Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:06:12 GMT

شناسایی فقر قابلیتی در مناطق حاشیه‌ای همدان

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۶۵۸۷

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان همدان اعلام کرد: فقر قابلیتی در مناطق حاشیه‌ای استان شناسایی خواهد شد و در راستای توانمندی اجتماعی از خود افراد برای حل مشکلاتشان استفاده می‌شود.

جمشید شیران در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه 3860 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند که بخشی از این زنان تحت پوشش بهزیستی و بخشی تحت پوشش دیگر دستگاه‌ها از جمله کمیته امداد قرار دارند، اظهار کرد: شهرستان همدان دارای بیشترین آمار زن سرپرست خانوار و شهرستان بهار دارای کمترین تعداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل سرپرست خانوار شدن این زنان گفت: بی‌سرپرست شدن این زنان به علت فوت همسر یا مطلقه شدن، زندانی یا متواری بودن سرپرست یا از کار افتادگی همسر (66 درصد از کار افتادگی) به علت بیماری یا بیماری‌هایی که توسط پزشک معتمد سازمان از کار افتاده بودن یا عدم توانایی فعالیت و اشتغال او را تأیید کند.

شیران با بیان اینکه خدمات ارائه شده فراخور حال مددجویان است، اضافه کرد: مستمری ماهیانه، پرداخت هزینه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی، کمک‌هزینه درمان و تأمین جهیزیه خدماتی هستند که به این خانوار ارائه می‌شود.

وی افزود: از زمانی‌که اطلاعات زن سرپرست خانوار وارد سیستم بانک اطلاعاتی بهزیستی می‌شود بر توانمندسازی او کار می‌شود چرا که این زنان بعضا به علت مشکلات زیادی که در زندگی داشته‌اند کمتر فرصت توجه به خود و گام نهادن در شناخت توانایی‌های خود را دارند.

شیران درباره موضوع کارآفرینی این زنان تصریح کرد: این گروه پس از داشتن مدرک فنی‌وحرفه‌ای می‌توانند وام اشتغال دریافت کنند همچنین پرداخت وام سرمایه کار بلاعوض اشتغال تا سقف ۲ تا ۳ میلیون تومان به زنان سرپرست خانوار اختصاص می‌گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان همدان در موضوع گروه‌های همیار خاطرنشان کرد: طرح گروه‌های همیار ویژه شهرها و روستاهاست که مجموعه‌ای از زنان سرپرست خانوار است در یک حرفه مشغول به‌کار می‌شوند و تمام اعتبارات ایجاد این شغل اعم از اجاره مکان و ملزومات مورد احتیاج را بهزیستی پرداخت می‌کند.

وی با اشاره به طرح خدمات مالی خرد که صرفا در مناطق روستایی استان قابل اجراست، ادامه داد: این طرح به صورت ایجاد صندوق‌های زنان در قالب گروه‌های ۲۰ تا ۲۵ نفره است که ماهیانه مبالغی را در بانک واریز و پس از آن اقدام به پرداخت وام‌های داخلی به اعضای خود می‌کنند که این طرح در استان با همکاری بهزیستی، مؤسسه تاک و بانک کشاورزی انجام می‌شود و بعد از شناسایی نیازها به آنها وام بدون ضامن پرداخت خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی