Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه باشگاه جوانی خبرگزاری برنا؛ یک نسل پیش، آزار و اذیت‌های کودکانه، تا حد زیادی به زمین بازی محدود می‌شد، اما در قرن بیست و یکم، این نوع از رفتارهای هراس‌انگیز و غیرمناسب از طریق یک صفحه نمایش کامپیوتری احتمالا به صورت مجموعه‌ای در نوسان است. آزار و اذیت سایبری ممکن است در فضایی فرازمینی در دنیای آنلاین اتفاق بی‌افتد، اما آسیب‌های ناشی از آن کمتر از دنیای واقعی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت، آزار و اذیت اینترنتی اغلب در زندگی روزمره کودکان در حال گسترش است و آنچه برای والدین در قرن ۲۱ ضروری است شناخت نشانه‌های هشدار دهنده اولیه است.

والدین بدانند حتی تکنولوژی‌های هوشمند نیز گاهی در شناسایی علائم آزار و اذیت‌های سایبری کند و ناتوانند و به همین علت نشانه‌های اولیه با ناراحتی‌های معمول در نوجوانان اشتباه قلمداد می‌شود.

رشد و به بلوغ رسیدن همواره با مشکلاتی روبروست و انتقال به دوره جوانی با چشمانی بسته و ناآگاه در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند حتی بیشتر تهدید کننده باشد. اگر نگران فرزندتان، بویژه فرزند دختر به‌عنوان قربانی آزار و اذیت سایبری هستید، مهم است که همواره سریع عمل کنید و آنچه را که می‌بینید و حس می‌کنید به‌درستی درک و ارزیابی کنید.

آزار و اذیت سایبری اشکال مختلفی دارد، بنابراین نشانه‌های هشدار دهنده اولیه اغلب به طور گسترده‌ای متفاوت است. بعضی از این نشانه‌های هشدار دهنده ممکن است وضعیت تحصیلی فرزندتان باشند: دانش‌آموز یا دانشجویی که ناگهان نمرات او افت می‌کند یا دانش‌آموزی که قبلا علاقمند و مشتاق برای رفتن به مدرسه بود ممکن است، زمان بیشتری را در خانه بگذارند.

قربانیان آزار و اذیت‌های سایبری ممکن است مدرسه را ترک کنند، با دانش‌آموزان دیگر درگیر شوند و با مسولین و صاحبان قدرت در آموزشگاه یا بیرون از مدرسه به مشکل برسند. همه این نشانه‌ها می‌گویند که نوجوان دچار مشکل شده و نیاز به تحقیقات فوری برای تشخیص علل است. والدین باید همواره به اندازه کافی هشیار باشند و جستجو و تحقیقات بیشتری انجام دهند. آیا علت اصلی این مشکلات مربوط به آزار و اذیت سایبری است یا چیز دیگری است؟

نشانه‌های دیگری از آزار و اذیت‌های سایبری، رفتاری هستند. نوجوان ناگهان علاقمندی خود را به تمام فعالیت‌هایی که قبلا برایش لذت‌بخش بوده از دست می‌دهد، مثل فوتبال یا گروه‌های مورد علاقه‌اش را ترک می‌کند.

ممکن است عادات غذا خوردن یا خوابیدن آنها تغییر کند، میلی به غذاهای مورد علاقه شان نداشته باشند. آنها ممکن است استفاده از کامپیوتر را کنار بگذارند، اکانت‌های رسانه‌های اجتماعی‌شان را ببندند از دوستان آنلاین خود دوری کنند، به مدت زیادی، عکسی از خود به اشتراک نگذارند و سایت‌های مورد علاقه‌شان را به‌روز رسانی نکنند.

والدین با مشاهده هر کدام از این علائم هشدار دهنده باید مراقب سوء‌استفاده‌های سایبری باشند و به موقع برای جلوگیری از آسیب‌های بیشتر عاطفی، فکری و فیزیکی فرزندان خود اقدام کنند.

آزار و اذیت‌های سایبری می‌تواند پیامدهای بسیار جدی در دنیای واقعی داشته باشد، تا جایی که باعث اقدام به خودکشی در نوجوانان می‌شود. زمانی‌که با یک مشکل سایبری برخورد می‌کنید بدانید زمان بسیار مهم است، لذا بلافاصله برای کمک گرفتن از مسوولین مدرسه، دیگر اعضای خانواده و هر کسی که مایل به کمک کردن باشد، اقدام کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کمودور واسیلوس گریپاریس (Commodore Vasilios Griparis)، فرمانده عملیات اروپایی موسوم به ASPIDES، اظهار داشت: «از زمان آغاز عملیات ASPIDES در 19 فوریه 2024، سطح تهدیدات بدون تغییر باقی مانده است.»
 
این بیانیه نشان دهنده اعتراف آشکار به شکست در محدود کردن عملیات یمن با هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به دشمن صهیونیستی، آمریکا و انگلیس است.
 
پس از آنکه فرانسه و دانمارک از خروج دو ناوچه به دلیل خطر مقابله با پهپادها و موشک‌های یمنی خبر دادند، آلمان نیز ناوچه خود را از دریای سرخ خارج کرد.

همچنین بلژیک پس از ناکامی در آزمایش رهگیری یک پهپاد، ناوچه خود را از محل خارج کرد. این امر تایید می‌کند که حملات یمن ناتوانی‌های قابل توجهی را در قدرت دریایی غرب آشکار کرده است.
 
پیش از این، بریتانیا پس از چندین حمله پهپادهای یمنی، کشتی جنگی Diamond را با کشتی ریچموند جایگزین کرد که این نشان دهنده ضعف قابل توجهی در توانایی نیروی دریایی بریتانیا برای مقابله با عملیات‌های یمن بود. این امر در مورد ناوچه‌های اروپایی نیز صدق می‌کند.
 
بسیاری از فرماندهان و افسران ناوهای جنگی بریتانیایی و آمریکایی در دوره گذشته اظهاراتی مبنی بر ناتوانی خود در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای یمنی بیان و تاکید کرده‌اند که حملات یمن در طول زمان مرگ‌بار، دقیق‌تر و مکرر می‌شود.

آنها همچنین اذعان داشتند آنچه در حال رخ دادن است، نشان دهنده بزرگترین چالش دریایی از زمان جنگ جهانی دوم است.
 

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد