Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیست و سومین جلسه آموزش حفظ قرائت و مفاهیم به همت مؤسسه کریمه آل‌رسول(س) با تدریس احمد دباغ، حافظ بین‌المللی روشندل کشورمان با حضور و تلاوت عالمی از کشور افغانستان و حجت‌الاسلام محسن زهدی‌علیپور، از قاریان حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(ع) طی آخرین روز آذرماه در مسجد امام حسین(ع) شهر مقدس قم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه دباغ ضمن ارزیابی تلاوت قاریان و حافظان با اشاره به پشتکار و همت والای قاریان مصری به ویژه در نوجوانی و جوانی بر جدیت در تمرین سالانه و منظم و تلاش مستمر تا دستیابی به نتیجه کامل با پرهیز از شتاب و عجله تأکید کرد.


حجت‌الاسلام محسن زهدی‌علیپور از قاریان حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(ع) ضمن تلاوتی از آیات پایانی سوره بقره بر انس بیشتر با قرآن و عمل به محتوای آن تاکید کرد و گفت: به نحوی به قرآن عمل کنیم که شرمنده آن نباشیم.
وی با اشاره به موضوع مهجوریت قرآن در سوره فرقان «وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا؛ و پيامبر گفت پروردگارا قوم من اين قرآن را رها كردند»، با گلایه از افرادی که از مدارج و مدارک علمی بالایی برخوردار هستند، تصریح کرد: اما این افراد هنوز تلاوت قرآن را به طور صحیح فرانگرفته‌اند.
زهدی‌علیپور با اشاره به وضعیت کلاس‌های قرآنی مدارس، ادامه داد: چرا هنوز مدارسی داریم که معلمان قرآن آنها فاقد تخصص تدریس قرآن هستند اما در کلاس‌های قرآن به تدریس اشتغال دارند.


بخش دیگر این مراسم نیز بیانمباحث تفسیری توسط حجت‌الاسلام سید ابوالفضل حکیمی، مدیر مؤسسه با استناد به آیه ۸۲ سوره اسراء بود و گفت: قرآن، این نسخه آسمانی انواع بیماری‌های فکری و اخلاقی فرد و جامعه را پاک می‌کند و با بکارگیری آیات آن در زندگی می‌توان همه نابسامانی ها را سامان بخشید و به وسیله این نور الهی همه می‌توانند ضعف و ترس و حتی وابستگی‌های مادی را از وجود خود برطرف کرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت امروز در محفل انس و معارف قرآن در جمع کارکنان مجموعه حج و زیارت با اشاره به آیات سوره های ابراهیم و بلد درباره برخی ویژگی های حضرت ابراهیم(ع) از پیامبران اولوالعزم که نام ایشان بارها در کلام وحی ذکر شده است، و مکه سخن گفت.

نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت با بیان اینکه به حضرت ابراهیم(ع) دومین‌ پیامبر اولوالعزم  در بیش از 60 مورد در قرآن اشاره شده است، اظهار داشت: حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است و ادیان ابراهیمی پیرو راه آن حضرت هستند. 

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اینکه سوره ابراهیم به نام آن حضرت است، افزود: زندگی حضرت ابراهیم نه فقط برای آن زمان بلکه همیشه هستی درس آموز است چون هر چه ایشان انجام میدادند مطابق با دستورات الهی و فطرت بشری بوده است.

وی با اشاره به اینکه خداوند به پیامبر اسلام می فرماید از ابراهیم پیروی کند ، افزود: هر مسلمانی که در بیت الله الحرام  در پشت مقام ابراهیم نماز می خواند گویا آن حضرت را امام خود قرار می دهد و با اقتدا به ایشان نماز اقامه می کند.

وی محتوای آیات 35 تا 41 سوره ابراهیم را علاوه بر دعا ، در برگیرنده مناجات و عرض شکر و سپاس عنوان و به دعا برای امنیت شهر مکه، اصلاح عقیده، دوری از گمراهان و بت پرستان و ستایش خداوند، اقامه نماز، متوجه کردن قلب ها به سوی ذریه آن حضرت در این آیات اشاره کرد.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به سخنان  مقام معظم رهبری در باره حضرت ابراهیم(ع) اظهار داشت: در حج پیش رو ابراهیم شناسی برای زائران در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار خواهد گرفت و مسئولان مربوطه در این زمینه تلاش خواهند کرد.

وی همچنین  محتوای آیه 38 سوره ابراهیم "ربنا انك تعلم ما نخفى و ما نعلن و ما يخفى على الله من شى ء فى الارض و لا فى السماء - پروردگارا!هر چه را نهان و يا عيان كنيم تو مى دانى، و در زمين و آسمان چيزى از خدا نهان نيست " را مناجات گونه توصیف کرد و محتوای آیه 39 را " الحمد لله الذى وهب لى على الكبر اسمعيل و اسحق ان ربى لسميع الدعاء - ستايش خدايى را كه با وجود سالخوردگى و پيرى به من اسماعيل و اسحاق را ببخشيد كه خداى من شنواى دعاست" را شکر و سپاسگزاری به درگاه خداوند دانست.

وی افزود: حضرت ابراهیم(ع) در آیات بعدی هم طلب توفیق برای اقامه نماز و دعا برای خود و فرزندان نموده و طلب مغفرت شخصی، خانوادگی و اجتماعی را به پروردگارمتعال عرضه داشته و از خداوند می خواهد که دعایش را قبول كند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به فضیلت و شان نزول سوره بلد اشاره کرد و گفت: این سوره با سوگند به سرزمین مکه که دعای حضرت ابراهیم در مورد امنیت این شهر بوده  آغاز می شود و با بیان صفات اهل ایمان و مومنان صالح از جمله آرامش، صبر و مرحمت پایان می یابد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه انسان در سایه عنایات الهی می تواند کارهای بسیاری انجام دهد، بر لزوم توجه به رویکرد برائت در حج 1403   در پیروی از بیانات مقام معظم رهبری تاکید کرد.

بر پایه این گزارش، در این محفل نورانی که در آستانه هفته حج برگزار شد استاد حاج مهدی عادلی از قاریان برجسته و بین المللی کشورمان و از اعضای کاروانی قرآنی نور اعزامی به حج 1403  در فضایی معنوی به تلاوت برخی آیات سوره ابراهیم و بلد از کلام الله وحی پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا علی علیپور و شهاب زاهدی در پرسپولیس متفاوت بودند؟
  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • موضعگیری تند الخلیفی علیه ایده اخراج انریکه
  • هیچ فضیلتی بدون رنج حاصل نمی شود / رنج برای دستیابی به خرد کافی نیست ولی لازم هست
  • «گوترش»درباره تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابرازنگرانی بسنده کرد
  • امیدوارم با صعود به المپیک خواسته‌ فدراسیون را برآورده کنیم
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی