Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل توانیر با اشاره به استفاده از سامانه‌های هوشمند و به‌کارگیری تکنولوژی‌های نو در عرصه نیروگاهی گفت: تابستان سال آینده "مرکز دیسپاچینگ کنترل ملی راهبری شبکه برق کشور" در زنجان افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، آرش کردی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موضوع صادرات و واردات در صنعت برق نیز انجام می‌شود اما صادرات انرژی بیش از سه برابر واردات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سهم صادرات انرژی برق از کشور ایران را سالانه 6 تا 9 میلیارد کیلو وات ساعت برشمرد و گفت: کشورهایی از جمله افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه دریافت‌کنندگان برق از کشور ایران هستند.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه واردات برق نسبت به صادرات آن منفی و سالانه کمتر از 2 میلیارد کیلو وات ساعت است ابراز کرد: عمده واردات ما از کشور ترکمنستان آن هم در فصل تابستان است که مزیت اقتصادی برای ما دارد و با کشور ارمنستان نیز مراوداتی در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه ایران در بخش صنعت برق در حوزه صادرات، واردات و ترانزیت در منطقه دارای مزیت‌هایی است بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران این قابلیت را دارد که برق را از همسایگان دریافت کنند و به دیگر همسایگان تحویل دهد.

کردی صنعت برق را صنعتی تکنولوژی محور خوانده گفت: در همین راستا در تابستان سال آینده مرکز دیسپاچینگ کنترل ملی راهبری شبکه برق کشور که منطبق با آخرین استانداردهای روز دنیا است در زنجان راه اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این مرکز به عنوان پشتیبان تهران و برای کنترل شبکه ایجاد می‌شود بیان کرد: از پنج تا شش سال گذشته کارهای گسترده برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها در این محل انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه شرکت توانیر جزوه صنایع پیشرو در ایجاد و زیرسازی تکنولوژی های جدید است تصریح کرد: در موضوعاتی مانند هوشمندسازی، طرح فها، کنترل هوشمند، ورود تکنولوژی‌های نو در عرصه نیروگاهی با راندمان بالا و تکنولوژی انرژی‌های تجدیدپذیر از نکات فناورانه بوده که نقشه راه آن در کشور وجود دارد و در دست اقدام است.

وی به اقدامات شرکت برق برای تامین نیاز زلزله‌زدگان اشاره کرد و گفت: بار عمده تامین گرمایش به عهده صنعت برق افتاد و جزو نخستین ارگان‌هایی بودیم که از نخستین ساعات بروز حادثه برای کمک به زلزله‌زدگان از جمله مردم کرمانشاه حاضر شدیم.

کردی به مردم این اطمینان را داد که خدمات حوزه برق در هر جایی که مورد نیاز باشد در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد و افزود: تهیدات لازم در هم بخش‌ها از جمله شبکه‌های بالادستی به لحاظ افزایش ظرفیت اندیشیده شده است.

انتهای پیام/

R41375/P1486/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور