Web Analytics Made Easy - Statcounter

کراچی - ایرنا - سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی مرکز ایالت ' سند' پاکستان از کالاها و لوازم ساختمانی ایران به عنوان محصول مورد پسند تولیدکنندگان ایرانی در کشور بیش از 200 میلیون نفری پاکستان و این ایالت نام برد.

به گزارش ایرنا پاکستان به عنوان کشوری با جمعیت بیش از 200 میلیون نفر اگرچه خود، صادرکننده مواد غذایی از جمله محصولات کشاورزی و دامی است، اما می تواند به عنوان مقصد صادراتی محصولات ایران در زمینه های مختلف به ویژه لوازم ساختمانی، کاشی، سرامیک و سیمان مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مواد غذایی بسته بندی یا کنسرو شده، انواع محصولات لبنی و گوشتی، انواع خشکبار، مواد شوینده و بهداشتی، نوشیدنی های مختلف، انواع میوه و ظروف و لوازم آشپزخانه تنها بخشی از کالاهای وارداتی قابل دسترس و پرطرفدار در فروشگاه های پاکستان است که البته مشابه پاکستانی همه آنها با کیفیتی نسبتا پایین تر و با بسته بندی های نه چندان شکیل در بازارهای این کشور وجود دارد.
نکته قابل توجه درباره کالاهای سبک وارداتی پاکستان که در سوپرمارکت ها یافت می شوند، برندهای این کالاها است که نشان می دهد بیشتر آنها از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به ویژه عربستان وارد شده اند.
در میان این کالاها البته محصولاتی با برندهای چینی، ترکیه ای، آمریکایی، انگلیسی، آلمانی، دانمارکی و برخی دیگر کشورهای اروپایی هم به چشم می خورد.
کالاهای با کیفیت و مرغوب ایرانی غایب بزرگ قفسه های فروشگاه ها در پاکستان است که مملو از کالاهای عربی – غربی شده اند.
برای مثال عجیب به نظر می رسد زعفران ایرانی که در همه جای جهان به نام طلای سرخ ایران شناخته می شود و کیفیت آن با هیچ محصول خارجی قابل مقایسه نیست، در برخی فروشگاه های پر زرق و برق پایتخت پاکستان به عنوان یک کالای وارداتی از امارات متحده عربی یافت می شود؛ با بسته بندی نه چندان مناسب و شایسته یک کالای ناب و پرطرفدار ایرانی که روی آن اسم ایران حک شده ولی از مبدا امارات وارد پاکستان شده است.
این که چطور می شود زعفران ایرانی که در مناطق نسبتا نزدیک به مرز پاکستان تولید می شود، برای اینکه سر از فروشگاه های پاکستان دربیاورد، منطقه خلیج فارس را دور می زند و طبیعتا با چند برابر قمیت و با چند واسطه خارجی به دست مصرف کننده پاکستانی می رسد، جای بررسی و مطالعه دارد.
در مورد برخی محصولات خشکبار ایرانی از جمله پسته نیز همین ماجرا صادق است.
پسته ایرانی در بسته بندی های عربی وارد بازار مصرف پاکستان می شود؛ تجارتی پرسود برای صادر کنندگان عرب که هرگز رنج ها و مشقات کشاورز و تولید کننده ایرانی را تجربه نکرده اند ولی بیشترین سود را از تجارت این محصول ایرانی به جیب می زنند.
تنها برخی مواد غذایی ایرانی از جمله خرما، کنسرو تن ماهی (برندهای متفرقه و نا مرغوب) و برخی انواع مربا و رب گوجه فرنگی و شاید دو یا سه قلم مواد غذایی ایرانی دیگر در برخی فروشگاه های نه چندان معروف در پاکستان یافت می شود که متاسفانه گاه تاریخ مصرف آنها هم گذشته است.

*** بازار پاکستان ظرفیت پذیرش کالاهای ایرانی را دارد
'احمد محمدی' سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: مشتریان پاکستانی از خریداران عمده کاشی و سرامیک ایران هستند و این محصولات در این کشور بازار خوبی دارد.
وی از پاکستان و شهر کراچی قلب اقتصادی پاکستان به عنوان مقصد مناسبی برای صادرات محصولات ایرانی نام برد و افزود: اگر تولیدکنندگان ایرانی به بازار بیش از 200 میلیون نفری پاکستان نیم نگاهی داشته باشند، می توانند سود مناسبی از این بازار در زمینه صادرات کالا داشته باشند.
وی با بیان افزایش میزان صادرات کاشی و سرامیک ایران به پاکستان طی سال گذشته، تبادل هیات های اقتصادی بین دو کشور را از اقدامات سرکنسولگری ایران رد کراچی در زمینه معرفی بازار این کشور به تولیدکنندگان ایرانی بیان کرد و افزود: طی سال جاری بیش از هشت میلیون متر مربع کاشی و سرامیک به پاکستان صادر شده است.
این دیپلمات ایرانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بازار پاکستان به خصوص ایالت سند، مقصدی قابل توجه برای صادرکنندگان کالاهای ساختمانی است، از تولیدکنندگان ایرانی برای حضور در این بازار و صاردات کالاهای با کیفیت خود دعوت کرد.
محمدی در بخش دیگری از سخنانش با تشریح دلایل رونق نگرفتن بازار پاکستان برای صادرکنندگان ایرانی، افزود: وجود دیدگاه سنتی به بازار پاکستان، برخی تحریم های بانکی و نشناختن بازار از سوی صادرکننده ایرانی از این دلایل است.
وی تصریح کرد: در مقطعی از زمان از بازار کالایی پاکستان غافل شدیم و این بازار از سوی دیگر کشورها تغذیه شد، ولی واقعیت امر این است که جمعیت 200میلیونی پاکستان و جمعیت بیش از 20 میلیون نفری شهر کراچی بازار خوبی برای صادراتی همه کالاهای ایرانی است.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان از مواد غذایی و خوراکی، محصولات لبنی، شیرنی و شکلات و محصولات ساختمانی به عنوان محصولات ایرانی مشتری پسند در بازار پاکستان نام برد و گفت: تولید کنندگان و صادرکنندگان کالاهای ایرانی به دلیل دارا بودن مزیت های هم مرزی دو کشور می توانند از این بازار به نحو مطلوب استفاده کنند.
آساق**6125*1144*سیدبهادر حسینی* انتشار دهنده: علیرضا جباری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خریدهای خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالاهای مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشورهای مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبرهای خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

کد خبر 6080935 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق
  • گره‌گشا نبودن وام مسکن برای خانه‌دارشدن مردم
  • ظرفیت خوبی برای صادرات محصولات شوینده و خودرویی قزوین به بلاروس داریم
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • جنرال گلد بهترین کولر گازی برای مناطق گرمسیر
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • کمای سیاستی بازار مسکن
  • رقابت‌پذیری کالاهای ایرانی در بازارهای بین المللی با نانو پوشش ها