Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی انجمن شنوایی شناسی ایران، دکتر حمید جلیلوند با اشاره به برگزاری هفدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران، گفت: محور اصلی کنگره شنوایی شامل تجویز و تنظیم سمعک بر روی گوش کودکان و نوزادان و مداخله درمانی زودهنگام است.

دبیر علمی هفدهمین کنگره شنوایی شنایی ایران ادامه داد: از آنجا که حیطه فعالیت ادیولوژیست بسیار مهم و حساس است و باید دقیق انجام شود، به همین خاطر طبق گادلاینی که انجمن طی دو سال بر روی آن کار کرده و قرار است به وزارت بهداشت ارائه دهد تا در سراسر کشور آخرین خدمات علمی بر اساس استانداردهای درمانی جهان ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این کنگره از اشخاص بین المللی که در سطح دنیا در این دو زمینه تبحر دارند و صاحب نظر و صاحب کتاب هستند و جز هیات برد اینگونه گادلاین ها و استانداردها هستند دعوت کرده ایم و قصد داریم با برگزاری کارگاه ها و پنل های تخصصی، آخرین روش ها و استانداردترین متدها را برای همکاران ادیولوژیست ارائه دهند.

جلیلوند افزود: این ادیولوژیست ها با کسب گواهینامه به عنوان کارشناس و مدرس به بقیه کارشناسان این رشته موارد آموزشی را تدریس می کنند تا یک زیرساخت خوب برای برنامه ریزی در آینده فراهم شود تا گادلاینی که برای وزارت بهداشت آماده می کنیم، اجباری شود و در کشور طبق آخرین استانداردها پیش برویم.

وی ادامه داد :در حال حاضر هدف انجمن این است که در تمامی اقصی نقاط کشور، چه در مراکز استان ها و مناطق دور افتاده، هر کودک و نوزادی در هر گوشه کشور از خدمات برابر و یکسان و طبق آخرین استانداردهای علمی برخوردار شود.

جلیلوند با اشاره به وجود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ ادیولوژیست در کشور، افزود: وقتی این افراد را آموزش دهیم و گادلاین را تهیه و اجباری کنیم، همه افراد می توانند خدمات یکسان دریافت کنند.

وی یادآورشد: آخرین مهلت ارسال مقالات به کنگره تا اول بهمن ۹۶ است و گروه هایی که می توانند در این کنگره شرکت کنند شامل ادیولوژیست ها، گفتار درمانگرها، متخصصین توانبخشی، متخصصین اعصاب، متخصصین اطفال و گروه های پزشکی که در زمینه شنوایی و تعادل فعالیت دارند، می توانند در این کنگره شرکت کنند.

دبیر انجمن شنوایی شناسی ایران، در پایان گفت: هدف از برگزاری کنگره کمک به تامین زیرساخت های لازم برای اجرایی کردن و ارائه خدمات درمانی در سطح بین المللی و استاندارد به تمام مددجویان در کشور است که امیدواریم انجام شود.

هفدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران از ۵ تا ۷ تیر ۹۷ در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

701

انجمن شنوایی شناسی وزارت بهداشت کنگره دکتر حمید جلیلوند سمعک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرج فاضل، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در افتتاحیه چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران گفت: طرح اجباری پزشکان به دلیل شرایط جنگ اجرایی شد و دلیلی برای ادامه دادن آن وجود ندارد.

وی افزود: فلسفه جامعه جراحان همفکری انجمن‌های مختلف و افزایش سطح علمی جراحان کشور است.

سیاوش صحت نایب رئیس کنگره جامعه جراحان ایران، نیز گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی بیش از ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. عده‌ای در پی شکستن جایگاه رفیع جامعه پزشکی کشور هستند.

علی جعفریان دبیر علمی کنگره نیز افزود: حضور کمرنگ همکاران جوان در کنگره نسبت به دوره‌های قبل زنگ خطر هشداری برای مسئولان است.

تازه‌های جراحی در رشته‌های مختلف، جراحی عروق، پیوند اعضا، درمان‌های نوین جراحی در ایران و جهان امسال در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران؛ با حضور جراحان تخصص‌ها و شاخه‌های مختلف مطرح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد