Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نسبت به از دست‌دادن دستاورد دولت در "تورم تک‌رقمی‌" در سال ۹۷ هشدار داد.

محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه قانون هدفمندی یارانه‌ها یکی از قانون‌های خوبی بود که در کشور تدوین شد اما متاسفانه در اجرای آن ناقص عمل شد، اظهار‌ داشت: خشت کج یارانه‌ها در دولت نهم و دهم گذاشته شد که از قانون هدفمندی یارانه عدول صورت گرفت و دولت فعلی همان خشت کج را ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در قانون هدفمندی یارانه‌ها مطرح شد که اگر ما می‌خواهیم تغییرات قیمتی داشته باشیم یک بخشی از مابه‌التفاوت آن باید در قالب یارانه نقدی و غیرنقدی به مردم داده شود تصریح کرد: قرار بود بخش دیگر در حوزه سرمایه‌گذاری تولید و اشتغال کشور تخصیص داده شود تا تفاوت قیمت‌های انرژی و هزینه‌های بنگاه‌های اقتصادی را به نحوی جبران کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه اگر بخواهیم سرمایه‌گذاری کنیم باید در گام نخست در حوزه صنعت خودروسازی کشور سرمایه‌گذاری انجام دهیم افزود: اگر خودرویی که تولید می‌کنیم متوسط مصرف سوخت آن براساس شاخص استاندارد جهانی نباشد این خودرو صرفه اقتصادی ندارد.

وی با بیان اینکه دولت سرفصل‌هایی در لایحه بودجه ارائه کرده است گفت: ما انتظارمان از دولت این بود که اگر اصلاحیه‌ای هم انجام می‌شود این اعداد و ارقام در حوزه تولید و اشتغال باشد چرا که نگرانی امروز مردم اشتغال جوانان است.

دولت دستاورد تک‌رقمی‌ شدن تورم در اقتصاد را در سال 97 از دست می‌دهد

پورابراهیمی با اشاره به اینکه به‌دلیل حساسیتی که قیمت حامل‌های انرژی در حوزه حمل و نقل دارد با رویکرد کارشناسی در مجلس این موضوع را جلو می‌بریم، خاطر‌نشان کرد: در حال حاضر دولت یکی از دستاوردهای خود را تک‌رقمی شدن تورم در اقتصاد می‌داند که یک بخش آن به‌خاطر شرایط موقعیت‌های جهانی بابت کالاهای اساسی بوده که یک توفیق اجباری است و یک بخش دیگر آن انضباط مالی بوده و اینکه به تورم تک‌رقمی رسیدیم یک کار ارزشمندی بوده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر این مسیر تحت تأثیر تغییر قیمت‌ حامل‌های انرژی باشد، مطمئنا دولت این دستاورد را  در سال 97 از دست می‌دهد و یکی از موضوعاتی است که خود دولت باید روی آن تأکید داشته باشد.

قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس به کجا رسید؟

وی با اشاره به قانون مالیات بر ارزش افزوده تصریح کرد: یکی از دغدغه‌ها حوزه خدمات قانون مالیات بر ارزش افزوده است که بعد از پیگیری‌هایی که در سال‌های اخیر در مجلس شد؛ ابتدای امسال لایحه اصلاح قانون مالیات ارزش افزوده توسط دولت به مجلس ارائه شد و از اواسط فروردین ماه در دستور کمیسیون اقتصادی مجلس قرار گرفت و دو هفته قبل جمع‌بندی کار کارشناسی آن در کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس‌ مجلس به‌دلیل اهمیت موضوع ارزش افزوده و آثار آن در کشور انجام شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: یکی از اشکالات جدی بر اجرای این قانون به‌دلیل عدم وجود زیرساخت‌های مالیاتی است که بخش‌های مختلفی از جمله حوزه خدمات را تحت تأثیر خود قرار داده است. گزارش‌های جمع‌بندی در اجرای قانون تغییرات نرخ ارائه شده که به عنوان مثال دولت در تغییرات کلان به‌جای 9 درصد، 3درصد ارزش افزوده را پیشنهاد کرده است.

وی خاطر‌نشان کرد: نخستین جلسه بررسی لایحه اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده سه‌شنبه هفته آینده در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

R7860/P41362/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علیرضا منادی سفیدان» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات مجلس پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم تقسیم بندی به این صورت باشد که ۲۰ درصد نمایندگان اقلیت اصلاح طلبی، ۳۰ درصد مستقل و ۵۰ درصد اصول‌گرا باشند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باید چرخه آموزش و پرورش اصلاح و مسائل و مشکلات معلمان برطرف شود، حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد، بنابراین در دستمزد کارگران و بازنشستگان باید اصلاحاتی انجام شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اکنون رئیس کمیسیون آموزش مجلس هستم و قصد دارم در این کمیسیون بمانم چراکه اهمیت فراوانی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از چالش‌های استان ما تنش آبی است که با کمبود آب روبرو بوده و نیازمند برنامه میان مدت و بلند مدت است،

استقرار مس آذربایجان نیز ضروری است با اینکه رئیس جمهور دستور داده اما همچنان عملیاتی نشده است.

حاشیه نشینی تبریز سومین چالش ماست، میزان فقرا افزایش و تعداد ثروتمندان کاهش می‌یابد، برخی مدارس فرسوده شده و نیازمند بازسازی هستند، زیرساخت راه و جاده مشکلات متعددی دارد، آزادراه تبریز-زنجان شاهراه ترانزیتی است و وضعیت مناسب ندارد.

کد خبر 6080896

دیگر خبرها

  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد