در جهان محسوب می‌شدند و هرگز یک دیوانه بی‌دین مثل ترامپ جرات پایتخت خواندن قبله اول مسلمین را برای اسرائیل غاصب نمی‌داشت.

علما افزود: پیامبر اسلام(ص) از مسلمانان خواسته است که همواره قرآن را قاعده و رهبر خود قرار دهند و مفاهیم قرآنی را در خود پیاده کنند نه اینکه قرآن را کتابی میان دو جلد زیبا بدانند و همانطور که پیامبر(ص) بنا به گفته همسر ایشان همه رفتار و اعمالش قرآن بود عمل کنیم.

قائم مقام معاونت فرهنگی و امور اجتماعی شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به‌ویژه شهدای اهل سنت استان کرمانشاه اظهار کرد: بزرگترین پیروزی جهان اسلام که در این چند دهه به وجود آمده پیروزی نیروی مقاومت اسلامی در برابر جهان کفر و استکبار در سوریه و عراق و مقابل گروهک تروریستی داعش بود.

ابراهیمی گفت: این پیروزی تنها با اتحاد و انسجام بین مسلمانان و رهبری مقام معظم رهبری و ایثار و از خود گذشتگی سرباز اسلام سردار قاسم سلیمانی میسر شد.

وی افزود: مردم مسلمان منطقه منتظر حمایتها و کمکهای همه‌جانبه ایران اسلامی هستند و مطمئن باشید اگر با قرآن باشیم و آموزشهای قرآنی را هدف خود قرار دهیم می‌توانیم تمام دشمنان را نابود و به اهدافمان که همان جهانگیر شدن اسلام است برسیم.

مسئول امور فرهنگی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: امروز بشریت محتاج به قرآن است و ما مسلمانان  بایستی از این گنج ارزشمند نهایت استفاده را ببریم چون تمام جواب سؤالات فطری جسم و روح و آرامش خاطر و هدایت راستین زندگی حقیقی را باید در قرآن جستجو کرد.

وی قرآن را منشور وحدت دانست و افزود: بینش قرآنی دوستی ها و محبتها را تقویت می‌کند و کینه و دشمنی را از بین می‌برد.

احمد محمدی با اشاره به اینکه قرآن عامل اصلی اتحاد و همبستگی امت اسلامی و ضامن تقریب مذاهب اسلامی بوده است گفتک قرآن کتاب هدایت و تنها وحی آسمانی است که از انحراف و تحریف دشمنان مصون مانده است.

محمدی هدف از برگزاری این مسابقات را گسترش فرهنگ قرآن همراه با ترویج و صیانت از مشترکات و هویت دینی، ایجاد همگرایی قلوب بین افراد جامعه اسلامی، رشد و شکوفایی استعدادهای قرآنی، ایجاد طراوت روحیه معنوی، استفاده بهینه از برکات این نعمت الهی در تربیت بنیادی و تربیتی و اعتقادی، ایجاد بستر مناسب جهت ارتقای رشته‌های قرآنی و تجلیل از آن دانست.

در پایان این رقابتها و در مراسم اختتامیه از نفرات برتر با اهدا  لوح و هدایای تقدیر به عمل آمد که در رشته حفظ قرآن کریم 3 و5 و20 جز از گروه روحانیون شاهو فتاحی، فرج‌اله عباس‌زاده و عبدل‌اله رحیمی هر سه نفر از پاوه به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در رشته حفظ قرآن کریم پنج جز از گروه طلاب آرش کریمی و مبین ابراهیمی هر دو نفر از روانسر مقامهای اول و دوم را کسب کردند و در رشته حفظ قرآن کریم سه جز گروه طلاب جمیل امیر خانی از پاوه به عنوان نفر برتر معرفی شد.

در رشته قرائت گروه طلاب یعقوب نادری از روانسر نفر برتر شناخته شد و در رشته قرائت گروه روحانیون برهان ویسی‌زاده از جوانرود، نعمت رحمتی از ثلاث‌باباجانی و انور محمدی به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در رشته ترتیل گروه طلاب سرکوت اسکات از پاوه، سینا منصوری از روانسر و محمد قیطولی از کرمانشاه به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند و در رشته ترتیل روحانیون لطیف مرادی از جوانرود مقام اول، عامر رضاییان از کرمانشاه مقام دوم و عبدالرحمن علیمرادی از روانسر مقام سوم را از آن خود کردند.

در رشته مفاهیم و ترجمه قرآن کریم گروه روحانیون محمد امین رسولی زاده از جوانرود نفر اول، محمد بایر همتی از جوانرود نفر دوم و عباس محمودی از پاوه نفر سوم از سوی داوران معرفی شدند و در رشته مفاهیم و ترجمه قرآن کریم گروه طلاب سیدفرهاد محمدی از پاوه، عدنان کاکایی از جوانرود و سید احسان حسینی از جوانرود مقامهای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در رشته مفاهیم و ترجمه قرآن کریم گروه خواهران خانم فاطمه مظفری و خانم خدیجه قادری زاده از پاوه توانستند مقام‌های اول و دوم را به خود اختصاص دهند.

انتهای پیام/

R41380/P1486/S6,68/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی نگارخانه ترانه باران، این روزها فرهنگسرای نیاوران میزبان نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» است که تا پایان اردیبهشت آثار بیش از ۱۷۰ هنرمند هنرهای قرآنی را بر روی دیوار برده است.

محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران در بازدید از این نمایشگاه درباره فعالیت بخش خصوصی در عرصه هنرهای ایرانی و اسلامی، گفت: از نگارخانه ترانه باران به عنوان بخش خصوصی که نمایشگاه «روایت باران» به همت آن برگزار شده تشکر می‌کنم و لازم می‌دانم که به این نکته اشاره کنم که خانم کاظمی دولابی همت خود را در این نمایشگاه برای احیا و عرضه آثار هنر اسلامی و هنرهای قرآنی گذاشته و این موضوع بسیار مهمی است.

وی ادامه داد: ماجرای هنر اسلامی ما این است که حتی عنوان آن را هم ایرانی‌ها نام‌گذاری نکردند، قبل از ما غربی‌ها متوجه این گنجینه و این معدن ارزشمند شدند و این قابلیت کم نظیری که ما در هنرمان داشتیم و داریم اتفاقی است که متاسفانه این روزها کمتر در فضای هنری نگارخانه‌ها و نمایشگاه‌های هنری دیده می ‌شود و اینکه به نام قرآن کریم و با پرچم هنرهای قرآنی چنین آثار فاخری به نمایش درآمده، قابل توجه است. از این استقبال چشمگیری که هنرمندان داشتند لذت بردم و خدا را شکر می‌کنم که در شرایطی که بسیاری فکر می‌کنند ماجرای توجه به قرآن در کشور ما کمرنگ شده، اینچنین هنرمندان با جان و دل، با نوآوری و خلاقیت و با تمام وجود خلق اثر می‌کنند.

مدیرکل هنرهای تجسمی تصریح کرد: اینکه بخش خصوصی بدون رویکردهایی که گاهی ممکن است در فضاهای حاکمیتی یا دستگاه‌های عمومی وجود داشته باشد، این‌چنین از درون می‌جوشد و به صورت خودجوش کار می‌کند، افتخار دیگری است و امیدوارم چنین مجموعه‌هایی و چنین تشکل‌هایی توسعه پیدا کنند و فعالیت‌شان در داخل ایران و فراتر از مرزهای ایران هر روز پررنگ‌تر شود.

وی در پاسخ به این پرسش که قطعاً حمایت‌های بخش دولتی می‌تواند در کنار فعالیت‌های بخش خصوصی حامی هنرمندان عرصه قرآنی باشد، توضیح داد: دقیقا همین طور است. طبیعی است که وظیفه حاکمیت است که در این عرصه ورود پیدا کند و اگر ظرفیتی وجود دارد در این حوزه قرار گیرد، مجموعه فرهنگسرای نیاوران نیز برای برگزاری نمایشگاه «روایت باران» زیرساخت را در اختیار گذاشت که این امر می تواند بخشی از این حمایت ها باشد. هر ظرفیت دیگری که در فرهنگسراها، موزه‌ها و نگارخانه‌های وابسته به دستگاه حاکمیتی وجود دارد، حتما باید در فضای کاری خودشان این اولویت را مدنظر قرار دهند و اگر توان و ظرفیتی دارند در این عرصه دریغ نکنند. چرا که وقتی دشمن ما محکم ایستاده تا قرآن را کمرنگ کند یا به قرآن اهانت کند، یا فضایی ایجاد کند که کم‌کم قرآن فراموش شود، حتما ابزار هنر و فضای هنر بهترین مسیر برای یادآوری و نمایش دوباره و احیای قرآن خواهد بود.

خراسانی زاده درباره این مهم که بخشی از حمایت‌های دولت می‌تواند در بخش اقتصاد هنر به ویژه در بخش هنرهای ایرانی و اسلامی باشد، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که رقم خورد کمک به ادامه مسیر برگزاری «حراج باران» بود که چند سال قبل شروع شده بود اما چند سالی دچار وقفه شد. در این راستا چند جلسه داشتیم و گفت‌وگو کردیم و مانعی که در این زمینه وجود داشت، برطرف شد و ما در حال حاضر قول تایید اولیه مجوز برگزاری حراج را داده‌ایم و منتظر هستیم که آثار فراهم و این حراج برگزار شود و بسیار علاقمندیم که چنین حراج‌هایی در کل کشور برگزار شود، چراکه واقعاً هر کدام از کلانشهرهای ما که پیشینه و دیرینه ارزشمندی در حوزه هنرهای اسلامی دارند می‌توانند برای خودشان چنین بازارهایی را چه در عرصه حراج و چه در عرصه هنربازارها اعم از اکسپو و آرت فر داشته باشند که حتماً استقبال می‌کنیم.

کد خبر 6091833

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود