Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، هادی تمهیدی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری این شهرستان در جلسه شورای پدافند غیرعامل ری گفت: در برنامه ششم توسعه به صورت مفصل بر موضوع پدافند غیر عامل تاکید شده است و آمادگی در برابر بیوتروریسم یکی از مهمترین این محورهاست.

وی رصد و پایش تهدیدات زیستی و بیوتروریسم، ارتقا قدرت مرزبانی زیستی، ساماندهی و ارتقا درمان تخصصی و طراحی، تجهیز و تمرین پدافند زیستی با کمک عوامل ملی را چهار محور مورد تاکید برنامه ششم در رابطه با بیوتروریسم خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی فرماندار ری، با تاکید بر این که باید در مباحث درمان و تثبیت درمان توانایی خویش را ارتقا دهیم، گفت: مسلما همه عوامل را نمی توان کنترل کرد و گاه با خطای انسانی و گاه با شرارت دشمنان، ممکن است با بیماری های زیستی مواجه شویم، به همین دلیل می باید توان خویش در مباحث درمان و تثبیت درمان بالا ببریم تا بتوانیم پس از وقوع بحران آن را کنترل کنیم.

تمهیدی عدم دقت در مرزبانی زیستی را یکی از نقاط ضعف پدافند غیر عامل زیستی کشور عنوان کرد و گفت: متاسفانه گاه شاهدیم که محموله زیستی بدون نظارت در مرزها تا مناطق پر جمعیت ورود می کند و باعث ایجاد مشکلاتی حاد می شود، که این وظیفه مسئولین را در این رابطه سخت تر کرده و ایجاب می کند که خصوصا در شهر ری که قطب کشاورزی و دامپروری استان تهران است، در مبادی ورودی حوزه استحفاظی کنترل های لازم انجام گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • تشییع باشکوه پیکر شهید مرزبان در بانه + تصاویر
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان
  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند