Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:42:49 GMT

ایجاد امنیت پایدار مستلزم مشارکت مردم است

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۷۰۳۰

ایجاد امنیت پایدار مستلزم مشارکت مردم است

کرمانشاه- معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه، ایجاد امنیت پایدار در استان و کشور را مستلزم مشارکت خود مردم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، محمدابراهیم الهی تبار در هفتمین دوره همایش بصیرت ویژه مدیران و فرماندهان انتظامی که در پردیس نیروی انتظامی برگزار شد با تسلیت زلزله اخیر استان اظهار داشت: نیروهای مسلح  و به ویژه فرماندهی و پرسنل ناجا توانستند با حضور میدانی در همان لحظات اولیه وقوع زلزله از این آزمون سربلند بیرون بیایند و در تأمین امنیت مناطق زلزله زده و همچنین  کنترل ترافیک راه های منتهی به این مناطق خیلی خوب عمل کنند که جای سپاس ویژه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: الهی تبار با اشاره به گستردگی مسئولیت های نیروی انتظامی  افزود: نیروی انتظامی مسئولیت های خطیری دارد و همواره به علت گستردگی این مسئولیتها در معرض آسیب ها و مخاطرات جدی است به همین دلیل ما همه روزه در مرزها به علت درگیری با قاچاقچیان و مافیای مواد مخدر یا جریانات ضد انقلاب  شاهد جانبازی یا شهادت تعدادی از پرسنل نیروی انتظامی هستیم. بی گمان همه این جانفشانی ها نمایانگر حضور پرقدرت نیروی انتظامی در صحنه های مختلف است.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه ادامه داد: همه باید قدردان زحمات و تلاشهای مجموعه نیروی انتظامی که نماد امنیت عمومی  هستند، باشیم و کمک کنیم تا در انجام ماموریت های خطیری که دارند موفق عمل کنند.

وی الهی تبار افزود: مجموعه نیروی انتظامی و وزارت کشور درهم تنیده هستند و باید به اتفاق در بسط این امنیت و پایداری بیشتر آن تلاش کنیم. دراین راستا سازمانهای مردم نهاد و رسانه ها نیز باید نقش خویش را ایفا کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری در بخشی دیگر از سخنانش گفت: با همت وزیرکشور شورای اجتماعی در زمینه سنجش سرمایه اجتماعی و شاخص های اجتماعی فعال شد که رهبر معظم انقلاب نیز به این موضوع به ورود کردند و سبب شد یک تقسیم کار ملی شکل بگیرد تا بتوانیم این مسائل و آسیب های اجتماعی موجود را کنترل و سپس کاهش دهیم.

وی افزود: با دانش و بینشی که در مجموعه نیروی انتظامی وجود دارد انتظار داریم همه ی این ظرفیتها برای مستحکم کردن امنیت کشور و کاهش آسیب ها به کارگیری شود.

این مدیر ارشد استان خاطرنشان ساخت: متأسفانه معضلات و آسیب های اجتماعی  از جمله، حاشیه نشینی، طلاق، خودکشی، حجم تصادفات جاده ای و تبعات ناشی از آن  دست به دست هم داده تا شاهد شرایط خوبی در این زمینه نباشیم.

وی با تاکید بر این نکته که همه باید نیروی انتظامی را در امر کاهش جرایم کمک کنند در ادامه اظهار داشت: انتظار می رود نیروی انتظامی با رصد جرائم در کل استان، به تفکیک شهرستان و متناسب با نوع جرم، برنامه ریزی کند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه گفت: چهارچوب سیاست های امنیتی کشور برمبنای امنیت پایدار بنا شده است که تحقق این امر مستلزم مشارکت مردم است. یعنی امنیتی پایدار است که مردم در آن نقش آفرینی کنند. در دوران ۸ سال دفاع مقدس اگر مردم مشارکت نمی کردند ممکن بود جغرافیای کشور به شکل دیگری دستخوش تغییر شود.

وی افزود: هدف بسیاری از توطئه ها -مانند تقویت تفکرات تکفیری- که علیه  نظام شکل گرفت برخورد با تفکر شیعی و به ویژه  جمهوری اسلامی بود. این جریان تکفیری مجموعاً ۱۴۳ حمله تروریستی  را در ۳۰ کشور خارجی انجام دادند که بیش از ۲۰۰۰کشته برجای گذاشت که خونبارترین آن ها حمله تروریستی پاریس بود.

این مسئول ادامه داد: تکفیری ها جز در یک مورد - حادثه ۱۷ خرداد - به بخاطر حضور بسیار با اقتدار ناجا و سایر نهاد های امنیتی نتوانستند به بسیاری از اهداف خود دست پیدا کنند و کاملاً ناکام ماندند.  

وی خاطرنشان کرد: این موفقیت های چشمگیر در مقابله با جریان تکفیری دلایلی همچون معرفت، دانش و دید گسترده ی نیروهای انتظامی و امنیتی کشور داشته است. و نکته مهم دیگر اینکه  تفکرات تکفیری هیچ جایگاهی درمیان مردم نداشتند چرا که مردم همسو و همگام با همه ارکان نظام هستند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • حمله به مامور نیروی انتظامی ناکام ماند