Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هند با میانمار توافق کرده که تا پنج سال 25 میلیون دلار برای مهیا کردن زیرساخت ها جهت بازگشت آوارگان روهینگیا به استان مسلمان نشین راخین در اختیار این کشور قرار دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، وزارت امور خارجه هند در این خصوص تاکید کرد که در دیدار اخیر اس جیشانکار، معاون وزیر خارجه هند و یو سو انگ وزیر توسعه اجتماعی میانمار در دهلی نو، دولت هند تاکید کرد که هدف از امضای این توافق ، کمک به دولت میانمار جهت ایجاد شرایط عادی در ایالت راخین و فراهم کردن امکان بازگشت آوارگان به این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این توافق نامه، هند متعهد شده که به منظور رفع نیاز های فوری افراد، برای ساخت خانه های پیش ساخته و همچنین تکمیل سایر پروژه های توسعه ای در ایالت راخین اقدام کند.

به گفته مقامات دیپلماتیک هند، این تفاهم نامه فضای لازم جهت انجام دیپلماسی در کشور های همسایه خود از جمله میانمار و بنگلادش را در اختیار دهلی نو قرار خواهد داد.
هر دو کشور میانمار و بنگلادش از حضور هند جهت عادی سازی شرایط در ایالت راخین در صورت بازگشت مسلمانان روهینگیا استقبال کرده اند.

دهلی نو با امضای این توافقنامه، چندین هدف را همزمان دنبال می کند که مهمترین آن مقابله با نفوذ چین در میانمار است. چین در ماه های اخیر تلاش های خود را برای تحت نفوذ قرار دادن میانمار افزایش داده است. پکن نه تنها از صدور قطعنامه علیه میانمار در شورای امنیت جلوگیری کرده است بلکه با صدور قطعنامه ای مشابه در شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه میانمار نیز مخالفت کرده است.

وانگ یی وزیر امور خارجه چین نیز چندی پیش اعلام کرد که پکن آماده میانجی گری میان بنگلادش و میانمار برای حل بحران روهینگیا است.

آنگ سان سوچی'رهبر میانمار ماه گذشته به چین سفر کرد و دو کشور برای ایجاد کریدور اقتصادی چین و میانمار به توافق رسیدند. چین همچنین در حال ساخت یک بندر برای میانمار است.
هند می خواهد از افزایش نفوذ چین در میانمار جلوگیری کند. در شرایطی که غرب به دلیل بحران روهینگیا حمایت های خود از دولت میانمار را کاهش داده است ، چین فضای نفوذ به این کشور را بدست آورده است.
هند به دنبال ایجاد توازن قدرت در میانمار است.

بنگلادش و میانمار در 25 ماه نوامبر یک توافقنامه برای بازگشت پناهجویان روهینگیا به خانه های خود در استان مسلمان نشین راخین در میانمار امضا کردند.
این درحالی است که دیده بان حقوق بشر اعلام کرده است توافق بنگلادش و میانمار برای بازگشت پناهجویان روهینگیا، امنیت آنها را پس از بازگشت تامین نمی کند.
دیده بان حقوق بشر همچنین در گزارش های خود اعلام کرده است از زمان آغاز خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا در منطقه راخین میانمار، 345روستای این اقلیت مذهبی نابود شده است که از این تعداد ده ها روستا پس از امضای این توافق به آتش کشیده شده اند.

بنگلادش و میانمار در تاریخ 25 ماه نوامبر یک توافق نامه برای بازگشت پناهجویان روهینگیا به خانه های خود در راخین امضا کردند.

بیش از 650 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از روز 25 اوت (سوم شهریور) به علت حملات شدید نیروهای ارتش و گروه‌های بودائی افراط ‌گرای میانمار و قتل و کشتار و سوزاندن خانه‌هایشان، وادار به ترک خانه‌ و کاشانه خود در ایالت فقیرنشین راخین و رفتن به ‌سوی مرزهای بنگلادش شدند.

پناهجویان روهینگیا در اردوگاه های مهاجران در شهر مرزی کاگس بازار مستقر شده اند. قبل از آغاز موج جدید خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا، حدود 300 هزار پناهجوی روهینگیا در این منطقه حضور داشتند.
هفته گذشته سازمان غیردولتی پزشکان بدون مرز 'مدیسین سانس فرانتیرز'(ام اس اف) در گزارشی اعلام کرد که حداقل شش هزار و 700 مسلمان روهینگیا در طول خشونت های راخین از 25 ماه اوت تا 24 سپتامبر در میانمار کشته شده اند.

این درحالی است که ارتش میانمار تلفات غیر نظامیان را در عملیات نظامی این کشور در راخین محدود به یکصد نفر اعلام کرده و اتهامات هدف قراردادن غیر نظامیان را رد کرده است.

تاکنون 'آنگ سان سوچی' رهبر معنوی میانمار و برنده جایزه صلح نوبل و فرماندهان ارتش این کشور از افزودن نام اقلیت روهینگیایی به 135 گروه نژادی این کشور خودداری کرده و می‌گوید مسلمانان روهینگیا به‌صورت غیرقانونی از بنگلادش به میانمار مهاجرت کرده‌اند. اما این ادعا توسط روهینگیایی ها رد شده است. آنها می‌گویند سابقه حضورشان در میانمار، دستکم به چند سده اخیر می‌رسد.

اقلیت نژادی روهینگیا در استان راخین از سال 2012 هدف حمله بودائیان تندرو قرار گرفته اند.
با تشدید این حملات دو ماه اخیر و پیوستن نیروهای ارتش به آنچه نسل کشی و پاکسازی نژادی مسلمانان میانماری نامیده شده است ، آنها بیش از پیش هدف این قبیل حملات قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۶۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار شهدای خبرنگار غزه به 142 شهید رسید

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، یک خبرنگار فلسطینی و پسرش در پی بمباران اردوگاه آوارگان نصیرات نوار غزه به شهادت رسیدند

سالم ابوطیور، خبرنگار فلسطینی و پسرش در نتیجه بمباران اردوگاه آوارگان نصیرات در مناطق مرکزی نوار غزه، شهید شدند.

این خبرنگار فلسطینی و فرزندش طی بمباران شب گذشته اردوگاه آوارگان نصیرات توسط ارتش رژیم اسرائیل شهید شدند.

پیکرهای ابوطیور و پسرش پس از انتقال به بیمارستان الاقصی و اقامه نماز میت به خاک سپرده شد.

گفتنی است در نتیجه حملات گسترده ارتش رژیم اسرائیل به نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون 142 خبرنگار به شهادت رسیدند.

 

دیگر خبرها

  • ۱۸۲ کارمند آنروا در غزه کشته شدند
  • ادعای کاخ سفید مبنی بر اعطای پناهندگی به برخی آوارگان فلسطینی
  • شمار شهدای خبرنگار غزه به 142 شهید رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • بازگشت تیم ملی فوتسال به کشور (عکس)
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲