Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@01:40:36 GMT

درمان‌های سینوزیت متفاوت است

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۷۷۷۵

درمان‌های سینوزیت متفاوت است

در فصل‌های سرد سال مبتلایان به سینوزیت درگیر مشکلات بیشتری می‌شوند، این افراد باید بدانند که درمان‌های سینوزیت یکسان نیست زیرا سینوزیت انواع مختلفی دارد و برای هر نوع آن درمان خاصی وجود دارد. مهسا قوی قلب خبرنگار

ایران آنلاین /دکتر نادر اکبری دیلمقانی درباره انواع این بیماری و درمان‌های آن می‌گوید: سینوزیت در دو نوع حاد و مزمن وجود دارد، در کودکان آلرژی و بیماری‌های ویروسی می‌تواند عامل بروز سینوزیت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این فوق تخصص بینی، سینوس و جراحی‌های قاعده جمجمه، در کشور ما بزرگسالان بیشتر درگیر سینوزیت مزمن هستند، سینوزیت ناشی از قارچ و سینوزیت حاد باکتریال هم از انواع دیگر این بیماری هستند. اغلب مبتلایان به سینوزیت حاد باکتریال به درمان دارویی جواب می‌دهند اما اگر در مواردی فرد درمان نشد به وسیله جراحی مشکل برطرف می‌شود.
او در خاتمه متذکر می‌شود: امروزه روش جراحی تغییر کرده و پای جراحی‌های نوین به میدان باز شده، در جراحی‌های سبک جدید، تیغه‌ بینی و سینوس‌ها به وسیله آندوسکوپی جراحی می‌شوند و کمتر از روش‌های سنگین قدیمی برای این قبیل درمان‌ها استفاده می‌شود./ روزنامه ایران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۷۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی

آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته از خردشدۀ گیاه برگ بو، برای جلوگیری از بروز عفونت­های موضعی و درمان آن‌ها استفاده می­شد. استفاده از روغن برگ بو به عنوان نگهدارندۀ مواد غذایی کارآمد گزارش کردند. درحال حاضر از روغن برگِ بو به عنوان مادۀ نگه دارنده وادویه در صنایع غذایی ازجمله تهیۀ ترشی و خیارشوراستفاده می­شود. برگِبو گیاهی اروماتیکی است که از زمان‌های قدیم به عنوان ادویه در غذا‌های مدیترانه‌ای و جز دارو‌های سنتی برای درمان چندین بیماری عفونی استفاده می‌شد.

چندین مطالعه در مورد تأثیر عصارۀ گیاه برگِ بو بر باکتری­های مختلف انجام شده است. نتایج نشان دهندۀاثر ضدباکتریال عصاره بر باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس ائروژینوژا بو که بالاترین فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ گیاه برگ بو بر باکتری استافیلوکوک اورئوس است. با توجه به تأثیر بیشتر عصاره­ الکلی برگِ بو بر باکتری گرم مثبت می­توان مشخص کرد که نتیجه تاثیر ترکیبات فنولی باعث ایجاد اختلال در دیواره سلولی این نوع باکتری‌ها می‌شود؛ و باکتری‌های گرم منفی به دلیل ماهیت غشا سلولی که به علت داشتن لیپوپلی ساکارید مانع تجمع ترکیبات و عصاره‌های گیاهی در غشای سلولی شده و در نتیجه نفوذ کمتری دارند.

دراین بین، نتایج ضدباکتریال عصاره‌های منطقۀ‌های مختلف نشان داد فعالیت ضدباکتریایی این گیاه تحت تأثیر عواملی همچون میزان مواد غذایی موجود در خاک، شرایط اقلیمی منطقه، بارندگی، ارتفاع و دماست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد